back to top
28.8 C
Athens
Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2026

INTERAMERICAN: Χορηγία ασφάλισης 99 λειτουργικών οχημάτων για το Χαμόγελο του Παιδιού

Σημαντικής αξίας για το Χαμόγελο του Παιδιού, οικονομικά και λειτουργικά, είναι η παροχή ασφαλιστικής κάλυψης από την INTERAMERICAN του διαρκώς αυξανόμενου στόλου των οχημάτων του οργανισμού. Ήδη τα ασφαλισμένα οχήματα έχουν φθάσει τα 99, και η εταιρεία, πέρα από τη χορηγία των ασφαλίστρων, έχει καλύψει και τις ζημιές αστικής ευθύνης που έχουν προκύψει κατά την πολυετή υποστηρικτική συνεργασία.

Η ασφαλιστική κάλυψη οχημάτων αφορά, ειδικότερα, 10 ασθενοφόρα, 46 επιβατικά, 21 φορτηγά, 9 λεωφορεία, 4 ρυμουλκά, 6 δίκυκλα και 3 ιδιαιτέρων χρήσεων: ειδικού τύπου, φορτηγού με ρυμουλκό και τρακτέρ με ρυμουλκό. Παράλληλα, σε ετήσια βάση η INTERAMERICAN αναλαμβάνει και άλλες πρωτοβουλίες υποστήριξης του οργανισμού -ασφάλιση εκδηλώσεων, φιλοξενία παζαριών-, αναδεικνύοντας και την εθελοντική συνεισφορά των εργαζομένων της.

- Advertisement -

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία εγγράφει την εν λόγω συνδρομή στο πλαίσιο του ευρύτερου, έμπρακτου ενδιαφέροντος για τα Δικαιώματα του Παιδιού και των δεσμεύσεων κοινωνικής υπευθυνότητας, ακολουθώντας σχετικές αρχές (UN Global Compact), υιοθετώντας οικουμενικούς στόχους (SDGs) σε τοπικό επίπεδο και συνεργαζόμενη με φορείς αναγνωρισμένου κοινωνικού έργου.

Επισημαίνεται ότι το Χαμόγελο του Παιδιού, εδώ και 22 χρόνια, βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί που είναι θύμα κακοποίησης, εξαφάνισης, με προβλήματα υγείας ή βρίσκεται σε κατάσταση φτώχειας. Φέτος, κατά το πρώτο εξάμηνο, στήριξε 60.543 παιδιά και τις οικογένειές τους «με γνώμονα την αξιοπρέπειά τους», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού Κ. Γιαννόπουλος κατά την πρόσφατη απολογιστική συνέντευξη στο Ζάππειο Μέγαρο.

- Advertisement -

Το Χαμόγελο του Παιδιού, με εξειδικευμένο προσωπικό 487 ατόμων και 2.381 εθελοντές, ανταποκρίνεται με υπηρεσίες συμβουλευτικής για θέματα ανηλίκων μέσω της «Ευρωπαϊκής Γραμμής Υποστήριξης 116111» και επιλαμβάνεται περιστατικών για παιδιά που διατρέχουν κίνδυνο (εξαφάνιση, κακοποίηση, εγκατάλειψη κ.ά. λόγοι), έχοντας διαρκώς ανοιχτή την «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056». Στα 10 Σπίτια του οργανισμού σε όλη την Ελλάδα μεγαλώνουν 296 παιδιά, ενώ συνεχίζεται η υποστήριξη 57 ενηλίκων, πλέον, ατόμων. Ακόμη, παρέχονται σε παιδιά και θεραπευτικές υπηρεσίες από τη διεπιστημονική ομάδα που στελεχώνει το «Σπίτι του Παιδιού», ενώ οργανώνονται διαδραστικές εκπαιδευτικές παρεμβάσεις σε σχολεία για θέματα που απασχολούν τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς και πραγματοποιείται προληπτική ιατρική σε παιδιά με 3 κινητές ιατρικές μονάδες που ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Λουκάς Γερασίμου: «Η τεχνολογία απλοποιεί τη διαδικασία και ο ασφαλιστικός σύμβουλος δίνει νόημα στην επιλογή»

O Tied Agency Sales Leader του Ομίλου Interamerican μιλά στον Λάμπρο Ρόδη για την «επόμενη ημέρα» του κλάδου

Υποτροφία της Interamerican για νέους από περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

Μια πρωτοβουλία που συνδέει την εκπαίδευση με τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική στήριξη υλοποιεί για 2η χρονιά ο Όμιλος, σε συνεργασία με το ΠΑΠΕΙ

Με νέα κίνηση στρατηγικής στη Ρουμανία η Anytime ενισχύει τη διεθνή της παρουσία

Anytime Ρουμανίας και BRD Groupe Société Générale φέρνουν την ασφάλιση αυτοκινήτου απευθείας στο YOU BRD app

Interamerican: Άμεση στήριξη στους ασφαλισμένους στις δύσκολες στιγμές

Σε περιπτώσεις πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών η εταιρεία δίνει έμφαση στην ταχύτητα και στην ουσιαστική εξυπηρέτηση

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Λουκάς Γερασίμου: «Η τεχνολογία απλοποιεί τη διαδικασία και ο ασφαλιστικός σύμβουλος δίνει νόημα στην επιλογή»

O Tied Agency Sales Leader του Ομίλου Interamerican μιλά στον Λάμπρο Ρόδη για την «επόμενη ημέρα» του κλάδου

Ομόλογο συνολικής αξίας 200 εκατ. ευρώ από την Εθνική Ασφαλιστική με επιτόκιο 7,25%

Οι δύο νέες εκδόσεις αντικαθιστούν παλαιό ομόλογο της ΕΤΕ και στόχο έχουν να ενισχύσουν τα κεφάλαια Tier I και ΙΙ

Pricefox: Τι πρέπει να ξέρουμε πριν εγκαταστήσουμε συναγερμό στο αυτοκίνητο;

Η πλατφόρμα σύγκρισης τιμών εξηγεί, μεταξύ άλλων, πότε ένα τέτοιο σύστημα είναι απαραίτητο αλλά και πότε μπορεί να μειώσει το ασφάλιστρο

Εκπλήξεις(;) τιμών με τις συμβάσεις νοσηλίων

Nέες διαπραγματεύσεις των διοικήσεων των ασφαλιστικών επιχειρήσεων με τα ιδιωτικά νοσοκομεία ενόψει, μετά τον θόρυβο που έχει ξεσηκωθεί

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Στρατηγική συνεργασία ΕΑΔΕ-ΠΑΠΕΙ για την παραγωγική σύνδεση εκπαίδευσης, έρευνας και επαγγελματικής πρακτικής

Τι προβλέπει το Μνημόνιο που υπεγράφη με πρωτοβουλία του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης

Από την Comergon στην GrECo Hellas: Ένα νέο κεφάλαιο για τη διαχείριση κινδύνων στην Ελλάδα

Επίσημη παρουσίαση του brand στην ελληνική αγορά με αποκλειστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29/9 στην Αθήνα

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10: «αν ήξερες!» τι πραγματικά συμβαίνει όταν χρειαστείς την ασφαλιστική σου

Στο 10ο επεισόδιο, η Κατερίνα Σέιχ αλ Μπασατένα, Managing Director of Claims Operations, Hellas Direct, εξηγεί πώς συνδυάζονται ταχύτητα, τεχνολογία, σωστή αξιολόγηση και ανθρώπινη εξυπηρέτηση

Νέα κοινή πρωτοβουλία ΕΑΕΕ και ΕΙΑΣ για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ασφαλιστικής απάτης

Το Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρόληψης, Αποτροπής και Αντιμετώπισης Ασφαλιστικής Απάτης ξεκινά στις 12/10

Λουκάς Γερασίμου: «Η τεχνολογία απλοποιεί τη διαδικασία και ο ασφαλιστικός σύμβουλος δίνει νόημα στην επιλογή»

O Tied Agency Sales Leader του Ομίλου Interamerican μιλά στον Λάμπρο Ρόδη για την «επόμενη ημέρα» του κλάδου