H απονομή των Greek Exports Awards 2017 (vid)

Για 6η συνεχή χρονιά, η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την Ethos Awards και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργάνωσαν με εξαιρετική επιτυχία τα εξαγωγικά βραβεία Greek Exports Awards, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Σημειώθηκαν σημαντικές διακρίσεις μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων, που στηρίζουν ουσιαστικά την ελληνική οικονομία.

Κατάμεστη η αίθουσα του Divani για την όμορφη βραδιά των Greek Exports Awards

Στόχος ήταν να αναδειχθούν οι κορυφαίες εξαγωγικές επιχειρήσεις της χώρας, οι οποίες σε αντίξοοες συνθήκες έχουν καταφέρει να διακρίνονται και να καινοτομούν, να κατακτούν νέες αγορές και να διαπρέπουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, κεντρικός ομιλητήςστην τελετή απoνομής των Greek Exports Awards 2017

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Γιώργος Κατρούγκαλος στην κεντρική ομιλία του, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η εξωστρέφεια ήταν αυτή που έσωσε τις επιχειρήσεις που έδωσαν μια άνιση μάχη και είναι αυτή που ερχόμαστε σήμερα να τιμήσουμε. Δεν αρκεί όμως μόνο η επιχειρηματικότητα και το δαιμόνιο του Έλληνα επιχειρηματία. Από την κρίση πρέπει να βγούμε με θεραπεία αυτών που οδήγησαν σε αυτή, όπως το δυσμενές παγκόσμιο περιβάλλον, οι αδυναμίες στην αρχιτεκτονική της ευρωζώνης, το στρεβλό παραγωγικό μοντέλο και οι αδυναμίες του πολιτικού συστήματος».

O κ. Κατρούγκαλος επiσήμανε ότι o ρόλος του Υπουργείου Εξωτερικών είναι να ανοίξει τις πύλες της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας και να συντονίσει τις ενέργειες που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα, τόνισε, ειναι η πλέον καταρτισμένη και μορφωμένη γενιά νέων, που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε ως χώρα.

Ο χαιρετισμός του general manager της Ethos Media S.A. Κωνσταντίνου Ουζούνη:

Ο χαιρετισμός του Λεωνίδα Παπακωνσταντινίδη, προέδρου της ΕΝΔΥ, ΟΕΥ:

Την παρουσίαση της όμορφης βραδιάς ανέλαβαν οι: Χριστίνα Τσούχλαρη & Λώρα Ακριβίδη

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*