back to top
30.4 C
Athens
Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2026

Λαβίνια Μακροπούλου: Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2018 στην Ιππική Δεξιοτεχνία Νέων Ιππέων

της Ελενας Ερμείδου

Το «χρυσό» κορίτσι που οδήγησε την Ελλάδα στην 1η θέση, αποσπώντας δύο χρυσά μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας (Dressage): στο Ομαδικό Εφήβων και στο Ατομικό  στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας πέρυσι, η περυσινή πρωταθλήτρια εφήβων και χρυσή Βαλκανιονίκης 2017 Λαβίνια Μακροπούλου, κόρη του Προέδρου της Ευρώπης Ασφαλιστικής κου Νικόλαου Μακρόπουλου  κατέκτησε τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος στο άθλημα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας (dressage) στην κατηγορία Νέων Ιππέων στο πλαίσιο του ΜΕΤΚΑ Πρωταθλήματος Ιππασίας 2018 που διεξήχθη από τις 17-20 Μαΐου  στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

- Advertisement -

Εχοντας λάβει την κορυφαία διάκριση, η Λαβίνια Μακροπούλου και ο πιστός της «συνοδοιπόρος» ο Widoc Timbre θα εκπροσωπήσει για άλλη μία χρονιά  την Ελλάδα στους Βαλκανικούς αγώνες Ιππασίας που θα διεξαχθούν 6-8 Ιουλίου στην Βουλγαρία.

- Advertisement -

Από μικρό παιδάκι, μας είχε πει πέρυσι η Λαβίνια είχε μια ιδιαίτερη αγάπη προς τα άλογα. Όταν ήταν έξι χρονών ερωτεύτηκε μία άμαξα στο πάρκο στο Baden-Baden και από τότε κάθε φορά που πήγαινε για διακοπές στην Γερμανία ήταν όλη μέρα με άλογα στην φύση.

Κατάφερε να φτάσει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου με υπομονή και πολύ σκληρή δουλειά. Την επιτυχία της, την όφειλε μας είπεστην προπονήτρια της που ήτανε πάντα δίπλα της και στους γονείς της, χωρίς τους γονείς της , όχι μόνο δεν θα είχε καταφέρει κάτι τέτοιο, αλλά χωρίς τον πατέρα της  δεν θα είχα αρχίσει ποτέ στην Ελλάδα ιππασία, και χωρίς τη μητέρα της  δεν θα είχε τρόπο να πηγαίνει κάθε μέρα για προπόνηση.

Ο Widoc Timbre και η  Λαβίνια είναι αχώριστοι φίλοι, ανήκει στην οικογένεια της και το πιο  σημαντικό σε αυτή τη σχέση είναι η εμπιστοσύνη. Και αυτό επειδή, χωρίς εμπιστοσύνη δεν θα κάνει τίποτα το άλογο για τον ιππέα.

Της ευχόμεθα όλοι εμείς καλή επιτυχία.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

«Η Υγεία στο προσκήνιο, με γνώμονα τη διαφάνεια, την κοινωνική ευθύνη και τη βιωσιμότητα» το μήνυμα του 4ου Συνεδρίου της ΕΑΕ

Για την αναγκαία ανάπτυξη της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας και πρακτικές όπως τα DRGs μίλησε ο Α. Σαρρηγεωργίου

Με πρόεδρο τον Νικόλαο Μακρόπουλο, η ΕΥΡΩΠΗ HOLDINGS ανοίγει νέα σελίδα

Η προσέγγιση του νέου Προέδρου της Εταιρείας, κ. Νικόλαου Μακρόπουλου, ανέδειξε τον στρατηγικό χαρακτήρα των πρόσφατων εξαγορών - Η σύνθεση του νέου ΔΣ

Αλλαγή σκηνικού στον ελληνικό ασφαλιστικό χώρο

Έχουμε αλλαγή σκηνικού στον ελληνικό ασφαλιστικό χώρο. Γίνονται ριζικές αλλαγές με συγχωνεύσεις και σε επίπεδο εταιρειών και σε επίπεδο διαμεσολάβησης. 

«ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ»: Πρόεδρος του ΔΣ ο Σωκράτης Κόκκαλης και ΑΜΚ 28 εκατ. ευρώ

Στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου 2025 στην έδρα της εταιρείας, εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με τον...

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στην κορυφή της ψηφιακής καινοτομίας η Anytime Romania – Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Τσακνάκης

Μια στιγμή που επιβεβαιώνει τη θέση της Anytime στη νέα γενιά των ψηφιακών ασφαλιστικών μοντέλων

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market

Λουκάς Γερασίμου: «Η τεχνολογία απλοποιεί τη διαδικασία και ο ασφαλιστικός σύμβουλος δίνει νόημα στην επιλογή»

O Tied Agency Sales Leader του Ομίλου Interamerican μιλά στον Λάμπρο Ρόδη για την «επόμενη ημέρα» του κλάδου

Με Digital Insurance Hub η INTERLIFE αναβαθμίζει την ψηφιακή εμπειρία συνεργατών και ασφαλισμένων

Μέσω συμφωνίας με την COGNITY η ασφαλιστική επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των πληροφοριακών της συστημάτων

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Την Κυριακή το μεσημέρι τα εγκαίνια του περιπτέρου του ΕΕΑ στην 90ή ΔΕΘ

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων και της επιχειρηματικής κοινότητας

Παράταση προθεσμίας εγγραφής στο πρόγραμμα «EIAS Certified Specialist in Group Insurance and Corporate Risk Underwriting»

Δυνατότητα εγγραφής έως Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 14:00 αλλά και έκπτωσης μέσω εγγραφής στην EIAS Alumni Society

Στην κορυφή της ψηφιακής καινοτομίας η Anytime Romania – Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Τσακνάκης

Μια στιγμή που επιβεβαιώνει τη θέση της Anytime στη νέα γενιά των ψηφιακών ασφαλιστικών μοντέλων

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market