Λογότυπο ΠΣΑΣ

Δωρεάν webinar από τον ΠΣΑΣ: Αποτελεσματικές ιδέες ασφαλιστικής συμβουλευτικής

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων από τον Απρίλιο συνεχίζει τα μηνιαία δωρεάν webinars, στοχεύοντας να συνεισφέρει στην αναβάθμιση της αγοράς με ημερίδες και σεμινάρια από σημαντικούς Έλληνες ή ξένους εισηγητές, αλλά και με επιτυχημένους συναδέλφους να μοιράζονται τις ιδέες τους.

 

Με την εφαρμογή των on line ημερίδων παρέχεται υποστήριξη σε συμβούλους από όλη την Ελλάδα χωρίς χρονοβόρα και κοστοβόρα μετακίνηση.  Επίσης για τα μέλη του ΠΣΑΣ τα webinar  θα είναι  προσβάσιμα και στην καινοτόμα ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης και στο ψηφιακό κανάλι PSAS web portal για επανάληψη η σε περίπτωση που δεν κατάφεραν να τα παρακολουθήσουν live .

Αν και την περίοδο που διανύουμε συντρέχουν πολλά και σημαντικά θέματα για τα οποία ο σύνδεσμος δίνει μάχη για να προασπίσει τα δικαιώματα των ασφαλιστικών συμβούλων, δεν σταματά την παράλληλη δραστηριότητα για την ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων των μελών του .

Στο πλαίσιο αυτό ζητά από συναδέλφους να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις για την ανάπτυξη του κλάδου.
Στόχος είναι να δημιουργήσει μια μεγάλη ψηφιακή παρέα. Στο τέλος του webinar θα ανακοινωθεί και το πλάνο των δράσεων του συνδέσμου καθώς σύντομη ενημέρωση για την εξέλιξη διαφόρων σημαντικών θεσμικών και μή θεμάτων που αφορούν την ασφαλιστικη διαμεσολάβηση.
Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να καταθέσουν τις απόψεις τους  ενεργά μεσω “chat”.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ WEBINAR

 

 

 

 

Ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής εδώ.

 

Θεματολογία σεμιναρίου

webinar-units-new-1

webinar-units-2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*