back to top
29.6 C
Athens
Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2026

Βραβείο στην Λαβίνια Μακροπούλου από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας

της Ελενας Ερμείδου

Η Λαβίνια Μακροπούλου, η κόρη του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της “Ευρώπη Ασφαλιστική” και της Katleen Μακροπούλου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ασφαλιστικής βραβεύτηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας λίγες ημέρες πριν, για τις νίκες της που οδήγησαν την Ελλάδα στην πρώτη θέση το 2017 σε αγώνες ιππασίας.

- Advertisement -

Λαβίνια Μακροπούλου: Το «χρυσό» κορίτσι που οδήγησε την Ελλάδα στην 1η θέση

- Advertisement -

Η Λαβίνια κατάφερε με μεγάλη αφοσίωση και πολλή δουλειά να αποσπάσει δύο χρυσά μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας (Dressage)  και στο Ομαδικό Εφήβων και στο Ατομικό  στην Κροατική πρωτεύουσα στο Ζάγκρεμπ.

Ισχυρό κίνητρο για την επιτυχία της, ήταν η αγάπη και η πίστη της οικογένειας της.

Τα μεγάλα της εφόδια, ήταν ο  ενθουσιασμός, ο στόχος,  η δέσμευση, η συνέπεια, η ευπρέπεια,  η άμιλλα, η συνεχής προσπάθεια για ευγενή αποτελέσματα.

Πιστός της «συνοδοιπόρος» ήταν ο Widoc Timbre.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας σε εκδήλωση που πραγματοποίησε πρόσφατα από κοινού για πρώτη φορά με την Φίλιππο Ένωση Ελλάδας, στο κέντρο BOX , στην προσπάθεια της να διαδώσει τις αρετές αυτές, βράβευσε πρωταγωνιστές του 2017, σηματοδοτώντας παράλληλα την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, συγκεκριμένα βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν στις διεθνείς διοργανώσεις, τους χρυσούς Βαλκανιονίκες στα Ομαδικά αγωνίσματα, τα ατομικά μετάλλια των Βαλκανικών στην Υπερπήδηση Εμποδίων και την Ιππική Δεξιοτεχνία, τους Πρωταθλητές 2017, τους Πρωταθλητές και Πολυνίκες Ομίλους στα τέσσερα ιππικά αθλήματα.

Να θυμηθούμε ότι η Λαβίνια έλαβε την κορυφαία διάκριση στο Πρωτάθλημα Ιππασίας 2017, ΜΕΤΚΑ που διεξήχθη στην Αττική, μεταξύ 1 – 4 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο με συνολικό ποσοστό από τα τρία αγωνίσματα 62,91%.

Την εκδήλωση και τη τελετή βράβευσης τίμησαν σημαντικές προσωπικότητες με την παρουσία τους από τον χώρο των επιχειρήσεων, της πολιτικής και του αθλητισμού.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Με πρόεδρο τον Νικόλαο Μακρόπουλο, η ΕΥΡΩΠΗ HOLDINGS ανοίγει νέα σελίδα

Η προσέγγιση του νέου Προέδρου της Εταιρείας, κ. Νικόλαου Μακρόπουλου, ανέδειξε τον στρατηγικό χαρακτήρα των πρόσφατων εξαγορών - Η σύνθεση του νέου ΔΣ

Αλλαγή σκηνικού στον ελληνικό ασφαλιστικό χώρο

Έχουμε αλλαγή σκηνικού στον ελληνικό ασφαλιστικό χώρο. Γίνονται ριζικές αλλαγές με συγχωνεύσεις και σε επίπεδο εταιρειών και σε επίπεδο διαμεσολάβησης. 

«ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ»: Πρόεδρος του ΔΣ ο Σωκράτης Κόκκαλης και ΑΜΚ 28 εκατ. ευρώ

Στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου 2025 στην έδρα της εταιρείας, εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με τον...

«BUSINESS ADVANCED» & «BUSINESS PROTECT»: Νέα Προγράμματα της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική για την υποχρεωτική ασφάλιση επιχειρήσεων

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, μέλος του Ομίλου INTRACOM, ανακοινώνει την αναβάθμιση των προγραμμάτων ασφάλισης επιχειρήσεων «BUSINESS ADVANCED»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στην κορυφή της ψηφιακής καινοτομίας η Anytime Romania – Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Τσακνάκης

Μια στιγμή που επιβεβαιώνει τη θέση της Anytime στη νέα γενιά των ψηφιακών ασφαλιστικών μοντέλων

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market

Λουκάς Γερασίμου: «Η τεχνολογία απλοποιεί τη διαδικασία και ο ασφαλιστικός σύμβουλος δίνει νόημα στην επιλογή»

O Tied Agency Sales Leader του Ομίλου Interamerican μιλά στον Λάμπρο Ρόδη για την «επόμενη ημέρα» του κλάδου

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Την Κυριακή το μεσημέρι τα εγκαίνια του περιπτέρου του ΕΕΑ στην 90ή ΔΕΘ

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων και της επιχειρηματικής κοινότητας

Παράταση προθεσμίας εγγραφής στο πρόγραμμα «EIAS Certified Specialist in Group Insurance and Corporate Risk Underwriting»

Δυνατότητα εγγραφής έως Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 14:00 αλλά και έκπτωσης μέσω εγγραφής στην EIAS Alumni Society

Στην κορυφή της ψηφιακής καινοτομίας η Anytime Romania – Το βραβείο παρέλαβε ο Αντώνης Τσακνάκης

Μια στιγμή που επιβεβαιώνει τη θέση της Anytime στη νέα γενιά των ψηφιακών ασφαλιστικών μοντέλων

Χαμηλότερη η τιμολόγηση των ομολογιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάνω από 600 εκατ. οι εντολές

Υπερκάλυψη συναλλαγής x 3, θεσμικοί επενδυτές κυρίως από Γαλλία, Βρετανία, την 9η Σεπτεμβρίου στο Euro MTF Market