Το μοναδικό βιβλίο για το Solvency II στην Ελληνική γλώσσα, με μοναδική τιμή για τις γιορτές των Χριστουγέννων!

Το βιβλίο «Solvency II – Η μεγάλη εικόνα» συμπλήρωσε έναν χρόνο κυκλοφορίας στην Ελληνική Ασφαλιστική αγορά. Με δύο εκδόσεις  και τα δεκάδες ευμενή σχόλια που έχει συγκεντρώσει, το «Solvency II – Η μεγάλη εικόνα» αποτελεί το μοναδικό εγχειρίδιο που με απλό και κατανοητό τρόπο εξηγεί στον αναγνώστη πώς η εφαρμογή του Solvency II αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας της Ασφαλιστικής Αγοράς. Συγγραφέας του βιβλίου είναι η Μυρτώ Χαμπάκη, Senior Manager ,Risk Advisory Services,  στην Crowe Sol Συμβουλευτική.

Ειδικά για την περίοδο των εορτών και έως τις 7/1/2016 η Insurance Innovation προσφέρει το βιβλίο στην ειδική τιμή των 24€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το κόστος αποστολής).

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν το βιβλίο στην ειδική αυτή τιμή θα πρέπει να επικοινωνούν με την Insurance Innovation μέσω τηλεφώνου (2315 311282) ή μέσω email (sales@insuranceinovation.gr)

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το νέο πλαίσιο Solvency II που ισχύει από 1/1/2016 για το σύνολο της Ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς θεσπίζει ένα ενιαίο σύστημα υπολογισμού των κεφαλαιακών απαιτήσεων το οποίο αντικαθιστά πλήρως το τρέχον σύστημα, υιοθετώντας νέες και εξειδικευμένες τεχνικές Διαχείρισης Κινδύνων, Εταιρικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας. Στόχος του βιβλίου είναι η παροχή σφαιρικής εικόνας των νέων πολύπλοκων απαιτήσεων, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός για περαιτέρω εμβάθυνση αλλά και ως έγκυρη πηγή ενημέρωσης και επιμόρφωσης για τα στελέχη της αγοράς, τους σπουδαστές του ασφαλιστικού αντικειμένου και τους φοιτητές τμημάτων ασφαλιστικής επιστήμης.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Μυρτώ Χαμπάκη σπούδασε οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Leicester από όπου πήρε και το μεταπτυχιακό της στις Ευρωπαϊκές και Ομοσπονδιακές Σπουδές. Είναι κάτοχος Διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης στελεχών των INSEAD Business School και Oxford University.

Τα τελευταία 20 χρόνια εργάστηκε σε διάφορες θέσεις ευθύνης στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό τομέα : στην Deloitte Ελλάδος , στην Τράπεζα Κύπρου Ελλάδος, και στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος . Σήμερα εργάζεται ως Senior Manager , στα Risk Advisory Services της Crowe Sol Συμβουλευτικής.

Eπί σειρά ετών διδάσκει εξειδικευμένα σεμινάρια σε στελέχη, αρθρογραφεί συστηματικά στον κλαδικό τύπο ενώ διετέλεσε μέλος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής για την προσαρμογή της Οδηγίας Solvency II στο Ελληνικό δίκαιο.

Παράλληλα με την επαγγελματική της σταδιοδρομία, έχει ασχοληθεί με την πρακτική ψυχολογία, την προσωπική ανάπτυξη και το life coaching. Πλήθος άρθρων της έχουν δημοσιευτεί από γνωστά portals στο διαδίκτυο, ενώ υπήρξε co-founder ενός από τα μεγαλύτερα ελληνικά online communities. To 2004 δημοσιεύτηκε το πρώτο της βιβλίο με σχετική θεματολογία από τις εκδόσεις «Κλειδάριθμος».

Είναι συγγραφέας του βιβλίου Solvency II- Η Μεγάλη Εικόνα, ένας οδηγός για το νέο Ευρωπαϊκό πλαίσιο φερεγγυότητας των Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις της Insurance Innovation.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*