Ευρωπαϊκή Πίστη: Στο Άμστερνταμ οι κορυφαίοι του Δικτύου Πωλήσεων

Το Άμστερνταμ, μια από τις πιο ιδιαίτερες, ζωντανές και σύγχρονες πόλεις, επέλεξε η Ευρωπαϊκή Πίστη για να επιβραβεύσει τους κορυφαίους παραγωγικά Συνεργάτες της για το 2017.

H πόλη με ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά κέντρα στην Ευρώπη, με τις 1.539 γέφυρες και τις περισσότερες εθνικότητες στον κόσμο, υποδέχθηκε τους 160 συμμετέχοντες από τις 24 έως τις 27 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στην πόλη του Άμστερνταμ, να περπατήσουν στους δρόμους και στα μικρά στενά του, να θαυμάσουν την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του και να επισκεφθούν, μεταξύ άλλων, περιοχές όπως η κεντρική πλατεία Dam, η πλωτή αγορά των λουλουδιών Bloemenmarkt και το πάρκο Vondelpark.

Παράλληλα, μέσα από μια κρουαζιέρα στα φημισμένα κανάλια της πόλης, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Άμστερνταμ από μια άλλη οπτική γωνία, να παρατηρήσουν σημαντικά κτίρια και να ενημερωθούν για την ιστορία τους.

Τους 160 συμμετέχοντες τους συνόδευε ο Νίκος Χαλκιόπουλος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου, η Εμπορική Διευθύντρια Βασιλική Ρούσση, ο Διευθυντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων Γιώργος Γκοτζαγεώργης, καθώς και στελέχη των Εσωτερικών Υπηρεσιών.

Σε ολοήμερη εκδρομή που πραγματοποιήθηκε, οι επιτυχόντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το γραφικό ψαροχώρι Volendam και να απολαύσουν μια γευσιγνωσία τοπικών τυριών, καθώς και τη συνοικία Zaanse Schans, η κοινότητα της οποίας ζει και εργάζεται σε όμορφα ξύλινα σπίτια, μουσεία, μύλους, καταστήματα, βιοτεχνίες και εστιατόρια. Μια περιοχή που τους μετέφερε μια νοσταλγική και ιστορική εικόνα της περιοχής Zaan από τον 17ο και τον 18ο αιώνα.

Η εκδήλωση βραβεύσεων και το gala dinner για τους επιτυχόντες πραγματοποιήθηκε στο ιδιαίτερο κτίριο Koepelkerk, μια εκκλησία του 17ου αιώνα στην οποία έχουν παραμείνει μέχρι και σήμερα οι εντυπωσιακές κολόνες, το επιβλητικό εκκλησιαστικό όργανο και ο άμβωνας.

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, οι βραβευθέντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο ταξίδι του Δικτύου Πωλήσεων, που θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Πετρούπολη.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*