back to top
32.7 C
Athens
Σάββατο 4 Ιουλίου 2026

H Interamerican στηρίζει τον Δήμο Αθηναίων

Όπως και κατά τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος, ο δήμος Αθηναίων άνοιξε την Πρωτοχρονιά το κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ και πρoσέφερε το καθιερωμένο γεύμα αλληλεγγύης σε 1.000, περίπου, άστεγους και άπορους πολίτες. Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, αντάλλαξε ευχές για καλή χρονιά, διαβεβαιώνοντας ότι ο δήμος θα συνεχίσει να ενισχύει 30.000 πολίτες που το έχουν ανάγκη: «Το 2019 είναι ήδη εδώ και όπως κάθε χρόνο βρισκόμαστε στο γεύμα αλληλεγγύης. Εμείς αυτά τα οκτώ χρόνια προσπαθήσαμε από τη φιλανθρωπία να πάμε στην αλληλεγγύη, που πρώτα απ’ όλα σημαίνει να σεβόμαστε την αξιοπρέπεια των ανθρώπων. Όλοι μαζί, λοιπόν – και αυτό πρέπει να συνεχιστεί όσο η οικονομική κρίση θα παραμένει», είπε ο κ. Καμίνης.

Από την πλευρά του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων η Ελένη Κατσούλη, πρόεδρος της δημοτικής κοινωνικής μονάδας, εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τους εθελοντές για τη συνδρομή τους, καθώς και προς την εταιρεία INTERAMERICAN, που ήταν η χορηγός του γεύματος. Η εταιρεία είναι αρωγός του έργου του ΚΥΑΔΑ από το 2012, με χορηγία των εορταστικών γευμάτων του Πάσχα και της Πρωτοχρονιάς, με προσφορά σημαντικών ποσοτήτων τροφίμων που συγκεντρώνει από την εθελοντική συνεισφορά των εργαζομένων και συνεργατών της, καθώς και με τακτική οικονομική υποστήριξη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Live Vidcast με τον Αντ. Τσακνάκη: «Αν ήξερες πώς μια ελληνική ασφαλιστική ιδέα ταξιδεύει από χώρα σε χώρα»

Συζήτηση του Country Lead, Anytime by Interamerican Romania, με τον Διευθυντή Σύνταξης του «IW» Λ. Ρόδη, στο πλαίσιο του 19th Insurance Conference – #inco26

Οι «Resilience Stories» της Interamerican δείχνουν τι σημαίνει ανθεκτικότητα στην πράξη

Αναδεικνύοντας τη σημασία της προσαρμοστικότητας και της ετοιμότητας απέναντι στις προκλήσεις ενός διαρκώς μεταβαλλόμενου κόσμου – Δείτε το 1ο επεισόδιο

Interamerican: Δημιουργώντας μακροπρόθεσμη αξία με οδηγό τη βιωσιμότητα

Μια χρονιά ουσιαστικής προόδου στην ενσωμάτωση των κριτηρίων ESG στις δραστηριότητές του καταγράφει ο Όμιλος στη 14η «Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αναβαθμίζει την ψηφιακή πύλη «Σύνδεση Πελάτη»

Με νέες δυνατότητες και ακόμη πιο σύγχρονη εμπειρία εξυπηρέτησης

Η Allianz επενδύει στη νέα γενιά μέσα από την 6η Ελληνική Οικονομική Ολυμπιάδα

Στ. Μαλαχιάς: «Δίνουμε στους νέους την ευκαιρία να κατανοήσουν καλύτερα την πραγματική οικονομία και να αποκτήσουν τα εφόδια για να μετατρέπουν τις προκλήσεις σε ευκαιρίες εξέλιξης»

Το Σάββατο 4 Ιουλίου η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία του ΕΕΑ

Από τις 09:00 έως τις 14:00 στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, με δωρεάν χώρο στάθμευσης

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Το Παίδων Πεντέλης πλήρως ανακαινισμένο: Ο Πρωθυπουργός εγκαινίασε το νέο παιδιατρικό νοσοκομείο

Ο κ. Μητσοτάκης προανήγγειλε τη δημιουργία νέας παιδιατρικής δομής στη Δυτική Αθήνα

Greek Space Tech Forum 2026: Greece in Orbit – Scaling Space Capabilities into Strategic Impact

Παρακολουθήστε το #gstf26 στις 7 και 8 Ιουλίου στο Ωδείο Αθηνών και στο LiveOn Expo Complex – Δείτε το πρόγραμμα και τους ομιλητές

Νέο ψηφιακό εργαλείο για τη δημόσια υγεία από ΗΔΥΚΑ και NOVA ICT – Performance Technologies

Το Health Monitoring διευκολύνει τη διαχείριση δεδομένων, με στόχο την ενίσχυση της δημόσιας υγείας, της έρευνας και της τεκμηριωμένης λήψης αποφάσεων

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αναβαθμίζει την ψηφιακή πύλη «Σύνδεση Πελάτη»

Με νέες δυνατότητες και ακόμη πιο σύγχρονη εμπειρία εξυπηρέτησης