Interlife: Σήμερα η Ετήσια Τακτική Γ.Σ. των μετόχων

της Ελενας Ερμείδου

Σήμερα Δευτέρα 29 Μαίου πραγματοποείται η Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση των Μετόχων της Interlife Ασφαλιστικής στο κτήμα Χρηστίδη στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Η Interlife Ασφαλιστική την περασμένη εβδομάδα κατά την δημοσίευση των αποτελεσμάτων Φερεγγυότητας των ασφαλιστικών ήταν μεταξύ των ελληνικών ασφαλιστικών με υψηλό δείκτη Φερεγγυότητας, σύμφωνα με τους κανόνες της Οδηγίας Solvency II.

Συγκεκριμένα η Interlife μετά τους ελέγχους που διενήργησε η ΤτΕ παρουσίασε υψηλό Βασικό περιθώριο Φερεγγυότητας 113,20%  και Περιθώριο Φερεγγυότητας χωρίς Μεταβατικά Μέτρα & Προσαρμογή Μεταβλητότητας  113,20%.

Περαιτέρω, στόχος της Ασφαλιστικής η ενίσχυση των ιδίων κεφαλαίων μέσω της κερδοφορίας, ώστε σε συνδυασμό με την ελαχιστοποίηση των κινδύνων η εταιρεία να αυξήσει ήδη την υψηλή της φερεγγυότητα.

Η Interlife Ασφαλιστική έχει ήδη ισχυρές βάσεις και θέτει πλέον νέους επιχειρηματικούς στόχους για το 2017 – 2021, ώστε να διευκολύνει το έργο των συνεργατών της και να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*