To IW στον αγώνα “No Finish Line” με Μέγα Χορηγό την Εθνική Ασφαλιστική

Ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου της χώρας όπου οι δρομείς ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης ενώνουν τις δυνάμεις τους και τρέχουν από για πέντε ημέρες στην ειδική κυκλική διαδρομή που έχει δημιουργηθεί στην Αγορά του ΟΑΚΑ ξεκίνησε την Τετάρτη στις 9:30π.μ. παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων.

O διεθνής οργανισμός No Finish Line International και το «Μαζί για το Παιδί» από το 2017 έχουν συμπράξει για την διοργάνωση της μεγαλύτερης φιλανθρωπικής δράσης που γίνεται στην Ελλάδα, και φέτος στοχεύουν στην επίτευξη των 100.000 χιλιομέτρων που θα μετατραπούν σε χιλιάδες ευρώ για να υλοποιηθεί το φετινό πρόγραμμα στήριξης οικογενειών με παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας ή αναπηρία.

Μέχρι σήμερα το No Finish Line Athens έχει συγκεντρώσει και στηρίξει τα 30.000 παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», με 193.162,50 ευρώ, χάρη στα 440.342 χιλιόμετρα των 47.780 συμμετεχόντων!

Κι επειδή τα ρεκόρ είναι για να… σπάνε, την Πέμπτη 16 Μαΐου στους παράλληλους αγώνες δρόμου ενός μιλίου (1.609,344μ), που διοργανώθηκαν την 2η ημέρα του 8ου NFL Athens σημειώθηκαν όχι ένα αλλά δύο νέα ρεκόρ, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή!

Η Εμμανουέλα Πλάκα του Αίαντα Σαλαμίνας μετά από μία συναρπαστική κούρσα που κρίθηκε στα τελευταία 100 μέτρα, τερμάτισε πρώτη στο ΑΝΤ1 Mile Run με χρόνο 4:54.30, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Ντενίσα Μπάλα του Παναθηναϊκού ΑΟ, η οποία τερμάτισε σε 4:56.46 και 3η την Γλυκερία Σκάρκου του ΑΟΠ Φαλήρου που έκανε χρόνο 5:28.60. Ενώ στον αγώνα συμμετείχε και η Ντενίζ Δημάκη από τον ΓΑΣ Ιλισσός που τερμάτισε 6η με επίδοση 5:49.62.

Μεγάλος Χορηγός του 8ου No Finish Line Athens είναι η Εθνική Ασφαλιστική .

To IW βρέθηκε στον φιλανθρωπικό αγώνα NFL που διεξάγεται από 15-05-2024 έως και 19-05-2024 και σας παρουσιάζει στιγμιότυπα:

 

 

Νo Finish Line

Το εθνικό φεστιβάλ άθλησης-φιλανθρωπίας-ψυχαγωγίας, το No Finish Line Athens, ο μεγαλύτερος αγώνας δρόμου σε προσφορά, συμμετοχή και διάρκεια, δίνει ραντεβού στην Αθήνα για 8η συνεχόμενη χρονιά, από Τετάρτη 15 Μαΐου έως Κυριακή 19 Μαΐου 2024 στην Αγορά του ΟΑΚΑ.
Ο πενθήμερος αγώνας των 100 συνεχόμενων ωρών που υλοποιείται από το No Finish Line Athens σε συνεργασία με το Μαζί για το Παιδί και το ΟΑΚΑ και την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και της Παραολυμπιακής Επιτροπής, συγκεντρώνει χρήματα και συμβάλλει σε ετήσια βάση στην υλοποίηση παιδικών προγραμμάτων οργανώσεων, ιδρυμάτων και συλλόγων, ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύει, επιμορφώνει και καλλιεργεί, νοοτροπία και κουλτούρα διάδοσης-στήριξης-συμμετοχής σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Το NFL Athens, πέραν του φιλανθρωπκού χαρακτήρα και της στήριξης 30.000 παιδιών του Μαζί για το Παιδί, έχει στο πρόγραμμά του πολλές παράλληλες δράσεις, που το καθιστούν ένα μοναδικό γεγονός, το οποίο βραβεύεται ετησίως ως το κορυφαίο φιλανθρωπικό, κοινωνικό, ψυχαγωγικό και αθλητικό δρώμενο στην Ελλάδα, προσφέροντας ένα πολύ προσιτό πακέτο συμμετοχής σε κάθε οικογένεια, σχολείο, σύλλογο, εταιρεία και μεμονωμένα άτομα.