Π. Κασκαρέλης: Η Υδρόγειος βασίζεται στην δύναμη των Δικτύων

Ή συνεχής ανάπτυξη του δικτύου, η προσέλκυση νέων ικανών συνεργατών, η στήριξη, η διευκόλυνση και η επιβράβευση του έργου των παραμένουν οι 4 βασικοί στόχοι γι α την Υδρόγειο Ασφαλιστική αναφέρει ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ασφαλιστικής Παύλος Κασκαρέλης. Παράλληλα, η Υδρόγειος προσαρμόζεται και εντάσσει στο σχεδιασμό της τα νέα ζητούμενα που δημιουργούνται για το ασφαλιστικό επάγγελμα.

Στην νέα έκδοση του περιοδικού της Υδρογείου ο κος Π. Κασκαρέλη θέτει τα εξής ερωτήματα:

Ποιος θα είναι λοιπόν ο ρόλος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στο άμεσο μέλλον και πώς μπορούμε να τον ενισχύσουμε;

Σύμφωνα με τον κον Κασκαρέλη οι αυριανοί πρωταγωνιστές της ασφάλισης προετοιμάζονται από σήμερα και είναι αυτοί που θα ξεχωρίζουν για τη συμβουλευτική τους δύναμη, το κύρος και τις γνώσεις τους, με όρους όμως «νέας εποχής». Είναι αυτοί που θα μπορούν να απευθυνθούν στη νέα γενιά καταναλωτών μιλώντας τη δική τους γλώσσα, να φέρουν σε επαφή τους πελάτες τους με τις νέες τάσεις της αγοράς και να τους εκπαιδεύσουν πάνω στα πλεονεκτήματα που αυτές προσφέρουν. Είναι αυτοί που θα προσφέρουν στους ασφαλισμένους τους ευκολία, αμεσότητα, ευελιξία – ζητούμενα της εποχής – , επιδεικνύοντας ταυτόχρονα καλή αντίληψη των αναγκών τους, ενσυναίσθηση και ευαισθησία. Είναι επίσης αυτοί που θα αντιληφθούν το ρόλο τους ευρύτερα μέσα στην κοινωνία και ειδικά τις τοπικές κοινότητες όπου δραστηριοποιούνται ως πρεσβευτές του θεσμού της ασφάλισης καθώς και της σημασίας της πρόληψης και προστασίας στη ζωή των πολιτών.

Η ασφάλιση προσθέτει είναι ένας θεσμός που βασίζεται στην εμπιστοσύνη – και η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κερδίζεται με χρόνο και προσπάθεια, με συνεχή εγρήγορση αλλά και ευαισθησία απέναντι στις προσδοκίες και τις ανάγκες των ασφαλισμένων μας.

Για εταιρείες,  οι οποίες βασίζονται στην αξία και τη δύναμη των ανθρώπινων δικτύων, ο σχεδιασμός αυτός δεν μπορεί να αφήνει απέξω τους ίδιους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Η  Υδρόγειος Ασφαλιστική, τονίζει θέλει να βλέπει   το μέλλον μας και – φυσικά – το μέλλον της ασφάλισης και μέσα από τα μάτια των συνεργατών της.

Ελενα Ερμείδου

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*