back to top
16.4 C
Athens
Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2025

Βραβείο στην Λαβίνια Μακροπούλου από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας

της Ελενας Ερμείδου

Η Λαβίνια Μακροπούλου, η κόρη του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της “Ευρώπη Ασφαλιστική” και της Katleen Μακροπούλου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ασφαλιστικής βραβεύτηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας λίγες ημέρες πριν, για τις νίκες της που οδήγησαν την Ελλάδα στην πρώτη θέση το 2017 σε αγώνες ιππασίας.

- Advertisement -

Λαβίνια Μακροπούλου: Το «χρυσό» κορίτσι που οδήγησε την Ελλάδα στην 1η θέση

- Advertisement -

Η Λαβίνια κατάφερε με μεγάλη αφοσίωση και πολλή δουλειά να αποσπάσει δύο χρυσά μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας (Dressage)  και στο Ομαδικό Εφήβων και στο Ατομικό  στην Κροατική πρωτεύουσα στο Ζάγκρεμπ.

Ισχυρό κίνητρο για την επιτυχία της, ήταν η αγάπη και η πίστη της οικογένειας της.

Τα μεγάλα της εφόδια, ήταν ο  ενθουσιασμός, ο στόχος,  η δέσμευση, η συνέπεια, η ευπρέπεια,  η άμιλλα, η συνεχής προσπάθεια για ευγενή αποτελέσματα.

Πιστός της «συνοδοιπόρος» ήταν ο Widoc Timbre.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας σε εκδήλωση που πραγματοποίησε πρόσφατα από κοινού για πρώτη φορά με την Φίλιππο Ένωση Ελλάδας, στο κέντρο BOX , στην προσπάθεια της να διαδώσει τις αρετές αυτές, βράβευσε πρωταγωνιστές του 2017, σηματοδοτώντας παράλληλα την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, συγκεκριμένα βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν στις διεθνείς διοργανώσεις, τους χρυσούς Βαλκανιονίκες στα Ομαδικά αγωνίσματα, τα ατομικά μετάλλια των Βαλκανικών στην Υπερπήδηση Εμποδίων και την Ιππική Δεξιοτεχνία, τους Πρωταθλητές 2017, τους Πρωταθλητές και Πολυνίκες Ομίλους στα τέσσερα ιππικά αθλήματα.

Να θυμηθούμε ότι η Λαβίνια έλαβε την κορυφαία διάκριση στο Πρωτάθλημα Ιππασίας 2017, ΜΕΤΚΑ που διεξήχθη στην Αττική, μεταξύ 1 – 4 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο με συνολικό ποσοστό από τα τρία αγωνίσματα 62,91%.

Την εκδήλωση και τη τελετή βράβευσης τίμησαν σημαντικές προσωπικότητες με την παρουσία τους από τον χώρο των επιχειρήσεων, της πολιτικής και του αθλητισμού.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Με πρόεδρο τον Νικόλαο Μακρόπουλο, η ΕΥΡΩΠΗ HOLDINGS ανοίγει νέα σελίδα

Η προσέγγιση του νέου Προέδρου της Εταιρείας, κ. Νικόλαου Μακρόπουλου, ανέδειξε τον στρατηγικό χαρακτήρα των πρόσφατων εξαγορών - Η σύνθεση του νέου ΔΣ

Αλλαγή σκηνικού στον ελληνικό ασφαλιστικό χώρο

Έχουμε αλλαγή σκηνικού στον ελληνικό ασφαλιστικό χώρο. Γίνονται ριζικές αλλαγές με συγχωνεύσεις και σε επίπεδο εταιρειών και σε επίπεδο διαμεσολάβησης. 

«ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ»: Πρόεδρος του ΔΣ ο Σωκράτης Κόκκαλης και ΑΜΚ 28 εκατ. ευρώ

Στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου 2025 στην έδρα της εταιρείας, εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με τον...

«BUSINESS ADVANCED» & «BUSINESS PROTECT»: Νέα Προγράμματα της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική για την υποχρεωτική ασφάλιση επιχειρήσεων

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, μέλος του Ομίλου INTRACOM, ανακοινώνει την αναβάθμιση των προγραμμάτων ασφάλισης επιχειρήσεων «BUSINESS ADVANCED»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Εθνική Ασφαλιστική για την εξαγορά: «Η νέα εποχή ξεκινά με σιγουριά και προοπτική»

«Η ολοκλήρωση της εξαγοράς από την Τράπεζα Πειραιώς φέρνει ανάπτυξη, σταθερότητα και νέες ευκαιρίες για όλους»

Δ. Μαζαράκης: Η συνεργασία με την Πειραιώς ενδυναμώνει την Εθνική αλλά και τους ανθρώπους της

«Συνεχίζουμε με σιγουριά την πορεία μας, βασισμένοι στα γερά θεμέλια, τις αξίες και την ιστορία που μας καθορίζουν εδώ και 134 χρόνια»

Τράπεζα Πειραιώς: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής

Με την ενσωμάτωση ο Όμιλος Πειραιώς αναμένεται να καλύψει όλο το φάσμα τραπεζικών, ασφαλιστικών και επενδυτικών πελατειακών λύσεων

Eurolife FFH: Μέγας Χορηγός στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Με τη συμβολή της στη γιορτή του ΕΕΑ η ασφαλιστική στάθηκε για άλλη μια φορά στο πλευρό της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ζήσε την Επιστήμη: Allianz και Ίδρυμα Μποδοσάκη προάγουν την ποιοτική εκπαίδευση σε όλη τη χώρα

Η Allianz συνέβαλε στη δημιουργία σύγχρονων εργαστηρίων ανά τη χώρα, αναβαθμίζοντας την εμπειρία περισσότερων από 1.300 μαθητών

Πρόταση Κανονισμού Ευρωπαϊκής Επιτροπής για αναθεώρηση του Κανονισμού SFDR

Η ΕΑΕΕ ενημερώνει για τις πρόσφατες νομοθετικές προτάσεις της Κομισιόν ως προς την τροποποίηση του Κανονισμού περί γνωστοποιήσεων αειφορίας

Στο +5,3% η παραγωγή ασφαλίστρων 9μήνου

Θετικό πρόσημο σε όλους τους κλάδους αποτυπώνει η νέα μελέτη της ΕΑΕΕ

Γ. Χατζηθεοδοσίου για ΣΣΕ: «Πρώτο βήμα επιστροφής στην κανονικότητα, απαιτείται συνέχεια»

Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ ζητά να διασφαλιστεί ότι η «κοινωνική συμφωνία» θα αποτελέσει βάση για λειτουργική και δίκαιη εργασιακή πραγματικότητα

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο Ασφαλίσεων Ευθύνης και Κινδύνων Ανάκλησης Προϊόντος

Την Τρίτη 2 και την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025, σε περιβάλλον webinar ή φυσικής τάξης