H Allianz συμμετέχει στα «Ποσειδώνια 2016»

Στη διεθνή έκθεση ναυτιλίας Ποσειδώνια 2016, που θα πραγματοποιηθεί στο Athens Metropolitan Expo από 6 έως 10 Ιουνίου 2016, θα συμμετάσχει η Allianz Ελλάδος.

Οι εξειδικευμένες εταιρείες του ομίλου Allianz Global Assistance (A.G.A.) και Allianz Global Corporate & Specialty (A.G.C.S.) θα παρουσιάσουν νέες, πρωτοποριακές υπηρεσίες που αφορούν την τηλεϊατρική (Telemedicine & Assistance), καθώς και λύσεις που αφορούν την ασφάλιση πλοίων (Hull & Machinery) με παγκόσμια κάλυψη και δίκτυο συνεργατών σε όλο τον κόσμο.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Allianz Global Assistance δραστηριοποιείται εδώ και 60 σχεδόν χρόνια στις υπηρεσίες βοήθειας και ταξιδιωτικής ασφάλισης. Με δίκτυο συνεργατών που ανέρχεται στους 400.000 σε όλο τον κόσμο και περιλαμβάνει όλων των ειδών τις υπηρεσίες, παρέχει λύσεις 24x7x365, εξυπηρετώντας σε παγκόσμιο επίπεδο πάνω από 60.000 ιατρικά περιστατικά ετησίως.

Η νέα υπηρεσία Telemedicine & Assistance περιλαμβάνει τρεις πυλώνες: τηλεΐατρική εν πλω, βοήθεια για Deviation Optimization και υπηρεσίες βοήθειας, επαναπατρισμού και διαχείρισης νοσηλείας στα λιμάνια.

Η Allianz Global Corporate & Specialty, θυγατρική του ομίλου Allianz, είναι μια από τις λίγες εταιρείες με εξειδίκευση στις εταιρικές ασφαλίσεις και ολοκληρωμένη παρουσία στην παγκόσμια αγορά, προσφέροντας ασφαλιστικές λύσεις σε όλο το φάσμα των εταιρικών και ειδικών κινδύνων. Το δίκτυό της καλύπτει περισσότερες από 160 χώρες, γεγονός που της επιτρέπει να παρέχει εξειδικευμένες λύσεις, άριστη υποστήριξη και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο.

Ειδικότερα, στον τομέα της ναυτιλίας η Allianz Global Corporate & Specialty προσφέρει ασφάλιση μεταφοράς εμπορευμάτων με εξειδίκευση στον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και έχει περισσότερα από 10.000 ασφαλισμένα ποντοπόρα πλοία.

Περισσότερα για τις υπηρεσίες και τις λύσεις που προσφέρει η Allianz στον τομέα της ναυτιλίας, στο Stand 2.525 (Hall 2) της έκθεσης Ποσειδώνια 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*