Υδρόγειος: Ανανεωμένα Προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων

Ανανεωμένα προγράμματα και καλύψεις για την ασφάλιση του οχήματος διαθέτει η Υδρόγειος Ασφαλιστική, διαμορφώνοντας μία ολοκληρωμένη σειρά ασφαλιστικών λύσεων για το αυτοκίνητο (επιβατικό, αγροτικό και αγροτικό φορτηγό), σχεδιασμένων να ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών για οικονομική, διευρυμένη ή πλήρη κάλυψη.

Συγκεκριμένα, διατίθενται τα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων:

  • ECO και BASIC, τα οποία απευθύνονται σε όσους επιθυμούν βασική και οικονομική προστασία, παρέχοντας, ωστόσο, επιπλέον σημαντικές καλύψεις, π.χ. ζημιές από ανασφάλιστο, προσωπικό ατύχημα, νομική προστασία, κ.α.
  • EXTRA PLUS – ολοκληρωμένο πρόγραμμα με επιπλέον καλύψεις που περιλαμβάνουν τις πιο συνήθεις περιπτώσεις απώλειας ή καταστροφής του οχήματος, π.χ. καλύψεις πυρός, κλοπής, φυσικών φαινομένων, κ.α.
  • PREMIUMνέο πλήρες πρόγραμμα, για όσους αναζητούν ασφάλιση υψηλών προδιαγραφών, το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 20 καλύψεις, συμπεριλαμβανομένων της κάλυψης ίδιων ζημιών (μεικτή ασφάλιση), κακόβουλων ενεργειών, θραύσης κρυστάλλων καθώς και αυτοκίνητο αντικατάστασης σε περίπτωση φωτιάς / κλοπής / ατυχήματος, κ.α.

Όλα τα προγράμματα  πλαισιώνονται με δωρεάν υπηρεσίες και παροχές που εξασφαλίζουν στον ασφαλισμένο επιπλέον προστασία και διευκόλυνση, όπως η Επείγουσα Αερομεταφορά σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, Φροντίδα Επισκευής Οχήματος μετά από ατύχημα, σε συνεργαζόμενα συνεργεία, κλήση βοήθειας και άλλες δωρεάν υπηρεσίες μέσω του Ydrogios App, κ.α.

Επίσης, η  Υδρόγειος Ασφαλιστική δημιούργησε τη νέα «Προσωπική Κάλυψη 24×365», η οποία μπορεί να προστεθεί προαιρετικά σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης επιβατικών, φορτηγών και αγροτικών φορτηγών οχημάτων, αντί της βασικής κάλυψης προσωπικού ατυχήματος οδηγού. Η νέα κάλυψη παρέχει στον ασφαλισμένο ολοκληρωμένη προστασία για προσωπικό ατύχημα που μπορεί να του συμβεί οποιαδήποτε στιγμή, ανεξάρτητα από το εάν οδηγεί ή όχι το όχημά του.

Τα προγράμματα ασφάλισης διατίθενται από το δίκτυο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες: www.ydrogios.gr