back to top
16.4 C
Athens
Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Eurolife ERB: Έκπτωση 20% στην ασφάλιση αυτοκινήτου

Στις σημερινές πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η Eurolife ERB Ασφαλιστική προχωρεί σε μια πραγματική πρωτοβουλία διευκόλυνσης κάθε κατόχου ΕΙΧ αυτοκινήτου: Σε κάθε νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο επιβατηγού αυτοκινήτου, που θα συναφθεί με την εταιρεία μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2015, δίνει έκπτωση έως 20% (*) για πάντα.

 

- Advertisement -

Κι όχι μόνον αυτό! Για όσους επιλέξουν την αξιοπιστία και το κύρος της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, παρέχονται πρόσθετες εκπτώσεις (εάν είναι το δεύτερο όχημα που ασφαλίζεται στην εταιρεία, εάν το όχημα οδηγείται αποκλειστικά από τους 2 συζύγους, άνω των 30 ετών με τουλάχιστον 2 χρόνια δίπλωμα, εάν υφίσταται επαγγελματική ιδιότητα, εάν ο οδηγός είναι προσεκτικός κλπ)

Κι όχι μόνον αυτά! Η Eurolife ERB Ασφαλιστική κάνει δώρο σε όσους ασφαλίσουν στην εταιρεία μας το αυτοκίνητο τους, δωρεάν ιατρικές παροχές, εκπτώσεις και ειδικές τιμές, για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, στον Όμιλο Ευρωκλινικής.

- Advertisement -

Κι ακόμα: Η Eurolife ERB Ασφαλιστική παρέχει προνόμια κι ευελιξίες στους τρόπους καταβολής των ασφαλίστρων, όπως η δυνατότητα εξόφλησής τους σε 6 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα Eurobank, ή η δυνατότητα επιστροφής του 3% του ασφαλίστρου εάν η εξόφληση γίνει με πάγια εντολή σε πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει σε πρόγραμμα επιβράβευσης πιστωτικών καρτών «επιστροφή».

Ακόμα δεν τελείωσαν τα προνόμια: Υπάρχει δυνατότητα για επιλογή ευέλικτης διάρκειας ασφάλισης (3μηνης, 6μηνης ή 12μηνης), για δωρεάν παροχές και υπηρεσίες σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα συνεργεία, για δωρεάν τεχνικό έλεγχο, ενώ η Eurolife ERB Ασφαλιστική έχει προβλέψει άμεσες διαδικασίες, χωρίς εκταμίευση χρημάτων του πελάτη, σε περίπτωση που δικαιούται αποζημίωση.

Τέλος, η Eurolife ERB Ασφαλιστική αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα τους πελάτες της, απορροφώντας την αύξηση του φόρου σε όλα τα συμβόλαια αυτοκινήτου και γενικών ασφαλειών.

Οι νέοι όροι ασφάλισης επιβατηγών αυτοκινήτων έως τις 30 Οκτωβρίου 2015 στην Eurolife ERB Ασφαλιστική είναι μια πραγματική ευκαιρία, που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Οι μη σωστές αποζημιώσεις στο αυτοκίνητο βλάπτουν το σύνολο της αγοράς

Η ασφαλιστική αγορά είχε ξεφύγει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από τις παλιές κατηγορίες των ασφαλισμένων περί 'μη σωστής αποζημίωσης

Η παραμετροποίηση των ασφαλίστρων αυτοκινήτου μειώνει την ανάληψη ρίσκου 

Η ασφαλιστική αγορά αναμένει την εξειδίκευση του μέτρου περί υποχρεωτικής ασφάλισης οχημάτων έναντι φυσικών καταστροφών. Οι απόψεις των στελεχών στο IW.gr...

Υποτιμολογήσεις στο αυτοκίνητο, ένας κρυφός πόλεμος ξεκινά

Κάτι σα να φαίνεται να γίνεται και πάλι με τις υποτιμολογήσεις στον κλάδο του αυτοκινήτου. Και φαίνεται απίστευτο μία και κάποια τιμολόγια αυτοκινήτου

Aσφάλιση Κατοικίας/ΕΝΦΙΑ: Τα αποτελέσματα προβληματίζουν…

Η “καυτή πατάτα” του ζητήματος ασφάλισης κατοικιών, εν μέσω των ραγδαίων αλλαγών που επιφέρει στις ζωές μας η Κλιματική Κρίση είναι ένα ζήτημα που χρήζει άμεσης διευθέτησης.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Oι Real Life Heroes της καθημερινότητας

Η CARGLASS® είχε τη χαρά να συμμετάσχει ενεργά στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2024, που πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 13 Οκτωβρίου

Ένας νέος κλάδος αναπτύσσεται, αυτός της Ασφάλισης Εξοχικών 

Η ανάπτυξη της αγοράς εξοχικών στην Ελλάδα οδηγεί σε νέα ασφαλιστικά προιόντα ασφάλισης Εξοχικών...

H “ακτινογραφία” των ασφαλίσεων Ζωής

Η Επιτροπή Ζωής και Συντάξεων της ΕΑΕΕ αφού έλαβε υπόψη της τις ανάγκες ολοκληρωμένης πληροφόρησης των ασφαλιστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις ασφαλίσεις Ζωής, συνέχισε για μία ακόμη χρονιά την συστηματική συλλογή στατιστικών στοιχείων του κλάδου.

ERGO Ασφαλιστική: Νέο αποταμιευτικό πρόγραμμα εγγυημένου κεφαλαίου

Η ERGO Ασφαλιστική ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου της αποταμιευτικού προγράμματος εγγυημένου κεφαλαίου

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α.: Eπαγγελματική εκπαίδευση για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια επαγγελματικής εκπαίδευσης που διοργάνωσε η INTERLIFE Ασφαλιστική

Ευρωπαική Επιτροπή: Πρόταση για εκπαίδευση και επανεξέταση στην οδήγηση για τους άνω των 70 ετών 

Μία από τις σημαντικές παραμέτρων των ατυχημάτων στα μεγάλα και όχι μόνο, αστικά κέντρα είναι η μεγάλη έξοδος των ηλικιωμένων στους δρόμους.

Η Carglass® συμμετείχε στις «Ημέρες Καριέρας» του Kariera.gr στην Τεχνόπολη Αθηνών

Η Carglass® έδωσε δυναμικά το "παρών" στις «Ημέρες Καριέρας» που διοργανώθηκαν από το Kariera.gr στις 12 και 13 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Mια σημαντική επένδυση του Ομίλου Affidea

Ενημέρωση για την σημαντική επένδυση του Ομίλου στο πλαίσιο παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας, καθώς και την πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού

Τι συζητούν σήμερα οι αντασφαλιστές στο Baden Baden

Ξεκίνησε χτες Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 το συνέδριο των αντασφαλιστών στο Baden Baden στην Βάδη Βυρτεμβέργη με τις κύριες συζητήσεις των αντασφαλιστών να επικεντρώνονται στις συνθήκες της προσφοράς και της ζήτησης.