back to top
19 C
Athens
Σάββατο 23 Μαΐου 2026

Interlife: Σήμερα η Ετήσια Τακτική Γ.Σ. των μετόχων

της Ελενας Ερμείδου

Σήμερα Δευτέρα 29 Μαίου πραγματοποείται η Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση των Μετόχων της Interlife Ασφαλιστικής στο κτήμα Χρηστίδη στην Περαία Θεσσαλονίκης.

- Advertisement -

Η Interlife Ασφαλιστική την περασμένη εβδομάδα κατά την δημοσίευση των αποτελεσμάτων Φερεγγυότητας των ασφαλιστικών ήταν μεταξύ των ελληνικών ασφαλιστικών με υψηλό δείκτη Φερεγγυότητας, σύμφωνα με τους κανόνες της Οδηγίας Solvency II.

Συγκεκριμένα η Interlife μετά τους ελέγχους που διενήργησε η ΤτΕ παρουσίασε υψηλό Βασικό περιθώριο Φερεγγυότητας 113,20%  και Περιθώριο Φερεγγυότητας χωρίς Μεταβατικά Μέτρα & Προσαρμογή Μεταβλητότητας  113,20%.

- Advertisement -

Περαιτέρω, στόχος της Ασφαλιστικής η ενίσχυση των ιδίων κεφαλαίων μέσω της κερδοφορίας, ώστε σε συνδυασμό με την ελαχιστοποίηση των κινδύνων η εταιρεία να αυξήσει ήδη την υψηλή της φερεγγυότητα.

Η Interlife Ασφαλιστική έχει ήδη ισχυρές βάσεις και θέτει πλέον νέους επιχειρηματικούς στόχους για το 2017 – 2021, ώστε να διευκολύνει το έργο των συνεργατών της και να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Σταθερή για 12η χρονιά η συνεργασία Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και Interlife Ασφαλιστικής

H συμβολή της εταιρείας επιτρέπει στους εθελοντές να επιτελούν το έργο τους με ασφάλεια, επαγγελματισμό και συνέπεια

Ταξίδι στο Μαρόκο για τους κορυφαίους συνεργάτες της INTERLIFE

Η ασφαλιστική επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να επιβραβεύει την αριστεία, ενισχύοντας παράλληλα το πνεύμα συνεργασίας και τη δυναμική ανάπτυξης του Δικτύου της

Πιστοποίηση ISO 27001 για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών της Interlife

Ι. Βοτσαρίδης: «Στρατηγική επιλογή να επενδύουμε συστηματικά στην ασφάλεια, ενισχύοντας την αξιοπιστία της εταιρείας απέναντι σε πελάτες, συνεργάτες και αγορά»

INTERLIFE: Με υπερδιπλάσια κερδοφορία και ενισχυμένη παραγωγή το 2025

Ψηλά παραμένουν οι δείκτες φερεγγυότητας – Στο +25% η πρόταση διανομής μερίσματος

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΥΡΩΠΗ Holdings: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με την CrediaBank

Ν. Μακρόπουλος: «Επιταχύνουμε συνδυάζοντας τις ικανότητές μας στην ασφαλιστική αναδοχή και μεσιτεία με το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και την ψηφιακή εμβέλεια της τράπεζας»

Στην Trastor 3 ακίνητα της Εθνικής Ασφαλιστικής

Έναντι τιμήματος 38,6 εκατ. ευρώ – Δείτε τη σχετική ανακοίνωση

13th Digital Banking Forum powered by Salesforce: «Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις της επόμενης γενιάς του ΑΙ για τον χρηματοπιστωτικό τομέα»

Το #dbfo26 πραγματοποιείται υβριδικά στο Divani Caravel και στην πλατφόρμα LiveOn Events+ στις 26/5, υπό τη διοργάνωση της ethosEvents

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

eSafe Cyber Security Hellas και Cato Networks ανέδειξαν το μέλλον του AI-native SASE

Ένα exclusive roundtable event, αφιερωμένo στις νέες αρχιτεκτονικές ασφάλειας και στη μετάβαση σε AI-native υποδομές

ΕΥΡΩΠΗ Holdings: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με την CrediaBank

Ν. Μακρόπουλος: «Επιταχύνουμε συνδυάζοντας τις ικανότητές μας στην ασφαλιστική αναδοχή και μεσιτεία με το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και την ψηφιακή εμβέλεια της τράπεζας»

Δ. Μαζαράκης από την Ύδρα: Καμία πρόοδος στην Υγεία

Τι απάντησε ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής σε σχετική ερώτηση του «IW» στην 26η Συνάντηση των (Αντ)ασφαλιστών

Διήμερο webinar ΕΕΑ-ΕΙΑΣ για την επίδραση της ΤΝ στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε 2 διαδικτυακές συναντήσεις, 25 και 27 Μαΐου – Δείτε τη θεματολογία και τους εισηγητές, δηλώστε δωρεάν συμμετοχή