Εγραψαν ιστορία τα πάρτι των αντασφαλιστών στην Υδρα

Και οι τέσσερις ήταν υπέροχοι

Aon Benfield, Eurolife ERB, Matrix Broker at Lloyd’s, Carpenter Turner έβαλαν, ξεχωριστά, την δική τους πινελιά την ιστορία τους, φέτος στο 19th Hydra Meeting.

της Ελενας Ερμείδου

AON Benfield – στο Ιστορικό Μουσείο της Υδρας

Η έναρξη εδόθη την περασμένη Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στις 20:30 με το πάρτι της ΑΟΝ Benfield, στην ταράτσα  του ιστορικού μουσείου της Υδρας.

Με υπέροχο καιρό και με θέα το αγκυροβόλιο και το ιστορικό κέντρο του νησιού, οι καλεσμένοι με οικοδεσπότη τον Μανόλη Σιατούνη CEO Aon Benfield στην Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν καταξιωμένους  καλλιτέχνες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, να ανεβάζουν διαχρονικές γνωστές και αγαπημένες ξένες μελωδίες.

Η ώρα πέρασε πολύ ευχάριστα και οι καλεσμένοι ήταν πλέον έτοιμοι για το επόμενο πάρτι.

Eurolife ΕRB – στον γνωστό Ομιλο

Η διασκέδαση κορυφώθηκε στο πάρτι που παραχώρησε η Eurolife ΕRB στο γνωστό  Ομιλο της Υδρας. Δεκάδες καλεσμένοι απόλαυσαν μοναδικές στιγμές ξενοιασιάς, αντάλλαξαν ιδέες, απόψεις, χαλαρά δίπλα στο ελαφρύ βουητό της θάλασσας.

Δεν ήταν  μόνο η θερμή υποδοχή της Τατιάνας Δικαστοπούλου Διευθύντρια Marketing & Ανάπτυξης Εργασιών, ο CEO και Πρόεδρος της Eurolife Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου απουσίαζε στο εξωτερικό για επαγγελματικούς σκοπούς, η χαλαρή και, άκρως φιλική ατμόσφαιρα που κυριάρχησε…

..Ηταν οι μουσικές στιγμές που ανέβλυζαν από την δεκαετία του 60’ μέχρι και τις ημέρες μας, και η μοναδική πολύωρη χορευτική κυριολεκτικά εξαιρετική παράσταση που έδωσε, γνωστό χορευτικό ζευγάρι από το χώρο, κλέβοντας τα βλέμματα των καλεσμένων. Κρατάν κάθε χρόνο την παράδοση.

Matrix Broker at Lloyd’s – το μεσημέρι της επομένης στον Ομιλο

Την επόμενη ημέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2017, Matrix Broker at Lloyd’s και Carpenter Turner Μεσίτες Αντασφαλειών έδωσαν το δικό τους χρώμα στην διασκέδαση.

Κανείς, μετά τις βασικές ομιλίες του συνεδρίου που διεξήχθη στο Δημαρχείο της Υδρας, κάτω από το ονομαστό Ρολόϊ δεν έλειψε από το πάρτι της Matrix στις 14:00.

Με οικοδεσπότη τον Δημήτρη Τσεσμετζόγλου CEO Matrix, οι καλεσμένοι, όλοι τους, συγκεντρώθηκαν στην βεράντα του Ομίλου της Υδρας, και έξω, στο λιθόστρωτο διάβα, που συνδέει την χώρα της Υδρας με τους παραδοσιακούς οικισμούς του νησιού και τις δυτικές παραλίες.

Μουσική ζωντανή, τραγούδι, διασκέδαση, χαλαρό κλίμα  σε ρυθμούς Υδρας, αλλά, και πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις, όχι απαραίτητα ασφαλιστικές ήταν τα «ααα» κατηγορίας συστατικά που χαρακτήρισαν το πάρτι.

Carpenter Turner:  Στο μπαρ ¨Σπηλιά

Το 19th Hydra Meeting σφραγίστηκε αργά το βράδυ στις 21:00 με το πολύ επιτυχημένο πάρτι της Carpenter Turner.

Ο Αλέξανδρος Turner στην υποδοχή των καλεσμένων, και στο βάθος κάτω, το ατμοσφαιρικό πολύ γνωστό μπαρ Σπηλιά με θέα τον Αργοσαρωνικό. Ποιοτική μουσική, χορός, θα έλεγε κανείς από επαγγελματίες χορευτές,  όμως αντασφαλιστές και διασκέδαση που ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των καλεσμένων σφράγισαν το πάρτι και το 19o Hydra Meeting.

Με το πάρτι της Carpenter Turner και τις ομιλίες της 2ης ημέρας του συνεδρίου ολοκληρώθηκε για άλλη μία φορά ένα ακόμα συνέδριο αντασφαλιστών στην Υδρα.

Ισως, και να είναι και η τελευταία φορά που γίνεται μετά από 19 χρόνια το συνέδριο στην Υδρα.

Κάποιες φωνές μας λένε ότι μετακομίζει για Πελοπόννησο.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*