back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2025

Η Generali για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μεταξύ των True Leaders

Νέα αναπτυξιακά ρεκόρ, καταγράφει η Generali Hellas τα οποία επιβραβεύονται και από αναγνωρισμένους και καταξιωμένους θεσμούς, όπως είναι τα βραβεία «True Leader» της ICAP. Η Generali για τρίτη συνεχή χρονιά, τιμήθηκε από την ICAP, μαζί με άλλες 67 επιχειρήσεις, σε ένα σύνολο 15.000, με το βραβείο «True Leader 2016», για τις ξεχωριστές επιδόσεις τους.
Η Generali το 2016 συνέχισε δυναμικά την πορεία της, εκπληρώνοντας όλους τους οικονομικούς και επιχειρησιακούς της στόχους, υπερκαλύπτοντας τα κριτήρια της ICAP για την ένταξη μιας επιχείρησης στους True Leaders της χρονιάς, που είναι η λειτουργική κερδοφορία, η ενίσχυση της απασχόλησης, η αύξηση του κύκλου εργασιών και η πιστοληπτική ικανότητα σύμφωνα με το ICAP Credit Score. Η παραγωγή ασφαλίστρων της Generali, ξεπέρασε τα 184 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 9,5%, έναντι του 2015, κινούμενη υψηλότερα από το μέσο όρο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Επίσης ο αριθμός των απασχολούμενων στην επιχείρηση αυξήθηκε κατά 3% στους 255 εργαζόμενους και των συνεργατών κατά 14% στους 2.728. Η λειτουργική κερδοφορία ήταν εξαιρετική, ενώ άριστη παραμένει και η πιστωτική αξιολόγηση της εταιρείας.
Η διάκριση επιβεβαιώνει την ορθότητα των στρατηγικών επιλογών και την αναπτυξιακή πορεία της Generali η οποία, ανταποκρινόμενη πλήρως στο ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον σαν πραγματικός ηγέτης της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, δημιουργεί νέα πρότυπα εξατομικευμένων, απλών και έξυπνων ασφαλιστικών λύσεων που αναγνωρίζονται από τους ασφαλισμένους πελάτες της, ενώ παράλληλα επενδύει σε νέα ψηφιακά εργαλεία που διευκολύνουν το έργο των συνεργατών της. Η βράβευση της Generali, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίσημης τελετής, που έλαβε χώρα την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Athens. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περισσότερα από 400 στελέχη των μεγαλύτερων επιχειρήσεων, αλλά και των σημαντικότερων επιχειρηματικών φορέων της χώρας.
Το βραβείο για την Generali παρέλαβε ο κ. Γιάννης Κιτριλάκης, από το τμήμα Marketing & Επικοινωνίας της εταιρίας.
Σε δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Generali Hellas, κ. Πάνος Δημητρίου, τόνισε ότι «η Generali συνεχίζει σταθερά να κινείται σε μία αναπτυξιακή τροχιά που επιβραβεύεται και από αναγνωρισμένους θεσμούς. Η ομάδα της Generali παραμένει προσηλωμένη στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που εξασφαλίζουν σιγουριά και βεβαιότητα στους ασφαλισμένους».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ταξίδι έμπνευσης και εξέλιξης στην Κίνα για τους συνεργάτες της Generali

Kάθε μέρα του ταξιδιού αποτέλεσε για τους ανθρώπους της Generali ευκαιρία προσωπικής ανάπτυξης και αλλαγής προοπτικής

Μ. Θεμιστοκλέους και Π. Δημητρίου συζήτησαν για τις συνέργειες δημόσιου-ιδιωτικού τομέα σε υγεία και ασφάλιση

Παρακολουθήστε το βίντεο της συζήτησης που διεξήχθη στο πλαίσιο του Fortune Greece CEO Initiative Forum 2025

Όλη η εικόνα της Generali στο 9μηνο 2025, στο βάθος η Mediobanca

Διψήφια αύξηση κερδοφορίας, αλλά και δυσαρέσκεια για τον Philippe Donnet

Αλλαγές στην οργανωτική δομή της Generali

Με τον διορισμό του Giulio Terzariol ως Γενικού Διευθυντή - Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου Ομίλου

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα Greek Accounting and Finance Awards 2025 powered by ENTERSOFTONE

Ψηφίστε έως την 1η Δεκεμβρίου και αναδείξτε όσους αριστεύουν στη λογιστική και στην οικονομική διοίκηση

Στις 29/11 το 1ο Πανηπειρωτικό Ασφαλιστικό Συνέδριο – Το ΕΕΑ θα είναι εκεί

Η πρωτοβουλία, με τίτλο «Future of Insurance – Epirus Edition», φιλοδοξεί να καθιερωθεί και να θέσει την Ήπειρο στο επίκεντρο του διαλόγου και της καινοτομίας

Δείτε το πρόγραμμα του 14th Clinical Research Conference | «Κλινικές μελέτες: Τα μετέωρα βήματα και οι προκλήσεις»

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 4 Δεκεμβρίου 2025 στο Divani Caravel και στο LiveOn Expo Complex

Στον ΓΔ του Χρηματιστηρίου Αθηνών η INTERLIFE

Στα 5,78 ευρώ η τιμή κλεισίματος της μετοχής (ΙΝΛΙΦ) την ημέρα ανακοίνωσης των αλλαγών

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα Greek Accounting and Finance Awards 2025 powered by ENTERSOFTONE

Ψηφίστε έως την 1η Δεκεμβρίου και αναδείξτε όσους αριστεύουν στη λογιστική και στην οικονομική διοίκηση

Cyber Monday: Συμβουλές για ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές από την ΕΕΚΕ

H Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας ενημερώνει το αγοραστικό κοινό για τα δικαιώματά του και εφιστά την προσοχή

ΣΠΑΤΕ: Στην τελική ευθεία για την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και τις εκλογές νέου ΔΣ

Τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου στο ΕΕΑ, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για τον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Ταξίδι έμπνευσης και εξέλιξης στην Κίνα για τους συνεργάτες της Generali

Kάθε μέρα του ταξιδιού αποτέλεσε για τους ανθρώπους της Generali ευκαιρία προσωπικής ανάπτυξης και αλλαγής προοπτικής

Στις 29/11 το 1ο Πανηπειρωτικό Ασφαλιστικό Συνέδριο – Το ΕΕΑ θα είναι εκεί

Η πρωτοβουλία, με τίτλο «Future of Insurance – Epirus Edition», φιλοδοξεί να καθιερωθεί και να θέσει την Ήπειρο στο επίκεντρο του διαλόγου και της καινοτομίας