άνδρας με μπαστούνι, χιονισμένος δρόμος

ΠΟΕΔΗΝ: Αποκλεισμένο από το χιόνι το Νοσοκομείο ΚΑΤ

Αποκλεισμένο από 15 πόντους χιόνι βρέθηκε σήμερα το πρωί το Νοσοκομείο ΚΑΤ. Αδύνατη ήταν η πρόσβαση πολλών ασθενών το πρωί, ενώ αναβλήθηκαν έκτακτα και τακτικά χειρουργεία.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, οι ευθύνες βαραίνουν τόσο τη Διοίκηση και το Υπουργείο Υγείας όσο και την Περιφέρεια Αττικής για τα προβλήματα που προκλήθηκαν. Την ίδια ώρα, στα Νοσοκομεία Σισμανόγλειο, Παίδων Πεντέλης και Αμαλία Φλέμιγκ δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα.

«Δεν φρόντισαν αν και γνώριζαν να μείνει ανοικτό το Νοσοκομείο, με την προμήθεια και ρίψη αλατιού. Και μιλάμε για ένα Νοσοκομείο μεγάλο που εφημερεύει για ορθοπεδικά περιστατικά» αναφέρει σχετικά. Όπως εξηγεί, νωρίτερα ήταν αδύνατη η πρόσβαση πολλών ασθενών ενώ αναβλήθηκαν έκτακτα και τακτικά χειρουργεία.

Στο μεταξύ, οι διασώστες του ΕΚΑΒ και οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων αψήφησαν τον κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα και, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, βρέθηκαν στη δουλειά τους.

Καταλήγοντας, η ΠΟΕΔΗΝ καλεί το Υπουργείο Υγείας και τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων που είχαν προβλήματα πρόσβασης λόγω του χιονιού, να λάβουν μέτρα, ώστε στους γύρω δρόμους και τον περιβάλλοντα χώρο των Νοσοκομείων να μην υπάρξει παγετός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*