14η Επιστημονική Ημερίδα Ευρωκλινικής Παίδων

Και ο Ε. Τριβιζάς στη 14η Επιστημονική Ημερίδα της Ευρωκλινικής Παίδων

Η Ευρωκλινική Παίδων ανανεώνει το ραντεβού της με την επιστημονική παιδιατρική κοινότητα διοργανώνοντας, για 14η συνεχή χρονιά, Επιστημονική Ημερίδα για «Επίκαιρα Παιδιατρικά Θέματα».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, 9.00 π.μ., στην Αίγλη Ζαππείου (αίθουσα «Ολυμπία»), με συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων και ομιλητών.

Μεταξύ των ομιλητών θα βρίσκεται και ο εγκληματολόγος-συγγραφέας Ευγένιος Τριβιζάς, παιδίατροι και καθηγητές της Παιδιατρικής του ΕΚΠΑ, οι οποίοι θα συμβάλουν με την εμπειρία και την εξειδίκευσή τους στην εξέλιξη της επιστημονικής γνώσης, σε μια ημερίδα αφιερωμένη στο παιδί.

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο, ενδιαφέρον πρόγραμμα θα παρουσιαστούν επίκαιρα παιδιατρικά ζητήματα και οι τελευταίες εξελίξεις της Παιδιατρικής. Μερικά από τα θέματα που θα καλύψει η Ημερίδα είναι η διάγνωση και η αντιμετώπιση της δυσλιπιδαιμίας στα παιδιά, ο ρόλος του νεογνολόγου και του παιδιάτρου στη διάγνωση των κληρονομικών μεταβολικών νοσημάτων, οι  λεμφαδενίτιδες της παιδικής ηλικίας, κ.ά.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες παιδίατροι θα λάβουν 5 μόρια (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*