Καρούτζος, Affidea, χορηγός, Ιωνικός Νίκαιας

Η Affidea Μέγας Χορηγός του Ιωνικού Νίκαιας

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης και ο όμιλος διαγνωστικών εργαστηρίων «ενώνουν» τις δυνάμεις τους και ανακοινώνουν τη μετονομασία της ομάδας σε Ιωνικός Νίκαιας Affidea για τη νέα σεζόν. H Affidea, ο κορυφαίος φορέας παροχής υπηρεσιών Εξωνοσοκομειακής Φροντίδας στην Ευρώπη, με δραστηριότητα σε 16 χώρες και 245 ιατρικά κέντρα, θα συμπληρώνει το όνομα της ομάδας σε κάθε επίσημη αναφορά του και πάνω από όλα θα αποτελέσει το μεγάλο χορηγό στη νέα «σελίδα» που ανοίγει πλέον η ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού.

Οι δύο φορείς ξεκινούν την κοινή τους διαδρομή κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, ώστε να πορευτούν μαζί στη νέα προσπάθεια της ομάδας να επανέλθει στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας και να καθιερωθεί στη συνείδηση του φίλαθλου κοινού ως μια ομάδα που αξίζει να βρίσκεται στο πιο υψηλό επίπεδο του μπάσκετ της χώρας μας.

Ο Ιωνικός, που από το έτος της ίδρυσής του έχει διαγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία στα αθλητικά δρώμενα της Νίκαιας, αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο, μαζί με την Affidea, η οποία, για περισσότερα από 13 χρόνια, κατέχει σημαίνουσα θέση στο κοινωνικό γίγνεσθαι του Νομού Αττικής αλλά και της Ελλάδας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας και υποστηρίζοντας θερμά τους ίδιους τους ανθρώπους, θεσμούς και εκδηλώσεις, από σήμερα «ενώνουν» τις δυνάμεις τους και θέτουν τις βάσεις για μια κοινή, επιτυχημένη διαδρομή στο πεδίο του αθλητισμού.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας μεγάλης συνεργασίας του Ιωνικού με τη Affidea πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Οκτωβρίου σε μια όμορφη εκδήλωση, μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Για τη μετονομασία της ομάδας σε «Ιωνικός Νίκαιας Affidea», ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Τσάπας δήλωσε: «Ξεκινάμε τη συνεργασία μας με την Affidea, με την οποία η σχέση μας θα είναι δυνατή και θα χαράξουμε μια κοινή πορεία. Η Affidea γίνεται χορηγός ονόματος του Ιωνικού και πλέον η ομάδα μας θα αναφέρεται ως “Ιωνικός Affidea”.

»Είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά μας για τη συνεργασία αυτή. Ευχαριστούμε την Affidea και τον Θεόδωρο Καρούτζο συνολικά για τη στήριξη που παρέχει στην ομάδα, που στέκεται στο πλευρό μας, για να συνεχίσει ο Ιωνικός δυναμικά την προσπάθειά του να ανέβει στο υψηλότερο επίπεδο και να έχει μια παρουσία αντάξια των όσων έχει πετύχει η Affidea. Η νέα εποχή για τον Ιωνικό μας σε συνδυασμό με την Affidea είμαστε σίγουροι ότι θα γράψει…ιστορία! Ήρθε η ώρα…ξανά».

Καρούτζος, Affidea, χορηγός, Ιωνικός Νίκαιας

Θ. Καρούτζος

Από την πλευρά του, ο Θεόδωρος Καρούτζος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, ανέφερε: «Η Affidea από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της υπηρετεί με συνέπεια το ανθρωποκεντρικό της όραμα που καθορίζει κάθε της δραστηριότητα. Αναγνωρίζοντας την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στην κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται, στέκεται σταθερά δίπλα στο κοινωνικό σύνολο, στηρίζοντας έμπρακτα τους συμπολίτες της και ιδιαίτερα τους νέους. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι νέοι και οι οικογένειές τους, επιλέγοντας την Affidea για τις εξετάσεις τους και ουσιαστικά για την υγεία τους, μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης, έτσι ώστε στο μέτρο του δυνατού να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη αυτή.

»Θα είμαστε δίπλα στον Ιωνικό και είναι τιμή μας που το όνομα της Affidea θα αναφέρεται δίπλα στο όνομα της ιστορικής αυτής ομάδας. Με τον Ιωνικό έχουμε κοινές αξίες και ιδανικά, και ευελπιστούμε ότι στο πλαίσιο της κοινής μας πορείας θα ζήσουμε νέες μεγάλες επιτυχίες και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην κοινωνία».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*