H KPMG Χρυσός χορηγός στο Posidonia Running Event

Η KPMG συμμετέχει στη μεγαλύτερη γιορτή της Ναυτιλίας, τα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ, με εξαιρετικές αγωνιστικές επιδόσεις

Χρυσός χορηγός του Posidonia Running Event η KPMG
Περισσότερα από 40 στελέχη της KPMG έτρεξαν για καλό σκοπό

Η KPMG έδωσε και φέτος το παρών στη μεγαλύτερη έκθεση της Ναυτιλίας, τα Ποσειδώνια, και συγκεκριμένα ως χρυσός χορηγός του Running Event, που διοργανώθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου. Περισσότεροι από 2.500 δρομείς έλαβαν μέρος στον αγώνα, με 40 και πλέον στελέχη της KPMG να τρέχουν με τα χρώματα της εταιρείας στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων.

Με τη συμμετοχή αυτή, η KPMG για άλλη μια φορά πιστή στο κοινωνικό της έργο, ενισχύει την προσπάθεια του Δήμου Πειραιά και ειδικότερα την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση (ΚΟΔΕΠ), καθώς όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την υποστήριξη των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Στην τελετή βράβευσης παραβρέθηκε ο Γιάννης Μπράβος, Partner & Head of Shipping της KPMG στην Ελλάδα για να απονείμει μετάλλια στους νικητές του αγώνα.

Ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG δήλωσε σχετικά «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που οι άνθρωποί μας στηρίζουν πάντα έμπρακτα όλες τις δράσεις της εταιρείας. Η συμμετοχή μας στο Running event των Ποσειδωνίων, που γίνεται για καλό σκοπό, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της δέσμευσής μας για θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και στους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας, υλοποιώντας στην πράξη τις αξίες της KPMG.»