ΕΑΔΕ λογότυπο

ΕΑΔΕ και όλοι οι Επαγγελματικοί Φορείς αύριο 17/5 στην απεργία

Οι Επιστημονικοί και Επαγγελματικοί Φορείς κατεβαίνουμε στους δρόμους και καλούμε κάθε Ελεύθερο Επαγγελματία να υψώσει τη φωνή του ενάντια στα σχέδια της Κυβέρνησης για τις νέες, καταστροφικές αυξήσεις στο Ασφαλιστικό και τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται αυτήν την εβδομάδα στη Βουλή.

Σε συνέχεια των αποφάσεών μας για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της Πανελλαδικής Γενικής Απεργίας της Τετάρτης 17 Μαΐου, οι μεγαλύτεροι Επιστημονικοί και Επαγγελματικοί φορείς της χώρας θα συγκεντρωθούμε την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, ημέρα συζήτησης και ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής, στις 19:00 το απόγευμα, στην Πλατεία  Συντάγματος, προκειμένου να δείξουμε έμπρακτα στους εκπροσώπους του λαού ,  ότι ο λαός δεν συμφωνεί με τα μέτρα που επιβάλλονται.

Με τα μέτρα αυτά, αυξάνονται οι ασφαλιστικές εισφορές όλων των επαγγελματιών έως 61%.

Μέσα σε 4 μόλις μήνες , αποφασίζουν ότι δεν τους φτάνουν οι εισφορές που μας επέβαλλαν με τον ΕΦΚΑ και θέλουν να δημεύσουν, ουσιαστικά ολόκληρο το εισόδημά μας.

Με αυτά τα μέτρα που φέρνουν , επιβαρύνονται  υπέρμετρα οι πάντες, κυρίως όμως τα μικρά και μεσαία εισοδήματα.

Θέλουν πλέον να εξαφανίσουν τους Ελεύθερους Επαγγελματίες και το Επιστημονικό δυναμικό της χώρας.

Δεν θα τους αφήσουμε.

Θα αγωνιστούμε και στους δρόμους και στα δικαστήρια.

Πλέον δεν υπάρχει «κίνημα δεν πληρώνω».

Αυτό που υπάρχει στην κοινωνία είναι το «Κίνημα δεν έχω να πληρώσω».

Ένας είναι ο δρόμος που οδηγεί σε αναστροφή της κατάστασης.

Ένα είναι το σύνθημα που όλους μας ενώνει: «μειώστε, τώρα, τις εισφορές και τους φόρους».

Διαφορετικά, δεν θα απομείνει κανένας επιστήμονας και επαγγελματίας «ζωντανός» στην Ελληνική Αγορά.

Η Κυβέρνηση και οι πολιτικοί που χειρίστηκαν το Ασφαλιστικό έχουν προσωπική ευθύνη για την αφαίμαξη του συνόλου της ελληνικής οικονομίας.

Προσωπική και ονομαστική ευθύνη θα έχουν και όσοι βουλευτές ψηφίσουν αυτά τα καταστροφικά μέτρα.

Η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (ΕΑΔΕ) καλεί όλους τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές να συμμετάσχουν  δυναμικά στις κινητοποιήσεις κατά των νέων μέτρων της κυβέρνησης.

Να βρεθούμε όλοι μαζί την Πέμπτη 18 Μαΐου στις 19:00΄ μπροστά από την Βουλή. 

 Είναι η τελευταία μας ευκαιρία.

Στο «Κίνημα δεν έχω να πληρώσω» συμμετέχουν :

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Ολομέλεια Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος, Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών, Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος, Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων, Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών, Δικαστικοί Επιμελητές Αττικής, Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών.

Το Δ.Σ. της Ε.Α.Δ.Ε.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*