All Stars Smiles, Καρούτζος, Γιαννόπουλος, Ραμπάτ
Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος και ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas κ. Βασίλης Ραμπάτ παραδίδουν την επιταγή στον Πρόεδρο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστα Γιαννόπουλο

Τρίποντα αγάπης με την υποστήριξη Affidea και Xerox

Ένας αγώνας μπάσκετ γεμάτος αγάπη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αιγίου. Θρυλικά αστέρια του μπάσκετ, μέλη της ένδοξης Εθνικής Ομάδας του 2005 και 2006, ήρθαν αντιμέτωποι με την τοπική ομάδα του Αστέρα Τέμενης BC, σε έναν αγώνα που σκοπό είχε την ενίσχυση του Σπιτιού που διαθέτει ο οργανισμός Το Χαμόγελο του Παιδιού στο Αίγιο.

Το All Stars Smiles διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και του Δήμου Αιγιαλείας, με χορηγούς τις εταιρείες Affidea και Xerox. 

Σε αυτήν την προσπάθεια αγάπης συμμετείχαν οι γνωστοί καλαθοσφαιριστές Δημήτρης Διαμαντίδης, Κώστας Τσαρτσαρής, Δήμος Ντικούδης, Νίκος Χατζηβρέττας, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Κακιούζης και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ενώ στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ήταν ο κόουτς Παναγιώτης Γιαννάκης με τον Λευτέρη Κακιούση.

Η εθνική ομάδα μπάσκετ του 2005-2006, που χάρισε αξέχαστες στιγμές στους Έλληνες φιλάθλους, καταφέρνοντας να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης και δευτεραθλήτρια Κόσμου, απέδειξε για μια ακόμη φορά την ευαισθησία της, προσφέροντας θέαμα και τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να γνωριστούν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Παράλληλα, ένα πλούσιο πρόγραμμα με διαγωνισμούς, δώρα και βραβεύσεις έκανε την ατμόσφαιρα ακόμη πιο εορταστική.

All Star Smiles 2018

Αναμνηστική φωτογραφία με τους συντελεστές της διοργάνωσης, τα μέλη της Εθνικής Ομάδας 2005 – 2006, η τοπική ομάδα του Αστέρα Τέμενης BC, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas κ. Βασίλης Ραμπάτ και ο Πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος

Τον αγώνα παρακολούθησαν περισσότεροι από 700 φίλαθλοι, εκπρόσωποι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τα παιδιά που μεγαλώνουν στο Σπίτι του Αιγίου, επίσημοι προσκεκλημένοι και εκπρόσωποι των εταιρειών Affidea και Xerox. Το «παρών» στη διοργάνωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ψυχράμη, Μαρινόπουλος, Παπαγιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Αιγιαλείας κ. Στράτος Βαρδάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Μπούνιας κ.ά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι  θεατές είχαν  τη δυνατότητα να βάλουν και εκείνοι το δικό τους «τρίποντο αγάπης», ενισχύοντας οικονομικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω των ειδικά διαμορφωμένων χώρων. Στο ημίχρονο του αγώνα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas κ. Βασίλης Ραμπάτ παρέδωσαν στον Πρόεδρο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστα Γιαννόπουλο επιταγή ως μια ακόμη συνεισφορά στο αξιέπαινο έργο του οργανισμού.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Καρούτζος: «Εάν θέλουμε έναν κόσμο διαφορετικό, έναν κόσμο όπως τον ονειρευόμαστε, πρέπει να διαφυλάξουμε ό,τι πιο πολύτιμο έχει η ανθρωπότητα, τα παιδιά μας. Και το Χαμόγελο του Παιδιού πραγματώνει αυτόν τον σκοπό με τον καλύτερο τρόπο. Σε αυτήν τους την προσπάθεια θα είμαστε πάντα πλάι τους».

Ο κ. Ραμπάτ πρόσθεσε: «Οι νίκες τόσο στον αθλητισμό, όσο και στη ζωή έρχονται μέσα από την ομαδική προσπάθεια. Γι’ αυτό ήταν μεγάλη μας χαρά να συμμετέχουμε και εμείς σε αυτή τη μεγάλη γιορτή,  που ανέδειξε τις αξίες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*