Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών: Προχωρά σε εξειδικευμένη εθελοντική ασφάλιση των μελών του

Το πρώτο βήμα ενός πρώιμου σχήματος Peer to Peer ασφάλισης έγινε προχθές το βράδυ στο Κολλέγιο Αθηνών. O Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών, (Σ.Α.Κ.Α) είναι ένας ενεργητικός σύλλογος αποφοίτων του Κολλεγίου Αθηνών με στενές σχέσεις και αμοιβαία εξυπηρέτηση των παλαιών αποφοίτων του. Μια ενεργή επιτροπή του είναι το Professional Health Club το οποίο εκτός άλλων δραστηριοποιείται σε θέματα προώθησης και βελτίωσης της ιατρικής κατάστασης των μελών του. Το Δ.Σ. του  Σ.Α.Κ.Α. παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας και με στόχο την πραγματική προστασία των μελών του αλλά και των οικογενειών τους, (μέλη του είναι απόφοιτοι που ξεπερνούν τα 9.000 μέλη) δημιούργησε σε συνεργασία με εξειδικευμένους συμβούλους ένα ολοκληρωμένο εθελοντικό ομαδικό πρόγραμμα παροχών Νοσοκομειακής και Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης, το οποίο εστιάζει σε όλους τους τομείς της υγείας : Πρόληψη- Διάγνωση  – Αποκατάσταση. Εξειδικευμένος σύμβουλος  του Συλλόγου είναι η GlobalΝet Mεσίτες Ασφαλίσεων  που πρότεινε, σχεδίασε και συνδύασε σε ένα ομαδικό εθελοντικό πρόγραμμα υγείας τα εξής :

–          ΠΑΡΟΧΕΣ και ΚΑΛΥΨΕΙΣ  Ζωής και Υγείας από την CNP Ζωης  για όσους ηλικιακά  μπορούν να ασφαλιστούν μέσω ενός ομαδικού συμβολαίου  και μάλιστα με δυο κλίμακες (Prime και Gold)  αλλά και ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ  μόνο για όσους ανήκουν σε μεγαλύτερης ηλικίες .

-ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΥΜΒΒΛΗΜΕΝΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ και ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ που ήδη είχε συμφωνήσει η CNP Zωής συμπεριλαμβάνοντας και τους γιατρούς αποφοίτους που το επιθυμούν αλλά και τα νοσηλευτικά ιδρύματα / διαγνωστικά κέντρα τα οποία ανήκουν σε απόφοιτους μέλη του ΣΑΚΑ.

– ΠΑΡΟΧΕΣ πολύ σύγχρονες που αφορούν Πρόληψη και Health Management από πρότυπα πολυιατρεια όπως η ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ και άλλα γνωστά διαγνωστικά κέντρα και νοσοκομεία .

Λόγω της ιδιαιτερότητας που έχει ένα Εθελοντικό Ομαδικό Πρόγραμμα όλη τη διαχείριση , ενημέρωση , διαδικασία ασφάλισης και είσπραξη θα την αναλάβει η GLOBALNET Mεσίτες Ασφαλίσεων .

Ν. Σακ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*