Γιορτάζει σήμερα η Γενική Πανελλαδική

Τα 40 της χρόνια γιορτάζει σήμερα η Γενική Πανελλαδική Συν.ΠΕ στο πολυτελές ξενοδοχείο Grand Hyatt.

Η ιστορία από το 1978 μέχρι σήμερα

To 1978, μια μικρή, αλλά σημαντική από πλευράς μεγεθών, ομάδα τουριστικών επιχειρήσεων υλοποίησε το όραμα της αμοιβαίας ασφάλισης των τουριστικών λεωφορείων των επιχειρήσεών τους.

Δημιουργήθηκε έτσι μία ασφαλιστική επιχείρηση, τα μέλη της οποίας γίνονταν δεκτά μετά από αξιολόγηση και μόνον εφόσον πληρούσαν τις προϋποθέσεις επαγγελματισμού και φερεγγυότητας, όπως αυτές είχαν προκαθοριστεί.

Αποτέλεσμα αυτής της πρωτοβουλίας ήταν η ίδρυση της ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ, μίας υγιούς, εύρωστης και εξειδικευμένης ασφαλιστικής επιχείρησης, που λειτουργεί με τη μορφή του Αλληλασφαλιστικού Συνεταιρισμού, με κύρια δραστηριότητα την ασφάλιση λεωφορείων.

Σταθερά αναπτυξιακή πορεία

Με 5.500 ασφαλισμένα οχήματα και με κερδοφορία που έφτασε το 1 εκατ.  το 2017, η Γενική Πανελλαδική έχει σήμερα από τους υψηλότερους δείκτες φερεγγυότητας της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, ο οποίος για το έτος 2017 διαμορφώθηκε σε 230%.

Oι καλύψεις που διαθέτει, περιλαμβάνουν εκτός από την αστική ευθύνη έναντι τρίτων, όλο το φάσμα των πιθανών ασφαλιστικών κινδύνων, όπως πυρός, κλοπής, φυσικών φαινομένων,  θραύσης κρυστάλλων, απώλειας – καταστροφής αποσκευών, οδικής βοήθειας, νομικής προστασίας κ.α.

Σήμερα, η Γενική Πανελλαδική, εκτός από τα ιδιόκτητα κεντρικά γραφεία της στο Σύνταγμα, διαθέτει υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη και γραφείο εξυπηρέτησης στα Χανιά της Κρήτης.

Τέλος, συνεργάζεται με πάνω από 60 επιλεγμένους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές πανελλαδικά και έχει τη δική της μεσιτική εταιρία ασφαλίσεων, τη GP Brokers AE.

Ελ Ερμ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*