Η ΑΤΕ, σταθερά, κοντά στα παιδιά

Η ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ για μια ακόμη φορά, στο πλαίσιο της «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό της, επιβεβαιώνοντας το σταθερό της προσανατολισμό στις ανθρώπινες αξίες.
Συγκεκριμένα, προσέφερε δωρεάν Ασφαλιστήρια Υγείας και Ταξιδιωτικής Ασφάλισης σε δύο παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στον Άγγελο και την Κωνσταντίνα. Τα παιδιά αυτά έχουν μεγαλώσει σε Σπίτια του Χαμόγελου, σχεδόν από την ίδρυσή του και τώρα ο Άγγελος ως ενήλικας, είχε άμεση ανάγκη απόκτησης Ασφαλιστηρίου Υγείας, καθώς σε λίγες ημέρες έληγε η άδεια παραμονής του και δεν θα μπορούσε να ανανεωθεί αν δεν διέθετε ασφάλιση υγείας.

Η Κωνσταντίνα, μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου, κληρώθηκε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS να συμμετάσχει στην 7ήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία όπου, για να μπορέσει να λάβει μέρος πρέπει να έχει ταξιδιωτική ασφάλιση.

Παράλληλα με τη διαρκή της προσπάθεια για τη διάδοση του θεσμού της ασφάλισης και τη βελτίωση του κοινωνικού επιπέδου, η ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ με ενέργειες σαν και αυτή, επιβεβαιώνει στην πράξη την ευαισθησία της στην κάλυψη των αναγκών αδύναμων κοινωνικών ομάδων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*