back to top
15.8 C
Athens
Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2026

Η ERGO, True Leader για 5η χρονιά

Τη διάκριση “True Leader” απέσπασε για 5η συνεχόμενη χρονιά η ERGO στον αναγνωρισμένο θεσμό επιβράβευσης των υγιών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στη χώρα μας “True Leader 2017”, που διοργανώνει η ICAP Group. 

Τα βραβεία “True Leader” που έχει θεσμοθετήσει η Icap από το 2011, απονέμονται στις Εταιρείες και στους Ομίλους που συνδυάζουν τέσσερα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια: τα υγιή οικονομικά αποτελέσματα, την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, την ηγετική θέση στον κλάδο και την υψηλή πιστοληπτική ικανότητα (ICAP Credit Score). 

- Advertisement -

Οι εταιρείες που πληρούν αυτά τα κριτήρια περιλαμβάνονται στην ετήσια έκδοση “Business Leaders”. Ειδικότερα και μέσα από ένα σύνολο 15.000 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν για το 2017, μόνο 61 Εταιρείες και 9 Όμιλοι πέτυχαν να διακριθούν ανταποκρινόμενοι ταυτόχρονα σε όλα τα κριτήρια που χρησιμοποιεί η ICAP για τον θεσμό αυτό, δηλαδή με βάση τα κέρδη EBITDA, τον αριθμό προσωπικού, τη θέση της στον κλάδο από πλευράς κύκλου εργασιών και τη διαβάθμιση της πιστοληπτικής της ικανότητας (ICAP Score).

Η διάκρισή της ως “True Leader” συγκαταλέγει την ERGO 

- Advertisement -
  • Στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου της με βάση τον κύκλο εργασιών.
  • Στις εταιρείες με υψηλή πιστοληπτική διαβάθμιση με βάση το δείκτη ICAP Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας).
  • Στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες για το 2017.
  • Στις 500 Εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού που κατά
    το 2017 αυξήθηκε σε σχέση με το 2016.

Η βράβευση της ERGO πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίσημης τελετής, γιορτής του υγιούς επιχειρείν, όπου παραβρέθηκαν 300 περίπου υψηλόβαθμα στελέχη των μεγαλύτερων επιχειρήσεων, αλλά και των σημαντικότερων φορέων επιχειρηματικότητας της χώρας μας.

 

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO κ. Στάθης Τσαούσης, ο οποίος σε δήλωσή του υπογράμμισε ότι “η σημαντική αυτή βράβευση της ERGO για 5η συνεχόμενη χρονιά, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και ενθάρρυνση να συνεχίσουμε την στρατηγική ανάπτυξης μας η οποία μας έχει αποφέρει θετικά αποτελέσματα όλα αυτά τα χρόνια. Να ευχαριστήσω τους Διαμεσολαβητές Συνεργάτες μας και το Προσωπικό της εταιρείας που συμβάλλουν στις επιτυχίες μας αυτές.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Φθινόπωρο» του Συλλόγου Εργαζομένων του Ομίλου ERGO

Με μια εμβληματική και συγκινητική συναυλία-αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο τραγούδι από τον Γιώργο Νταλάρα στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, έπεσε η αυλαία

ERGO My Fund: Αποταμίευση από σήμερα για τους στόχους του παιδιού αύριο

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η ERGO Hellas αναδεικνύει τη σημασία του οικονομικού προγραμματισμού για το μέλλον των παιδιών, μέσα από το ERGO My Fund.

ERGO Hellas: Καλή σχολική χρονιά με έμφαση στα παιδιά και στις νέες εμπειρίες

Το μήνυμα τις εταιρείας προς μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

ERGO My Home: 24ωρη τεχνική βοήθεια για απρόοπτα στην κατοικία

Η υπηρεσία αφορά περιπτώσεις όπως διαρροές και λοιπά τεχνικά προβλήματα, αλλά και όπου ο ασφαλισμένος απουσιάζει

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Νέα δεδομένα στην ασφάλιση των ηλεκτρικών οχημάτων μικροκινητικότητας  – Το θέμα άνοιξε ο Πάνος Κούβαλης 

Η υποχρεωτική ασφάλιση των Ελαφρών Προσωπικών Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΕΠΗΟ) δημιουργεί νέα δεδομένα για την ασφαλιστική αγορά

Allianz και Plus2Feet: Το “Walking Together” συνεχίζει να δίνει κίνηση σε ζώα που το έχουν ανάγκη

Η Allianz και η Plus2Feet συνεχίζουν για ακόμη μία χρονιά την κοινή τους δράση “Walking Together”, στηρίζοντας έμπρακτα αδέσποτα ζώα

Στο επίκεντρο των εξελίξεων η ασφαλιστική αγορά με διοργανωτή το Ε.Ε.Θ

Όσα ειπώθηκαν στην 8η Εθνική Συνδιάσκεψη Εκλεγμένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στα Επιμελητήρια

Πιο επίκαιρη από ποτέ η συζήτηση για την ανθεκτικότητα της Ελλάδας

Στις 15 Οκτωβρίου η ΕΑΕΕ φέρνει στο ίδιο τραπέζι Πολιτεία, ΤτΕ και ασφαλιστική αγορά

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Νέα δεδομένα στην ασφάλιση των ηλεκτρικών οχημάτων μικροκινητικότητας  – Το θέμα άνοιξε ο Πάνος Κούβαλης 

Η υποχρεωτική ασφάλιση των Ελαφρών Προσωπικών Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΕΠΗΟ) δημιουργεί νέα δεδομένα για την ασφαλιστική αγορά

20η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» στέλνει για 20η συνεχή χρονιά το μήνυμα: «Αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί!»

Εγχειρίδιο Προϊόντων Αστικής Ευθύνης

Η Επιτροπή Αστικής Ευθύνης και Επαγγελματικών Ευθυνών της ΕΑΕΕ έχει εντάξει στις δράσεις της τη δημιουργία «Εγχειριδίου Προϊόντων Αστικής Ευθύνης»

Το «Δικαίωμα στη Λήθη» γίνεται πραγματικότητα και στην Ελλάδα

Με την ψήφιση του Νόμου 5317/2026, η χώρα μας αποκτά πλέον σαφές νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία των ανθρώπων που έχουν αντιμετωπίσει..

Allianz και Plus2Feet: Το “Walking Together” συνεχίζει να δίνει κίνηση σε ζώα που το έχουν ανάγκη

Η Allianz και η Plus2Feet συνεχίζουν για ακόμη μία χρονιά την κοινή τους δράση “Walking Together”, στηρίζοντας έμπρακτα αδέσποτα ζώα