Δωρεάν όλα τα διαδικτυακά σεμινάρια από το insurancewebinars.gr!

Το 2018 σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τo insurancewebinars.gr, καθώς προσφέρει στο εξής εντελώς δωρεάν για όλους τα διαδικτυακά του σεμινάρια, που έγιναν ευρέως γνωστά στην ασφαλιστική αγορά για την ποιότητα και τη χρησιμότητά τους.

Με την πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης Ορίζων Ασφαλιστική, Glassdrive και Better Life, και με μια αυτοματοποιημένη διαδικασία εγγραφής, όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα webinars που θα διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα από την εξελιγμένη πλατφόρμα εκπαίδευσης του insurancewebinars.gr.

Το ανανεωμένο insurancewebinars.gr βρίσκεται ήδη online, καθώς και το πρόγραμμα των πρώτων ανοικτών δωρεάν webinars. Μέσα από το insurancewebinars.gr ο χρήστης θα μπορεί να παρακολουθεί τα προγραμματισμένα webinars αλλά και αποσπάσματα από τα webinars που διοργανώθηκαν στο παρελθόν. Παράλληλα, θα μπορεί να ενημερώνεται για όλα τα προγράμματα εκπαίδευσης της τρέχουσας εκπαιδευτικής περιόδου, τα οποία απευθύνονται σε ασφαλιστικές εταιρείες, συλλόγους ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και επιμελητήρια.

Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 στις 17.00 με εισηγητή τον Γιώργο Χανό και θέμα «Πώς θα αυξήσουμε τις πωλήσεις μας προσεγγίζοντας νέες κατηγορίες πελατών». Όλοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και οι επαγγελματίες του κλάδου μπορούν να το παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν, δηλώνοντας συμμετοχή μέσα από το ανανεωμένο insurancewebinars.gr.

Για τη νέα αυτή καινοτομία στην ασφαλιστική εκπαίδευση, ο γενικός διευθυντής της Insurance Innovation Αριστείδης Βασιλειάδης αναφέρει: «Πρώτοι το 2013 αποφασίσαμε να προσφέρουμε χαμηλού κόστους ποιοτική εκπαίδευση μέσω διαδικτύου, με υψηλού επιπέδου επαγγελματίες εισηγητές και επίκαιρη θεματολογία. Σήμερα, μετά από 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της εκπαίδευσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως τα υψηλού επιπέδου webinars μας θα προσφέρονται εντελώς δωρεάν και χωρίς κανένα κόστος σε όλους όσους θέλουν να παρακολουθούν τις εξελίξεις και να επιμορφώνονται.

»Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς Επιμόρφωσης, την Ορίζων Ασφαλιστική, την εταιρεία επισκευής κρυστάλλων οχημάτων Glassdrive και την Better Life Ασφαλιστικές Υπηρεσίες, γιατί χάρη σε αυτούς μπορούμε να προσφέρουμε εκατοντάδες εκπαιδευτικές ώρες σε χιλιάδες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Αυτή είναι μόνο η αρχή σε όσα προσδοκούμε να προσφέρουμε στον ασφαλιστικό κλάδο».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*