Ημερίδα της Ένωσης Αναλογιστών για τα νέα IFRS

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 ο πρώτος κύκλος ενημερώσεων για θέματα IFRS, Contract Boundaries και Solvency II που διοργανώνει η Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος.

«Τα νέα IFRS και η σηματοδότηση μιας νέας εποχής για τις ασφαλιστικές εταιρείες» ήταν το κεντρικό θέμα της τελευταίας Τεχνικής Ημερίδας, το οποίο αναπτύχθηκε από τους προσκεκλημένους εισηγητές της ΕΥ Κλεοπάτρα Χαλδαίου, Κωνσταντίνο Νικολόπουλο, Νικόλαο Κεφαλληνό και Χάρη Νικολάου.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Interamerican, την παρακολούθησαν μέλη και μαθητές της Ένωσης Αναλογιστών, καθώς και στελέχη της Αναλογιστικής Λειτουργίας, της Λειτουργίας Διαχείρισης Κινδύνου, των Οικονομικών Υπηρεσιών και του Audit.

Η Ένωση Αναλογιστών προγραμματίζει δεύτερο κύκλο Ημερίδων, που θα καλύψουν θέματα στενά συνδεδεμένα με τις εξελίξεις της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, προκειμένου, όπως αναφέρει, «να παρέχει στα μέλη της και σε άλλα στελέχη του χώρου τη δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων, έγκαιρης και πληρέστερης ενημέρωσης, με απώτερο σκοπό τη διάχυση της γνώσης στο σύνολο της αγοράς».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*