back to top
27.9 C
Athens
Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026

Συνεργασία της Affidea Ευρωιατρική με την Mondial Assistance

Συμφωνία συνεργασίας με την Mondial Assistance υπέγραψε ο Όμιλος Affidea Ευρωιατρική. Συγκεκριμένα, μέσω του Πανελλαδικού Δικτύου Διαγνωστικών Κέντρων και Ιατρών της Affidea, εξασφαλίζεται στους ασφαλισμένους πρόσβαση στις υπηρεσίες και στα προγράμματα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης.
Το εκτεταμένο Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων και Ιατρών της Affidea, είναι σε θέση να παράσχει υπηρεσίες βάσει των αναγκών των ασφαλισμένων. Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι των συμβολαίων της Mondial Assistance έχουν πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας της Affidea όσον αφορά στις ιατρικές προληπτικές και διαγνωστικές εξετάσεις καθώς και ιατρικές επισκέψεις.
Το άρτια οργανωμένο και εκτεταμένο Πανελλαδικό Δίκτυο της Affidea περιλαμβάνει και καλύπτει όλες τις ειδικότητες των ιατρών, διασφαλίζοντας την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των εξεταζομένων.
Τα Κέντρα της Affidea είναι εγκατεστημένα σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, έχοντας εξασφαλίσει υψηλά επίπεδα ασφάλειας, ενώ είναι εξοπλισμένα με ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, επανδρωμένα από καταξιωμένους ιατρούς με άρτια επιστημονική κατάρτιση, ενώ διαθέτουν το πλέον σύγχρονο σύστημα τηλεϊατρικής στην Ελλάδα.
Η Affidea Ευρωιατρική εγγυάται υπεύθυνα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που την εμπιστεύονται.
Ο κ. Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ευρωιατρική, αναφερόμενος στη συμφωνία δήλωσε : «Η συνεργασία με την Mondial Assistance ως στόχο της έχει την πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του Ομίλου Affidea σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες. Οι κορυφαίοι ιατροί συνεργάτες μας, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας γενιάς που διαθέτουμε καθώς και οι υπερσύγχρονες μονάδες υγείας, βρίσκονται πλέον στην υπηρεσία των ασφαλισμένων της Mondial Assistance».

 

- Advertisement -

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η απώλεια αποσκευών και η ανάγκη για ταξιδιωτική ασφάλιση

Το μήνυμα της Mondial Assistance είναι ότι κάποια απρόοπτα δεν μπορούν να αποφευχθούν, μπορούν όμως να αντιμετωπιστούν με λιγότερο άγχος

Το 2022 έκλεισε με σημαντικές επιδόσεις για τη Mondial Assistance

Το ποσοστό αύξησης 25% των περιστατικών συγκριτικά με τα στοιχεία του 2021 ήταν αναμενόμενο διότι, αυξήθηκε σημαντικά το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας με την προσθήκη νέων συνεργασιών

“Διαμάντι” της Ελληνικής επιχειρηματικότητας η Affidea

Ως μία εταιρεία πρότυπο στον τομέα των υπηρεσιών υγείας βραβεύτηκε η Affidea στην μακροβιότερη εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας, το φόρουμ «Diamonds of the Greek Economy 2021» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουλίου

“Διαμάντι” της Ελληνικής επιχειρηματικότητας η Affidea

Ως μία εταιρεία πρότυπο στον τομέα των υπηρεσιών υγείας βραβεύτηκε η Affidea στην μακροβιότερη εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας, το φόρουμ «Diamonds of the Greek Economy 2021» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουλίου

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Αυτό είναι το νέο Λογότυπο του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης σύντομα συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας. Στο διάστημα αυτό έχει συμβάλει στην εξυπηρέτηση και αποζημίωση χιλιάδων πολιτών

Συνάντηση εργασίας με την Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Βορείου Τομέα Αθηνών και Υπεύθυνη ΚΤΕ Οικονομίας, κα Μιλένα Αποστολάκη

Από την ΕΑΔΕ, παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης κος Κωνσταντίνος Ρούσσης καθώς και τα Μέλη κ.κ. Γιώργος Χατζηγεωργάκης και Χάρης Αλεξόπουλος.

Επαγγελματική Ασφάλιση: Το νέο Σχέδιο Νόμου, οι ευρωπαϊκές εξελίξεις και οι προοπτικές του θεσμού

O Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) και Πρόεδρος του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπουργείου Οικονομικών (Τ.Ε.Α.-ΥΠ.ΟΙΚ.), Δρ. Χρήστος Νούνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «120' Markets»

Ηρθε η ‘επιταγή’ των ασφαλισμένων ζημιών από καταστροφές, Munich Re

Οι ασφαλισμένες ζημιές από φυσικές καταστροφές ανήλθαν συνολικά στα 44 δισ. δολάρια ΗΠΑ, ποσό που αντιστοιχεί σε ασφαλιστικό κενό της τάξης του 60%

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Αυτό είναι το νέο Λογότυπο του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης σύντομα συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας. Στο διάστημα αυτό έχει συμβάλει στην εξυπηρέτηση και αποζημίωση χιλιάδων πολιτών

Συνάντηση εργασίας με την Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Βορείου Τομέα Αθηνών και Υπεύθυνη ΚΤΕ Οικονομίας, κα Μιλένα Αποστολάκη

Από την ΕΑΔΕ, παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης κος Κωνσταντίνος Ρούσσης καθώς και τα Μέλη κ.κ. Γιώργος Χατζηγεωργάκης και Χάρης Αλεξόπουλος.

Όταν ο Ανασφάλιστος άκουσε τον Δείκτη Υγείας ΕΔΑ να τρίζει

Όταν ο Ανασφάλιστος άκουσε να ‘τρίζει’  ο ΕΔΑ  την περασμένη εβδομάδα ……όταν είδε … πραγματικά… τι έγινε με τον  δείκτη υπολογισμού κόστους υγείας (ΕΔΑ)

Αντασφαλιστικές διαφορές στο Ντουμπάι, δικαστική Απόφαση σταθμός για (αντ)ασφαλιστές

Η διαφορά αντασφάλισης για τις πλημμύρες στο Ντουμπάι οδηγεί σε απόφαση-σταθμό του DIFC

Urba360: Εντοπίστε κινδύνους πριν αυτοί εμφανιστούν

Σε μια εποχή έντονης αβεβαιότητας, είναι εξαιρετικά σημαντικό να μπορείτε να προλαμβάνετε τους κινδύνους στον αγροδιατροφικό κλάδο..πριν αυτοί εμφανιστούν.