NP Insurance, NP Ασφαλιστική, κτίριο

NP Ασφαλιστική: Μεγάλη συμμετοχή συνεργατών στα σεμινάρια επανεκπαίδευσης

Σεμινάρια Επανεκπαίδευσης για τον Τομέα Γ΄ με θέμα: «Συναισθηματική Νοημοσύνη & Πρακτική της Διαπραγμάτευσης» πραγματοποιήθηκαν από την NP Ασφαλιστική στο Μαρούσι, στη Θεσσαλονίκη, στον Βόλο, στην Αλεξανδρούπολη, στα Γιάννενα, στην Πάτρα, στη Σπάρτη και στη Χαλκίδα, παρουσία άνω των 500 συνεργατών της εταιρείας.

Η NP Ασφαλιστική ολοκλήρωσε με επιτυχία τη σειρά Σεμιναρίων Επανεκπαίδευσης & Επαναπιστοποίησης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών για τους 3 υποχρεωτικούς Τομείς του έτους 2018 με 40 εκπαιδευτικές συναντήσεις συνολικής διάρκειας 200 ωρών και άνω των 1.500 συμμετοχών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη σημασία στον θεσμό της εκπαίδευσης, «όχι μέσα από τη θεσμική υποχρέωση που επέβαλε η Τράπεζα της Ελλάδος στα σεμινάρια επανεκπαίδευσης, αλλά κυρίως από μια βαθύτατη υπευθυνότητα απέναντι στον Επαγγελματία Ασφαλιστή και Συνεργάτη».

Ο ρόλος της εκπαίδευσης για την NP Ασφαλιστική είναι να προσφέρει υψηλή κατάρτιση στον επαγγελματία συνεργάτη της και να του παρέχει όλες τις απαραίτητες πρακτικές και επαγγελματικές εμπειρίες για να πετύχει υψηλότερα παραγωγικά αποτελέσματα, δημιουργώντας ένα απόλυτα ικανοποιημένο και πιστό πελατολόγιο.

Επαναληπτικά Σεμινάρια Επανεκπαίδευσης για τα έτη 2015-2018

Μέσα από το συναίσθημα της ευθύνης προς το δίκτυο της, η εταιρεία διοργάνωσε επαναληπτικά σεμινάρια για όλους τους τομείς των προηγουμένων ετών, όπου ορισμένοι συνεργάτες δεν είχαν παρακολουθήσει και δεν είχαν την απαραίτητη πιστοποίηση.

Τα σεμινάρια είναι προγραμματισμένα να γίνουν στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και στόχος είναι κανένας Συνεργάτης της εταιρείας να μην έχει ούτε μια εκκρεμότητα από τα απαραίτητα Πιστοποιητικά Επαναπιστοποίησης Γνώσεων.

Προετοιμασία του Νέου Προγράμματος Επανεκπαίδευσης για το 2019

Η NP Aσφαλιστική έχει ήδη προετοιμάσει την ύλη και αναμένει την έγκριση από την ΔΕΙΑ για τα νέα σεμινάρια επανεκπαίδευσης του έτους 2019.

Σύντομα θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση της Εταιρίας προς το Δίκτυο Συνεργατών της για τη θεματολογία και το πρόγραμμα των σεμιναρίων για το 2019, καθώς αναμένεται ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον για τις συμμετοχές της νέας χρονιάς.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*