back to top
18.3 C
Athens
Πέμπτη 9 Απριλίου 2026

ΕΙΑΣ: Συμπεριφορική Επιστήμη – Επενδύοντας στο Μέλλον των Πωλήσεων Ασφαλειών

Με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένεται η Ειδική Ημερίδα με θέμα «A Behavioural Science Perspective – Μια σύγχρονη προσέγγιση στις Πωλήσεις Ασφαλειών», που διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) την Πέμπτη 21/5/2015, 10:30 – 14:30, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής και ενημερωτικής δραστηριότητάς του με επίκαιρα σημαντικά θέματα που ενδιαφέρουν την ασφαλιστική αγορά μας. Χορηγός επικοινωνίας στην ημερίδα είναι το insuranceworld.gr.

 

- Advertisement -

Στην ιδιαιτέρως σημαντική και εξειδικευμένη αυτή ημερίδα, προσκεκλημένη του ΕΙΑΣ ομιλήτρια από το Λονδίνο είναι Dr. BARBARA FASOLO, Associate Professor in Behavioural Science στο London School of Economics (LSE), Director of the Executive Master in Behavioural Science & Head of Behavioural Research Lab. Η Καθηγήτρια B. Fasolo θα μιλήσει με θέμα: Nudging Customers to Invest and Protect: A Behavioural Science Perspective”.

 

- Advertisement -

Τη βασική ομιλία της Dr. B. Fasolo θα ακολουθήσει ένα panel, όπου θα συμμετέχουν -εκτός από την ομιλήτρια- ανώτατα διευθυντικά στελέχη Πωλήσεων των τεσσάρων μεγαλύτερων -σε παραγωγή- ασφαλιστικών εταιριών, που θα μιλήσουν σχετικά με το τόσο σημαντικό και διεθνώς σύγχρονο αυτό θέμα που ενδιαφέρει ιδιαιτέρως όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές των Δικτύων Πωλήσεων. Πρόκειται για τον κ. Κώστα Κουγιουμουτζή (Διευθυντή Υποστήριξης Δικτύων Πωλήσεων της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής), τον κ. Γιάννη Καντώρο (Γενικό Διευθυντή Ασφαλιστικών Εργασιών της INTERAMERICAN), τον κ. Νίκο Δελένδα (Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων της Eurolife ERB) και τον κ. Παντελή Πιτόγλου (Area Manager της NN Hellas). Συντονιστής του panel θα είναι ο Γενικός Διευθυντής του ΕΙΑΣ κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

 

Η επίκαιρη και ξεχωριστή αυτή εκδήλωση που διοργανώνει το ΕΙΑΣ αναμένεται να προσφέρει πολλαπλά οφέλη και εξειδικευμένη γνώση στα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς μας, καθώς ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ανώτερα και ανώτατα στελέχη όλων των ασφαλιστικών εταιριών της αγοράς μας καθώς και πολλούς ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, που αναμένεται να παρακολουθήσουν την ημερίδα.

 

Στην εκδήλωση θα υπάρχει real time μετάφραση από/προς τα Αγγλικά/Ελληνικά.

 

Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας καθώς και η αίτηση και το κόστος συμμετοχής.    

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ημερίδα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το web site του ΕΙΑΣ στο παρακάτω link:

http://www.eias.gr/images/files/2015_05_21_imerida_behavioural_science_programma_k_aitisi.pdf

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αλλάζουν από σήμερα οι τάσεις στα ασφάλιστρα πολέμου, τι λένε οι μεσίτες για την εκεχειρία

Με την αύξηση της ζήτησης για ασφάλιση έρχονται και σημαντικές διορθώσεις στις τιμές των ασφαλίστρων

ΕΕΑ: Πράξεις αγάπης σε 6 κοινωνικές δομές ενόψει Πάσχα

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Οι ΜμΕ, μέσω των δράσεων του ΕΕΑ, ενισχύουν τη συνοχή και την ανθρωπιά»

Το κόστος μετακίνησης αυτό το Πάσχα: Τι πληρώνουμε για καύσιμα και ασφάλεια;

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες αλλά και συμβουλές, από το Pricefox

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ο Μιχάλης Τζωρτζωρής εξηγεί τι πραγματικά σημαίνει να έχεις ασφάλεια υγείας

O Διευθύνων Σύμβουλος της AMT Μεσίτες Ασφαλίσεων καλεσμένος στο 1ο επεισόδιο του vidcast «Αν ήξερες!»

Ολοκληρώθηκε το Συνέδριο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τη Χρηματοοικονομική Εκπαίδευση

Με θέμα «Διασφαλίζοντας ενημερωμένους πολίτες, εμπιστοσύνη και ισχυρότερες αγορές κεφαλαίου»

Diploma in Financial and Insurance Advice από ΕΕΑ, ΕΙΑΣ και ΠΣΑΣ – Λ. Αποστολιώτης: «Καλώ όλους τους συναδέλφους να επενδύσουν στη γνώση και στο...

Διαρκής προσπάθεια του ΠΣΑΣ, να εμπλουτίζει τις πρωτοβουλίες προς όφελος των μελών του επενδύοντας στην εκπαίδευση και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων

Αναβαθμισμένο, πλήρες και καινοτόμο το νέο ετήσιο πρόγραμμα «EIAS Diploma in Insurance Science and Operations – EDI 2026»

Τις ενότητές του εμπλουτίζουν οι διεθνείς συνεργασίες του Ινστιτούτου με CII, IUA και Lloyd’s Academy

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Αλλάζουν από σήμερα οι τάσεις στα ασφάλιστρα πολέμου, τι λένε οι μεσίτες για την εκεχειρία

Με την αύξηση της ζήτησης για ασφάλιση έρχονται και σημαντικές διορθώσεις στις τιμές των ασφαλίστρων

ΕΕΑ: Πράξεις αγάπης σε 6 κοινωνικές δομές ενόψει Πάσχα

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Οι ΜμΕ, μέσω των δράσεων του ΕΕΑ, ενισχύουν τη συνοχή και την ανθρωπιά»

Το κόστος μετακίνησης αυτό το Πάσχα: Τι πληρώνουμε για καύσιμα και ασφάλεια;

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες αλλά και συμβουλές, από το Pricefox

Αυξάνεται η ζήτηση για βραχυχρόνιες μισθώσεις το Πάσχα – Στο προσκήνιο η ανάγκη για ασφαλιστική κάλυψη

Το πρόγραμμα ERGO My Home Bnb συνδυάζει καλύψεις περιουσίας και αστικής ευθύνης

Το ΕΣΥ μειώνει δραστικά τις λίστες αναμονής με τα Απογευματινά Χειρουργεία

Η σημαντική πρωτοβουλία για την επιτάχυνση των επεμβάσεων έχει πετύχει, σύμφωνα με το Υπουργείο, μείωση της τάξης του 86,5%