back to top
29.5 C
Athens
Παρασκευή 11 Ιουλίου 2025

Greek Hospitality Awards 2018: Έως 2 Φεβρουαρίου η προθεσμία υποβολής συμμετοχών

Mε καινοτομίες και ενίσχυση της παρουσίας τους στη διεθνή κονίστρα των τουριστικών πρακτόρων και των opinion makers της τουριστικής αγοράς, διοργανώνονται τα Greek Hospitality Awards 2018 (http://hospitality.ethosawards.eu/ – #gha18).

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών θα είναι η 2 Φεβρουαρίου 2018, ούτως ώστε η διευρυμένη φέτος Κριτική Επιτροπή να έχει έτι περαιτέρω χρόνο για την επεξεργασία των υποψηφιοτήτων.

- Advertisement -

Τα Greek Hospitality Awards, θεσμός της ελληνικής ξενοδοχίας 

 

H Κριτική Επιτροπή απαρτίζεται, μέχρι στιγμής, από τα εξής διακεκριμένη μέλη:

- Advertisement -
  • Γεώργιος Βερνίκος, Πρόεδρος, Οικονομική & Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος (ΟΚΕ) & Γενικός Γραμματέας, Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ)
  • Δρ. Εμμανουήλ Δεληγιαννάκης, Διπλ. Οικονομολόγος Μηχανικός RWTH-Aachen, Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Επίτιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης των Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Hellascert)
  • Μαρία Θεοφανοπούλου, CEO, Greek Travel Pages
  • Δρ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος, Πρόεδρος Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, Καθηγητής Τουριστικού Μάνατζμεντ
  • Άρης Μαρίνης, Πρόεδρος, Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ)
  • Γεώργιος Μαρούτσος, General Manager, AKTINA Travel Group
  • Σίσσυ Νίκα, Food and Tourism Editor Realnews, Consultant of Communications of Tourism and Gastronomy Dept.IIEK ALFA Athens, Δημοσιογράφος Τουρισμού και Γαστρονομίας Realnews, Σύμβουλος Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων Τομέας Τουρισμού και Γαστρονομίας ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνα
  • Κυριάκος Ποζρικίδης, Πρόεδρος, ΔΕΘ – HELEXPO
  • Χριστίνα Τετράδη, Επιχειρηματίας – Ξενοδόχος, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος, Όμιλος Τουριστικών Επιχειρήσεων Zante Hospitality Group
  • Αναστάσιος Τζήκας, Διευθύνων Σύμβουλος, ΔΕΘ –HELEXPO
  • Μανώλης Τσακαλάκης, Πρόεδρος, Σύλλογος Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης

Φέτος θα απονεμηθούν συνολικά 79 κατηγορίες βραβείων σε 4 θεματικές ενότητες. Υπογραμμίζεται ότι η ανακοίνωση της ημερομηνίας και του χώρου πραγματοποίησης των βραβείων θα γίνει τις προσεχείς ημέρες. 

Ενδεικτικό της δυναμικής των Greek Hospitality Awards 2018 είναι το γεγονός ότι οι νικητές των βραβείων αποστέλλονται στον Σύνδεσμο Tour Operators της Ρωσίας (ATOR), στην Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Μεγάλης Βρετανίας (ABTA), στον Σύνδεσμο Τουριστικών Γραφείων Γερμανίας και στο σύνολο των αραβικών τουριστικών γραφείων, που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Greek Tourism Workshop 2018 σε Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Ντουμπάι και Λίβανο.

Υπογραμμίζεται ότι τα Greek Hospitality Awards 2018 που διοργανώνονται για 4η συνεχή χρονιά πραγματοποιούνται από την ETHOS AWARDS και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ με Ειδικό Σύμβουλο το δημοσιογράφο κ. Χάρη Ντιγριντάκη. 

Σύμφωνα με τη γλώσσα των αριθμών η ελληνική ξενοδοχία αποτελεί την ατμομηχανή ανέλιξης του ελληνικού τουρισμού εισφέροντας ποσοστιαία περίπου το 75% του συνόλου των τουριστικών εισπράξεων της Ελλάδας. Εύκολα διακριτό είναι ότι στον τομέα της ελληνικής ξενοδοχίας δραστηριοποιούνται επιχειρήσεις που διακρίνονται για τις καινοτομικές πρακτικές τους, την άρτια οργάνωση και τη διάθεση να προσφέρουν στους επισκέπτες τουριστικό προϊόν κορυφαίου επιπέδου με βάση τα διεθνή πρότυπα. 

Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards 2018 έρχεται να επιβραβεύσει την αριστεία στο χώρο των Ελληνικών Ξενοδοχείων, Τουριστικών Γραφείων, Ενοικιαζόμενων Δωματίων και άλλων εταιριών συναφών με τον τομέα του τουρισμού, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία μετέχουν η με κύρος επιλεγείσα Επιτροπή Αξιολόγησης αλλά και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση των ψήφων τους 60/40.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στα Greek Hospitality Awards 2018, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα κριτήρια βράβευσης και να συμπληρώσουν τη φόρμα υποβολής υποψηφιότητας μέχρι και την Παρασκευή  2 Φεβρουαρίου 2018 στο site hospitality.ethosawards.eu.

Σημειώνεται ότι τα βραβεία περιλαμβάνουν το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: “Top Greek Hotel 2018” και 4 βασικές θεματικές ενότητες: 

1. BEST GREEK CITY HOTELS 

2. BEST GREEK RESORTS

3. BEST GREEK HOTEL FACILITIES

4. SPECIAL AWARDS

Επίσης, θα απονεμηθούν 4 Distinctions:

Greek Hospitality Leader 

Greek Hospitality Personality

Greek Hospitality Rising Star

Best Hotel Developer 

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου http://www.hospitality.ethosawards.eu/ καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:  Χριστίνα Τσούχλαρη, Events Executive, Ethos Media S.A, τηλ. 210 9984917, tsouchlari.c@ethosmedia.eu

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ε. Ράπτη στα Greek Hospitality Awards: Μαζί θα κρατήσουμε την Ελλάδα ψηλά στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη

Επέστρεψε η μεγάλη γιορτή του ελληνικού τουρισμού με την τέλεση της κορυφαίας εκδήλωσης αριστείας για την ελληνική ξενοδοχία.

Ν. Παπαθανάσης, grha24: H Ελλάδα παρουσιάζει ένα δυνατό πρόσωπο στην παγκόσμια αγορά

Από το βήμα του 10ου Greek Hospitality Awards, ο κ. Νίκος Παπαθανάσης, αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών συνεχάρη τους ανθρώπους του τουριστικού κλάδου

Χ. Σταϊκούρας στα Greek Hospitality Awards: Τα μεγάλα έργα υποδομών αναβαθμίζουν το τουριστικό προϊόν

Επέστρεψε η μεγάλη γιορτή του ελληνικού τουρισμού με την τέλεση της κορυφαίας εκδήλωσης αριστείας για την ελληνική ξενοδοχία.

“Οι καιροί αλλάζουν” για την ασφαλιστική αγορά και το Insurance world 

"Oι καιροί αλλάζουν" τραγούδησε δύο φορές ο Bob Dylan μία το 1964 και μία το 1992 σε κρίσιμες περιόδους του 20ου αιώνα. 

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ο ΣΕΜΑ δίνει το σήμα: Στις 2 Οκτωβρίου 2025 η ετήσια συνάντηση στο Ble Pavillon

O Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) διοργανώνει tην Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2025 τη μεγάλη ετήσια εκδήλωσή του, στον ατμοσφαιρικό χώρο

Κλ. Δημαρχιάδης, Πάνορμος: ΓΣ τον Ιούλιο, μετά την καλύτερη χρονιά στην ιστορία του cluster

Τον απολογισμό μιας εμβληματικής χρονιάς κάνει ο Κλ. Δημαρχιάδης με αφορμή την επικείμενη ΓΣ του cluster τον Ιούλιο

Πάνω από 400 στελέχη στο καλοκαιρινό ραντεβού του ΣΕΣΑΕ

Ο ΣΕΣΑΕ πραγματοποίησε στις 25 Ιουνίου την καλοκαιρινή του εκδήλωση στο Manor House του GOLF PRIVE της Γλυφάδας

Η ετήσια καλοκαιρινή συνάντηση του ΣΕΣΑΕ

Πιστός στο ραντεβού του ο ΣΕΣΑΕ πραγματοποίησε, ακόμη μια χρονιά, την καλοκαιρινή του εκδήλωση, την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2025

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Σε συμβούλιο των υπουργών Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων η Ά. Ευθυμίου

Το άτυπο υπουργικό συμβούλιο στη Δανία είχε θέμα την ελεύθερη και δίκαιη κινητικότητα και ανταγωνιστικότητα στην ΕΕ

EIOPA: Γνωμοδότηση για την εποπτεία ρευστότητας των επαγγελματικών ταμείων

Η EIOPA ζητά να ενισχυθεί η παρακολούθηση, η αξιολόγηση και η διαχείριση των κινδύνων ρευστότητας που αντιμετωπίζουν τα ΙΕΣΠ

Έξυπνο παρκάρισμα: Η BYD υποκαθιστά τις ασφαλιστικές κι αναλαμβάνει τις ζημιές

Η υπόσχεση της BYD αφορά ζημιές που θα προκύψουν επί κινεζικού εδάφους σε αυτοκίνητα με σύστημα υποβοηθούμενης οδήγησης God's Eye

Τα 4 σενάρια κλιματικού κινδύνου για την ευρωζώνη – Πού βρισκόμαστε σήμερα

Τα σενάρια του NGFS εξετάζουν την κοινή επίδραση καταστροφών και πολιτικών σε ΑΕΠ, πληθωρισμό και χρηματοπιστωτική σταθερότητα έως το 2030

Μήνυμα ενότητας και θεσμικής υπευθυνότητας εκπέμπει η ΕΑΔΕ

Μήνυμα ενότητας, συνέπειας και θεσμικής υπευθυνότητας εξέπεμψε η ΕΑΔΕ, με αφορμή τη συνάντηση της 8ης Ιουλίου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.