Ορίζων: Χορηγός σ’ ένα «Ταξίδι στ’ όνειρο»

Αγαπημένα τραγούδια από σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες περιλάμβανε η συναυλία των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ «Ταξίδι στ’ όνειρο», που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στο Τεχνολογικό-Πολιτιστικό Πάρκο του Δήμου Λαυρεωτικής.

Ως μέγας χορηγός της βραδιάς, η Ορίζων έδωσε το παρών «στηρίζοντας στην πράξη το καλλιτεχνικό γίγνεσθαι», στο πλαίσιο των δράσεών της για τον πολιτισμό.

Ο Χρήστος Αχής, εκτελεστικός σύμβουλος της εταιρείας, ανέφερε σχετικά με τη χορηγία: «Σε μία περίοδο όπου ο πολιτισμός πλήττεται από τη γενικότερη οικονομική δυσφορία, η Ορίζων επιλέγει να στηρίξει τις τέχνες συμμετέχοντας, ως χορηγός, σε πρωτοβουλίες όπως αυτή του Δήμου Λαυρεωτικής. Με τέτοιου είδους δράσεις στόχος μας είναι να αναδείξουμε το πλούσιο ελληνικό καλλιτεχνικό έργο, αλλά και να σταθούμε δίπλα σε αξιόλογους καλλιτέχνες, επισημαίνοντας τον καταλυτικό ρόλο της τέχνης σε περιόδους ύφεσης. Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους».

Τη διεύθυνση της ορχήστρας υπέγραψε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ενώ τα τραγούδια της βραδιάς ερμήνευσε η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Βασίλης Γισδάκης και ο Γιάννης Καρυτινός.

Σχετικά με τις επόμενες ενέργειες της Ορίζων στο πλαίσιο του σχεδίου δράσεών της για τον πολιτισμό ο κ. Αχής διαβεβαίωσε πως θα ακολουθήσουν κι άλλες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση. «Ένας από τους βασικούς στόχους της εταιρείας μας ήταν και είναι η στήριξη και η ανάδειξη των γραμμάτων, των τεχνών και του αθλητικού ιδεώδους» τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ορίζων αλλά και τις Δράσεις της για τον Πολιτισμό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*