Ευρωπαϊκή Πίστη: Νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία αποζημίωσης Κλάδου Αυτοκινήτου e-claim

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων προς τους καταναλωτές και ενσωματώνοντας τις πλέον σύγχρονες web τεχνολογίες, η Ευρωπαϊκή Πίστη ανακοινώνει το λανσάρισμα της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας αποζημίωσης e-claim.

Μέσω της υπηρεσίας e-claim, που πρώτη η Ευρωπαϊκή Πίστη παρέχει στην ασφαλιστική αγορά, δίνεται η δυνατότητα σε κάθε ασφαλισμένο της εταιρείας στον Κλάδο Αυτοκινήτου να ενημερώνεται online για την εξέλιξη της διαδικασίας αποζημίωσης σε περίπτωση ατυχήματός του, παρέχοντας τη σχετική πληροφόρηση για τα στάδια της ζημιάς του μέχρι την καταβολή της αποζημίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, οι ασφαλισμένοι της εταιρείας που έχουν εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα αποκτούν αυτόματα πρόσβαση στην υπηρεσία e-claim, μέσω της οποίας μπορούν να ενημερωθούν για τα στοιχεία της ζημιάς, τα στοιχεία των εμπλεκόμενων στο ατύχημα, την πορεία της υπόθεσής τους βήμα βήμα, για τα έγγραφα που πρέπει να υποβληθούν, την εντολή πραγματογνωμοσύνης, τα στοιχεία του προσωπικού τους διακανονιστή, αλλά και για τα στοιχεία καταβολής της αποζημίωσης.

Η υπηρεσία είναι αρχικά διαθέσιμη για τους ασφαλισμένους της εταιρείας που έχουν εμπλακεί σε ατύχημα χωρίς δική τους ευθύνη και έχουν ενταχθεί στο Σύστημα Άμεσης Πληρωμής (Φιλικός Διακανονισμός), με άμεσο στόχο την σταδιακή επέκταση και στις υπόλοιπες κατηγορίες αποζημιώσεων.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, «Με το e-claim η Ευρωπαϊκή Πίστη καινοτομεί τεχνολογικά για μια ακόμη φορά, παρέχοντας άμεση πληροφόρηση με εύκολο, κατανοητό τρόπο, οποιαδήποτε στιγμή ο χρήστης της υπηρεσίας επιθυμεί, καθώς η πρόσβαση γίνεται ακόμη και μέσω smartphone.

»Η Ευρωπαϊκή Πίστη θα συνεχίσει να επενδύει σε τεχνολογικές εφαρμογές με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους της και τους συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεών της».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*