Μ. Ανδρουλιδάκης: «Πωλήσεις ασφαλειών από Επιστημονική άποψη με ασκήσεις».

Συνεχίζουμε μέσα  από το Insurance World, την παρουσίαση των άρθρων του βιβλίου, του επίτιμου επιθεωρητή πωλήσεων, συντονιστή, ασφαλιστή, συγγραφέα, αρθρογράφου,  κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10 (σελίδα 174-180) «Πωλήσεις ασφαλειών από  Επιστημονική άποψη με ασκήσεις».

==================================================

 

«Η Ιστορία των Ασφαλειών και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος σήμερα»

Μιχαήλ Γ. Ανδρουλιδάκης

 

Το βιβλίο εντύπως και σε όλη του την έκταση μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον εκδοτικό οίκο Παπαζήση. Τηλ: 210-3838020.

 

===========================================================

Ο συγγραφέας Μιχάλης Ανδρουλιδάκης όπως αναφέρει και αποδεικνύει μέσα από τη δική του σκοπιά,  ότι οι ασφάλειες έχουν μια ιστορία με συνέχεια. Μια ιστορία με μεγάλη σημασία, καθώς αποτελεί  την παράδοση του κλάδου η οποία δημιουργείται με το πέρασμα των χρόνων. Αυτή την παράδοση μετουσιωμένη σε διδακτική παραίνεση έχει καταγράψει στο βιβλίο του που αναμφισβήτητα αποτελεί ένα καλό φίλο, ένα ικανό συνεργάτη, και υποδειγματικό επαγγελματία, λένε οι άνθρωποι που τον συναναστρέφονται.

Ο κ. Ανδρουλιδάκης συνεχίζοντας, αναφέρει ότι μέσα στο βιβλίο του δίνει συνοπτικά και καίρια όλα όσα χρειάζεται ένας ασφαλιστής να μάθει ή να επιβεβαιώσει και τα οποία αποτελούν επαγγελματικό ελιξίριο για το μέλλον. Παρέχει γνώση για τις πωλήσεις, για τον προσδιορισμό των ασφαλιστικών αναγκών, για την προσπέλαση εμποδίων και σε πολλά άλλα χρήσιμα επαγγελματικά θέματα.

Η εμφάνιση στον τομέα αυτό γίνεται με την ευγενική υποστήριξη του κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη  ο οποίος έχει αναπτυχθεί και συγγραφικά. Με την προτροπή του, και την ευγενική έγκριση του εκδοτικού οίκου «ΠΑΠΑΖΗΣΗ» θα δημοσιεύουμε αποσπάσματα του βιβλίου του. «Η Ιστορία των Ασφαλειών και ο Ασφαλιστικός  Σύμβουλος σήμερα». Η χρηστικότητά τους ανεκτίμητη στον κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο, συντονιστή, διευθυντή εκπαίδευσης, διευθυντή πωλήσεων και όχι μόνον.

Συνεχίζοντας την ανάπτυξη των κεφαλαίων, μέσα από το  insurance world, θα αναφερθώ στο κεφάλαιο  10,  ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο το οποίο θα ολοκληρωθεί σε ενότητες με ασκήσεις, τις οποίες θα πρέπει ανελλιπώς να τις παρακολουθείται και να τις μελετάτε, γιατί μόνον έτσι θα έχετε την δυνατότητα να τις αποκρυσταλλώσετε μέσα από την θεωρητική και επιστημονική άποψη του όλου θέματος και να σας δοθεί η δυνατότητα να τις εφαρμόσετε στην πράξη.

 

Διαβάστε το P.D.F. που ακολουθεί.

Πωλήσεις ασφαλειών από Επιστημονική άποψη

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Μη ξεχάσετε στην  επόμενη καταχώρηση του NEWS LETTER του insurance world, να μελετήσετε την συνέχεια της ανάπτυξης του κεφαλαίου  10,  του  πολύ σημαντικού κεφαλαίου που από την επιστημονική προσέγγιση του  θέματος των πωλήσεων, θα  σας δώσει την γνώση μέσα από την ανάλυση των ασκήσεων για την εφαρμογή τους στην πράξη, αφού πρωτίστως έχετε μελετήσει τις ασκήσεις στο προηγούμενο άρθρο της περασμένης εβδομάδος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*