Νέα επεισόδια στο «έργο» της ERGO (video)

Ένα έργο, μια ιστορία. Ergo ασφαλιστική.
Στιγμές από την πραγματικότητα 12 καθημερινών ανθρώπων,  που, υπερβαίνοντας τα καθιερωμένα,  κάνουν με το έργο τους τη διαφορά,  στη ζωή πολλών από εμάς. Ακολουθούμε τους πρωταγωνιστές μας στους χώρους δράσης τους, ακούμε ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα τους και μοιραζόμαστε μαζί τους εμπειρίες ουσιαστικού έργου, γεμάτες συγκίνηση, χαρά, αισιοδοξία.
Κάθε επεισόδιο της σειράς, παρουσιάζεται από μία ξεχωριστή προσωπικότητα -δημοσιογράφο, καλλιτέχνη, αθλητή κ.λπ., που γνώρισε, αγάπησε, και επέλεξε να μας αφηγηθεί τη συγκεκριμένη ιστορία.
Τα νέα βίντεο…

Επεισόδιο 8ο:  Έργο ονειρικό

Η μπαλαρίνα Ελίζα Πάλλη διδάσκει στα παιδιά της Κάσου την τέχνη του μπαλέτου, μέσα στην αποθήκη του μοναδικού καφέ – μπαρ του νησιού.
Η εκπομπή προβάλλεται στο ΣΚΑΪ, κάθε Σάββατο αμέσως μετά το βραδινό δελτίο ειδήσεων και στο History Channel της Cosmote TV κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, στις 22:10 δεν έχει έναν, αλλά δώδεκα διαφορετικούς παρουσιαστές. Έναν διαφορετικό σε κάθε επεισόδιο-ντοκιμαντέρ.

Επεισόδιο 9ο:  Έργο θεραπευτικό

Η 18χρονη Αθηνά Δασκαλά στηρίζει εθελοντικά ανθρώπους με ειδικές δεξιότητες μέσω του προγράμματος θεραπευτικής ιππασίας του Ιππικού Ομίλου Βόλου.

Επεισόδιο 10ο:  Έργο εκπαιδευτικό
Η Γεωργία Μαραγκού εμπνέει τους μαθητές της να αγαπήσουν τα μαθηματικά δημιουργώντας έργα τέχνης.

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε ένα ακόμη “φρέσκο” trailer

Διαβάστε επίσης:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*