Σε Καταλονία και Ν. Γαλλία οι κορυφαίοι του Δικτύου Πωλήσεων της Ευρωπαϊκής Πίστης

Την Καταλονία και τη Νότια Γαλλία επέλεξε η Ευρωπαϊκή Πίστη για να επιβραβεύσει τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές που διακρίθηκαν στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Πωλήσεων για το 2016.
Από τις 4 έως τις 9 Μαΐου, οι συμμετέχοντες έζησαν 5 ημέρες ξεκούρασης, ξεναγήσεων και παραδοσιακών γεύσεων στη γραφική και πλούσια σε ιστορία περιοχή της Καταλονίας, καθώς και στη γειτονική Νότια Γαλλία.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στην πόλη της Βαρκελώνης και να επισκεφθούν, μεταξύ άλλων, αξιοθέατα όπως την περίφημη εκκλησία Sagrada Familia, σχεδιασμένη από τον Καταλανό αρχιτέκτονα Antoni Gaudi, τη Γοτθική Συνοικία, την πιο ιστορική περιοχή της Βαρκελώνης που υπάρχει από τη Ρωμαϊκή εποχή, αλλά και την Plaza Catalunia.

Επίσης επισκέφθηκαν το Porto Olympico, λιμάνι στην περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, την Barceloneta, παλιά γειτονιά των ψαράδων, το λόφο Montjuik για μια πανοραμική θέα της πόλης, το Camp Nou, το γήπεδο της Ομάδας Barcelona, ενώ ένα από τα βράδια τους ήταν αφιερωμένο στο να παρακολουθήσουν μια παράσταση Flamenco.

Οι επιτυχόντες είχαν επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούν το Montserrat, ένα πανέμορφο Μοναστήρι των Βενεδικτίνων, μέσα στο οποίο βρίσκεται ένα από τα γνωστότερα κέντρα προσκυνήματος του παγκόσμιου καθολικισμού, η Παρθένος του Montserrat ή αλλιώς η Μαύρη Μαντόνα, ενώ ταξίδεψαν και μέχρι τον περίφημο αμπελώνα Torres για μια ιδιωτική ξενάγηση και οινογνωσία.

Οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν τη Νότια Γαλλία διασχίζοντας τα βουκολικά τοπία της κοιλάδας των Πυρηναίων φτάνοντας μέχρι το Περπινιάν, την πόλη έμπνευσης του Salvador Dali, το οποίο χαρακτηρίζεται από την πλούσια καλλιτεχνική ζωή, τα κάστρα, τα πετρόκτιστα οικήματα και τα γραφικά καλντερίμια.

Επίσης, επισκέφθηκαν μια ακόμη Ισπανική πόλη, την Girona, μια πόλη με ιδιαίτερη τοπογραφία και αρχιτεκτονική καθώς τα πολύχρωμα κτίρια της την κάνουν να μοιάζει πολύ με την Φλωρεντία, αλλά και με τον επιβλητικό καθεδρικό ναό της Παναγίας με το μεγαλύτερο κλίτος γοτθικού ρυθμού παγκοσμίως.

Μέσα σε ένα ευχάριστο και εξαιρετικά φιλικό πνεύμα που κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία για περαιτέρω σύσφιξη και ενδυνάμωση των σχέσεών τους.
Την τελευταία ημέρα του ταξιδιού, πραγματοποιήθηκε ειδική τιμητική εκδήλωση για τους βραβευθέντες και ακολούθησε δείπνο με θέα στην πόλη της Βαρκελώνης. Στην εκδήλωση οι βραβευθέντες ανανέωσαν το ραντεβού τους στο επόμενο ταξίδι Δικτύου Πωλήσεων που θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*