συνεργάτες AIG, ταξίδι στην Τενερίφη

Με ταξίδι στην Τενερίφη επιβράβευσε τους συνεργάτες της η AIG

Στην εξωτική Τενερίφη βρέθηκαν από τις 26 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018 οι διακεκριμένοι συνεργάτες του εταιρικού δικτύου της AIG, στο πλαίσιο ενός ακόμη ταξιδιού που οργάνωσε η εταιρεία με σκοπό την αναγνώριση και επιβράβευσή τους για τα εξαιρετικά αποτελέσματα του 2017.

Στο τετραήμερο ταξίδι, οι συνεργάτες της AIG, συνοδευόμενοι από στελέχη της εταιρείας, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εντυπωσιακή και άγρια ηφαιστειογενή ομορφιά της Τενερίφης, του μεγαλύτερου και του πιο εύφορου από τα νησιά του συμπλέγματος των Καναρίων Νήσων, συνδυάζοντας την με στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις απέραντες ακτές και τα διαυγή νερά του νησιού με μια αποκλειστική ιδιωτική κρουαζιέρα με catamaran, αλλά και να περιηγηθούν στα σημαντικότερα αξιοθέατα της Τενερίφης, όπως η πόλη La Laguna και τα εθνικά πάρκα, Loro και Teide.

Το ταξίδι της επιστροφής ολοκληρώθηκε με τους συνεργάτες της AIG να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά και την ομάδα της AIG Ελλάς δυνατή, σίγουρη και έτοιμη να συνεχίσει να επιβραβεύει σταθερά τις προσπάθειες τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AIG Ελλάς ΑΕ, κ. Giuseppe Zorgno, σχολίασε σχετικά: «Η σχέση με τους συνεργάτες μας αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της αναπτυξιακής μας πορείας. Με δράσεις όπως αυτή, την καλλιεργούμε ακόμα πιο πολύ, θέτοντας υψηλότερους στόχους».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*