Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο Social Media Marketing από το insurancewebinars.gr

Την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 και ώρες 17.00-19.00 θα διεξαχθεί το νέο διαδικτυακό σεμινάριο του insurancewebinars.gr, με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα που αφορά όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές: «Στρατηγική Social Media Marketing. Γνωρίστε τη και αυξήστε τις πωλήσεις σας!».

Εισηγητής του webinar είναι ο Θέμης Σαρανταένας, σύμβουλος Marketing Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών.

Τo webinar, όπως κάθε φορά, είναι εντελώς δωρεάν για όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές χάρη στους Χορηγούς Επιμόρφωσης, τις εταιρείες GLASSDRIVE, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, QUDOS HELLAS LTD και BETTER LIFE Ασφαλιστικές Υπηρεσίες.

Για να συμμετέχετε στο δωρεάν webinar χρειάζεται εγγραφή στο http://insuranceinnovation.gr/seminars/stratigiki-social-media-marketing-gnoriste-ti-ke-afxiste-tis-polisis-sas/.

Περιγραφή και σκοπός του webinar

Η παρουσία ενός ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στο Ίντερνετ (Ιστοσελίδα – Facebook – Twitter – Youtube – Blog κ.α.) πρέπει να αποτελεί μια «πύλη εισόδου» νέων πελατών και γνωριμιών. Μέσα από αυτήν την ομιλία θα αναλύσουμε πώς τα Social Media μπορούν να λειτουργήσουν ως επιχειρηματικό εργαλείο στον κλάδο για την απόκτηση νέων πελατών αλλά και τη διατήρηση τους μέσω της ανάπτυξης της ηλεκτρονικής σχέσης.

Σε ποιους απευθύνεται το webinar:

Σε όλους τους μικρομεσαίους ιδιοκτήτες ασφαλιστικών γραφείων όλων των βαθμίδων που επιθυμούν να συζητήσουν με έναν ειδικό σύμβουλο θέματα προβολής και marketing που τους απασχολούν αλλά και όσους βρίσκονται σε διαδικασία «χτισίματος» του marketing της επιχείρησής τους.

 Θεματολογία:

  • Personal Branding: οnline για… offline αποτελέσματα
  • Χαρτογράφηση των στόχων ενός ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στα Social Media και πως θα επιτευχθούν
  • Σχεδιασμός Social Media Στρατηγική σε 5 βήματα
  • Αποτελεσματική χρήση Newsletters και SMS Marketing
  • Αποτελεσματικότητα των Social Media για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή και KPI (Key Performance Indicators)
  • Επιτυχημένος τρόπος χρήσης και διαχείρισης των Social Media

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα εισηγητή:

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι πιστοποιημένος σύμβουλος μάρκετινγκ από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) και τον Οργανισμό DQS Hellas βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012, με 17 χρόνια εμπειρία στον χώρο του μάρκετινγκ. Έχει εκδώσει βιβλία μάρκετινγκ και έχει επιμεληθεί και παρουσιάσει την τηλεοπτική εκπομπή «Marketing in Practice» στο κανάλι SBC για 2 τηλεοπτικές σεζόν, ενώ διατηρεί γραφείο συμβουλευτικής επιχειρήσεων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στη Λευκωσία.

Μάθετε όλες τις πληροφορίες για τα webinars του insurancewebinars.gr.

 

One comment

  1. Το διαδικτυακό μάρκετινγκ είναι απαραίτητη λειτουργία για την αποτελεσματική προώθηση των υπηρεσιών του ασφαλιστικού συμβούλου. Ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία του είναι το Search Engine Optimization μέσω του οποίου επιτυχάνουμε υψηλές κατατάξεις στα οργανικά αποτελέσματα της Google, όταν μας αναζητούν οι υποψήφιοι πελάτες μας στην εξαιρετική αυτή μηχανή αναζήτησης. Με τον τρόπο αυτό αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες για την απόκτηση νέων πελατών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*