back to top
24.2 C
Athens
Κυριακή 11 Μαΐου 2025

FlexibleHealth της SEIB: Νέες βελτιώσεις στο μοναδικό ελληνικό νοσοκομειακό με 100% κάλυψη Lloyd’s

Σε ουσιώδεις βελτιώσεις προχώρησε για 4η συνεχόμενη χρονιά το FlexibleHealth της South Eastern Insurance Brokers. Οι νέες καλύψεις φέρουν και αυτές την σιγουριά και την αξιοπιστία των Lloyd’s του Λονδίνου, ως αποκλειστικών ασφαλιστών του προγράμματος, και έρχονται ως απάντηση της SEIB στις απαιτήσεις της αγοράς και στις μεγάλες προκλήσεις στον τομέα της Υγείας.

«Με γνώμονα την κοινή λογική, την καινοτομία και την πολυετή εμπειρία μας, φιλοδοξούμε να δρούμε ως “ράφτες” μιας είδους “εξειδικευμένης μπουτίκ”, με μοναδικό στόχο να συμπεριφέρεται πιο ευέλικτα, τίμια και εξατομικευμένα ακόμα και από την πιο καλοκουρδισμένη ασφαλιστική εταιρία» δήλωσε αναφορικά ο Άκης Παπαπαύλου, 2η γενιά Ασφαλιστής,  σχεδιαστής του προγράμματος FlexibleHealth και συνιδρυτής της SEIB.

- Advertisement -

Η εταιρία υπόσχεται πως θα συνεχίσει να πρωτοπορεί στην καινοτομία τόσο των υπηρεσιών της προς τους συνεργάτες της όσο και των προγραμμάτων της, ώστε να πραγματοποιήσει το σημαντικότερο όραμά της για προσιτή πλήρη ασφάλιση υγείας σε όλους τους Έλληνες.

Αναλυτικότερα, σε μήνυμά του προς το προσωπικό και το ευρύ, πανελλήνιο Δίκτυο Πωλήσεων της εταιρείας, ο κ. Παπαπαύλου τόνισε μεταξύ άλλων:

- Advertisement -

«Πριν από 6 χρόνια πατήσαμε πάνω στην πολυετή πείρα των παλαίμαχων στελεχών μας στον κλάδο Υγείας και Ζωής για να υλοποιήσουμε ένα μεγαλεπήβολο όραμα, που μέχρι τότε φαινόταν σχεδόν ακατόρθωτο για τα ελληνικά δεδομένα. Έτσι, με τη σιγουριά της εμπειρίας μας,  απευθυνθήκαμε στην αγορά του Λονδίνου, και μετά από χρόνια εξονυχιστική έρευνας και προσεκτικού σχεδιασμού, επιτύχαμε να προσφέρουμε για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά νοσοκομειακό πρόγραμμα με κάλυψη στα μεγαλύτερα συνδικάτα των Lloyd’s,  γραμμένο εξολοκλήρου πάνω στις ανάγκες του Έλληνα ασφαλισμένου.

»Όλα αυτά τα χρόνια αναβαθμίζουμε συνεχώς την κάλυψη αυτή χωρίς να χάνουμε την αμεσότητά μας, επιβεβαιώνοντας  ταυτόχρονα την αξιοπιστία του μεγαλύτερου ασφαλιστικού οργανισμού του κόσμου, ταυτόσημο για αιώνες με την ασφαλιστική αντίληψη και καινοτομία.

»Έτσι σήμερα, είμαστε πάλι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε νέες βελτιώσεις. Το να προσφέρουμε σε μια τόσο δύσκολη για τον Έλληνα ασφαλισμένο περίοδο, προσιτή 100% κάλυψη στον 40άρη, με μόνο με 652 ευρώ το χρόνο, δεν μας είναι αρκετό, όσο ανταγωνιστική και να είναι. Εστιάζουμε την προσοχή μας στις υποδείξεις των συνεργατών μας, έχοντας πάντα τα αυτιά μας ανοιχτά να ακούσουμε τις ανάγκες των ασφαλισμένων μας».

«Κινούμε γη και ουρανό να αλλάζουμε γρήγορα και συνεχώς. […] Εάν συμπεριλάβουμε στην χαρτογράφηση του group των εταιριών μας τόσο την εταιρία ζημιών ΜΕΡΙΜΝΑ Α.Ε όσο και την εταιρία σχεδιασμού ασφαλιστικού λογισμικού Script Ltd, τότε μπορούμε να μιλάμε για αυτονομία, αμεσότητα και πλήρη ευελιξία στις προσωποποιημένες ανάγκες τόσο του προγράμματος όσο και των ασφαλισμένων μας» συνέχισε ο κ. Παπαπαύλου.

«Σήμερα, 4 χρόνια μετά:

  • προσθέτουμε επιπλέον ευκολίες πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, με ειδικό πρόγραμμα ΑΤΟΚΩΝ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΔΟΣΕΩΝ,  πέραν της ταχυπληρωμής/τραπεζικής κατάθεσης και 3μήνης, 6μήνης  και ετήσιας δόσης
  • διατηρούμε σταθερά τα ανταγωνιστικά του ασφάλιστρα έχοντας προβεί σε ΜΗΔΕΝΙΚΗ αύξηση ασφαλίστρων και στο 4ο συνεχές έτος
  • αφουγκραζόμαστε καθημερινά το δίκτυο συνεργατών  μας και τους ασφαλισμένους μας, αναβαθμίζοντας συνεχώς τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και καλύψεις του προγράμματος κάθε 3-6 μήνες
  • επιδιώκουμε να είμαστε συνεπείς στο στόχο μας: να εκδίδουμε συμβόλαιο σε μια μόνο μέρα από την εξόφληση της 1ης συμφωνημένης δόσης
  • συνεχίζουμε να προσφέρουμε διαδικτυακή αμεσότητα σε επίπεδο αίτησης και τιμολόγησης
  • αντιλαμβανόμαστε το underwriting «αντισυμβατικά»: δεν υπάρχει «σκληρό» ή «μαλακό», μόνο «τίμιο» και «σύντομο» – δεν έχουμε ενδοιασμούς να πούμε «ναι» εκεί που άλλοι λένε «όχι» και «όχι» εκεί που άλλοι λένε «ναι».  Δεν είναι τυχαία η μηδενική αύξηση ασφαλίστρων τα τελευταία χρόνια, ούτε ότι αντιμετωπίζουμε την ανάληψη κάθε κινδύνου εξίσου δίκαια, «έρχεται μόνος του» ή με άλλα «100 ασφαλιστήρια» από πίσω
  • έχουμε ήδη περάσει σε εξαψήφιες αποζημιώσεις
  • κρατάμε τις ίδιες καθαρές γραμμές στο σχεδιασμό και στην ευκολία πώλησης του προγράμματα

Τίποτα δεν θα μπορούσε να μας κάνει περισσότερο χαρούμενους από την τόσο δυναμική και ουσιαστική του εξέλιξη.»

Βελτιώσεις

Με τις  νέες βελτιώσεις του προγράμματος οι ασφαλισμένοι θα απολαμβάνουν συμπεριλαμβανομένων μεταξύ των ήδη εξελιγμένων καλύψεων τις παρακάτω πλούσιες παροχές:

  • Συγγενείς Παθήσεις – κάλυψη στα 4 έτη με εξαίρεση τις καρδιολογικές.
  • Βελτίωση Επιδόματος Τοκετού – διπλασιασμός μετά από 4 συνεχή έτη ασφάλισης και μη καταβολής του.
  • Ημερήσια Νοσηλεία (ODC) – μείωση απαλλαγών και συμμετοχών κατά 50%.
  • Νοσηλεία σε Κρατικό Νοσοκομείο – δε θα λαμβάνονται υπόψιν απαλλαγές και συμμετοχές ως 1000 ευρώ και 10% αντίστοιχα.
  • Ρομποτική
  • Χειρουργικό Eπίδομα–   70%, ανεξαρτήτως ύψους απαλλαγής/συμμετοχής
  • Νοσοκομειακό Επίδομα – ανεξαρτήτως ύψους απαλλαγής/συμμετοχής
  • Αποκλειστική Νοσοκόμα στο σπίτι
  • Έξοδα Ασθενοφόρου
  • Επείγουσα Αερομεταφορά εντός Ελλάδος
  • Κάρτα νοσηλείας – 24ώρο ιατρικό τηλεφωνικό κέντρο
  • Απευθείας χρέωση στο δίκτυο των συμβεβλημένων κλινικών
  • Πανελλήνιο δίκτυο συμβεβλημένων κλινικών με όλες τις μεγάλες κλινικές και ομίλους της χώρας
  • Επιτροπή διαιτησίας
  • Μικρές Χειρουργικές Επεμβάσεις χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν το ύψος της απαλλαγής ή/και συμμετοχής (ακόμη και με τη μέγιστη δυνατή απαλλαγή του προγράμματος των 15000 ευρώ)
  • Χημειοθεραπεία & Ακτινοθεραπεία στα εξωτερικά ιατρεία χωρίς επίσης να λαμβάνεται υπόψιν το ύψος της απαλλαγής ή/και συμμετοχής
  • Αναμονές από 1 μήνα ως 12 μήνες ανάλογα την περίπτωση
  • Ελληνικά Δικαστήρια

Σε συνέχεια των δηλώσεών του ο κ. Παπαπαύλου επικεντρώθηκε στον κρίσιμο ρόλο του Δικτύου Πωλήσεων στην επιτυχία του προγράμματος, το οποίο υποστηρίζεται από γραφεία της SEIB σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και άφησε αιχμές για νέα προγράμματα υγείας από την εταιρία πολύ σύντομα.

«Είναι εντυπωσιακό ότι πολλές φορές οι ασφαλισμένοι και συνεργάτες μας προτιμούν όχι λόγω προσιτού ασφαλίστρου και ηχηρού ονόματος, αλλά λόγω ταχύτητας, ευελιξίας και κατανόησης των αναγκών τους.

»Η προτεραιότητα της “αναγκαιότητας” στην πώληση έχει δώσει τη θέση της στην ταχύτητα της αναταπόκρισης και στην τεχνογνωσία του ασφαλιστικού αντικειμένου. Είναι τέτοιο το είδους του κινδύνου που δεν μπορεί να πουληθεί στο internet όπως τα  υπόλοιπα. Πώς να εξηγήσεις online την πολύτιμη έννοια της “ασφαλισιμότητας”; Οι ασφαλίσεις Υγείας και Ζωής δεν είναι αυτοκίνητο, ούτε πυρός. Είναι εγκληματικό για αυτούς που τις μπερδεύουν. Είναι το πρώτο πράγμα που συμφωνήσαμε ως κοινό παρονομαστή, παλιά και νέα στελέχη στη SEIB, σχεδιάζοντας αυτό το προϊόν, και η πιο βασική φιλοσοφία που εμφυσούμε στους συνεργάτες μας.

»Με βετεράνους στην ομάδα μας με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στο κλάδο Ζωής  ο καθένας, νιώθουμε ότι κουβαλάμε μαζί μας το “λυσάρι”, ενώ με τη στήριξη των Lloyd’s του Λονδίνου νιώθουμε ότι είμαστε οι τελευταίοι “μεγάλοι” που μπήκαμε στην αγορά αυτή και το βλέπουμε από την αρχή του. Το πρώτο συμβόλαιο, την πρώτη ζημιά και έχουμε μια ευκαιρία να το κάνουμε σωστά ή, να το θέσω καλύτερα,  σωστότερα, μέσα από την εμπειρία που κουβαλάνε τα στελέχη μας και φυσικά ο κολοσσός της αγοράς των Lloyd’s.  Άλλωστε,  “μόνο ένας ανόητος μαθαίνει από τα λάθη του. Ο έξυπνος άνθρωπος μαθαίνει από τα λάθη των άλλων” (Όττο Φον Μπίσμαρκ, 1815-1898).

»Θα βελτιωνόμαστε και θα προσαρμοζόμαστε συνεχώς σε αυτόν τον απαιτητικό ασφαλιστικό χάρτη και σύντομα θα  απαντήσουμε στις εξατομικευμένες του ανάγκες με νέα προγράμματα και ριζοσπαστικές  λύσεις.»

Δείτε περισσότερα για τη φιλοσοφία του ανταγωνιστικού προγράμματος υγείας FlexibleHealth στο επίσημο κανάλι της SEIB: bit.ly/2gBSlWk

Παρακολουθήστε το προϊόν και τις βελτιώσεις του στο Facebook: bit.ly/2gXDYfC

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Τι είδαν τα Lloyds το 2024 και τι οραματίζονται για το 2025

O J. Neal εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τα Lloyd’s βρίσκονται σε πολύ καλή θέση ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις συνεχείς αλλαγές

Lloyds: Προσοχή στην αξία του κινδύνου και την υπό-ασφάλιση

Σοβαρές επιπτώσεις θα έχουν στους ασφαλιστές οι δασμοί που επέβαλλε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με την Lloyd’s Market Association. Οι προσαρμογές...

Εντεκα  InsurTechs μπαίνουν στην πλατφόρμα Lloyd’s Lab Accelerator

Τα Lloyd's χτες αποκάλυψαν ότι 11 InsurTechs  εξασφάλισαν μία θέση στην πλατφόρμα των Lloyds: ‘Lloyd's Lab Accelerator.

Ετήσια Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Συνεργαζομένων με Μεσίτες Lloyd’s στην Ελλάδα

Με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή της πλειοψηφίας των Μελών του ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Επαγγελματική Ασφάλιση ως εφαλτήριο του νέου κοινωνικού συμβολαίου στην αγορά εργασίας

Οι χαμηλοί μισθοί που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη χώρα δεν βοηθούν την λογική της αποταμίευσης και της επένδυσης σε ένα επαγγελματικό ταμείο

Ν. Γαβριήλης: Καθοριστικός ο ρόλος του μεσίτη στην ασφάλιση ΜμΕ

Ερωτώμενος, ο κος Γαβριήλης για το πώς οι επιχειρήσεις με υψηλό κίνδυνο θα μπορέσουν να ασφαλιστούν, απαντά ότι θα ......

ocin25: Tράπεζες και κοινωνικοί εταίροι. Η εμπειρία από τη συμμετοχή στον θεσμό της Επαγγελματικής Ασφάλισης

Ένα ακόμη πάνελ εξαιρετικού ενδιαφέροντος διεξήχθη στο πλαίσιο του 6ου Συνεδρίου Επαγγελματικής Ασφάλισης. “Η εμπειρία των κοινωνικών

Η δυναμική των πολυεργοδοτικών Τ.Ε.Α. στην ανάπτυξη του 2ου Πυλώνα Ασφάλισης

Ένα πολύ ενδιαφέρον Panel με τίτλο: Η δυναμική των πολυεργοδοτικών Τ.Ε.Α. στην ανάπτυξη του 2ου Πυλώνα Ασφάλισης, διεξήχθη κατά τη διάρκεια του Ocin25

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις του Ιουνίου

Τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Ιουνίου 2025 ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ. Συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες πληρωμής

Maxima Insurance: Μαζί για ένα Πράσινο Μέλλον

Με υπερηφάνεια η Maxima Insurance ανακοίνωσε ότι, σύμφωνα με τη Διαπιστωτική Πράξη της Διεύθυνσης Αναδασώσεων Αττικής

H κυβέρνηση Τραμπ παύει την ενημέρωση data για το κόστος των φυσικών καταστροφών!

Η κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ θα πάψει να ενημερώνει μια βάση δεδομένων, η οποία καταγράφει το κόστος των

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και ο μετασχηματισμός του ρόλου του μεσίτη ασφαλίσεων

Ο ασφαλιστικός κλάδος, που επί μακρόν βασιζόταν στην ανθρώπινη τεχνογνωσία και κρίση, υφίσταται σημαντική μεταβολή.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο ασφαλίσεων Τεχνικών Κινδύνων, Κατασκευαστικών Έργων& Ευθύνης Εργοληπτών

Ο κατασκευαστικός τομέας της ελληνικής οικονομίας ανθεί, κινείται σε τροχιά διαρκούς ανόδου και οι ρυθμοί ανάπτυξης των εργασιών