Χώρος Τέχνης ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ, έκθεση, είσοδος

Έκθεση τελειοφοίτων ΑΣΚΤ στη ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ

Εγκαινιάζεται την Τρίτη 8 Ιανουαρίου στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» έκθεση έργων 25 τελειόφοιτων σπουδαστών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει οικοδομήσει τα τελευταία χρόνια με το εκπαιδευτικό ίδρυμα η Εθνική Ασφαλιστική.

Η επιλογή των έργων που εκτίθενται στο κοινό έγινε από Επιτροπή Καθηγητών της Α.Σ.Κ.Τ., κατόπιν διαγωνισμού που διενεργήθηκε και στον οποίο έλαβαν μέρος όσοι τελειόφοιτοι σπουδαστές επιθυμούσαν ύστερα από σχετικές αιτήσεις.

Παράλληλα, η Καλλιτεχνική Επιτροπή του Χώρου Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» σε ειδική συνεδρίασή της ξεχώρισε 3 από τα συνολικά 25 έργα που φιλοξενεί η έκθεση, και θα απομείνει στους δημιουργούς τους χρηματικά έπαθλα. Μάλιστα, τα εν λόγω έργα θα παραμείνουν και στη συλλογή έργων τέχνης που διατηρεί η Εθνική Ασφαλιστική.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Ιανουαρίου 2019.

Η συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής με την ΑΣΚΤ, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση, εντάσσεται στο πλέγμα πρωτοβουλιών της εταιρείας που στόχο έχουν όχι μόνο να υποστηρίξουν την καλλιτεχνική εκπαίδευση της χώρας, αλλά και να δώσουν ένα πρώτο βήμα «διαλόγου» νέων καλλιτεχνών με το κοινό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*