Το Σάββατο το μεγάλο ευρωπαϊκό συνέδριο επιχειρηματικότητας από Ε.Ε.Α.-ΓΣΕΒΕΕ και Economist

Αντίστροφη μέτρηση για τη διοργάνωση του 2ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για τη Μικρομεσαία επιχειρηματικότητα από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, τη ΓΣΕΒΕΕ και τον Economist, με κεντρικό ομιλητή τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, στο Grand Hyatt Hotel.

Θέμα του Συνεδρίου είναι «ΜμΕ: Καινοτομία, ανταγωνιστικότητα και ευημερία σε ένα άστατο οικονομικό περιβάλλον». Στόχος, λίγες ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές, η αναζήτηση των κατάλληλων δράσεων για την ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Τον Πρωθυπουργό θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ενώ θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Επίσης θα τοποθετηθούν ο Ευρωβουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Κώστας Παπαδάκης, εκπροσωπώντας το κόμμα, καθώς και ο Πρόεδρος της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης.

Στα πάνελ θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Παππάς, ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νικόλας Φαραντούρης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Γιάννης Μανιάτης,  Έλληνες και ξένοι εκπρόσωποι της επιχειρηματικής και επιμελητηριακής κοινότητας, καθώς και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

WATCH LIVE

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.