Το ΠΑΡΟΝ ταξίδεψε στη μαγική Βαρκελώνη

Οι συνεργάτες του ΠΑΡΟΝ ταξίδεψαν στην ηλιόλουστη Βαρκελώνη, μία πόλη που παντρεύει αρμονικά τα δυτικά στοιχεία με τις αραβικές επιρροές. Η θάλασσα που είναι τόσο κοντά στο κέντρο αλλά και οι λόφοι που κυκλώνουν την πόλη δημιουργούν μία μοναδική αλλά και οικεία αίσθηση.

Οι συμμετέχοντες την πρώτη ημέρα ευχαριστήθηκαν το περπάτημα στο κέντρο της Βαρκελώνης θαυμάζοντας τα διαφορετικού ύφους κτήρια ως προς την αρχιτεκτονική, την τεχνοτροπία και το ύφος, περιπλανήθηκαν στα στενά σοκάκια της γοτθικής συνοικίας με τα αμέτρητα μαγαζάκια, γεύτηκαν υπέροχες γεύσεις στα tapas bars και επισκέφτηκαν τον επιβλητικό καθεδρικό ναό.

Την δεύτερη ημέρα επισκέφτηκαν το πάρκο Γκουέλ που δεσπόζει από τον λόφο Valkark. Το πάρκο κρύβει πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες του ενώ η τεχνοτροπία trencadis -σήμα κατατεθέν του Γκαουντί- με τα πολύχρωμα μωσαϊκά είναι μοναδική. Στην συνέχεια επισκέφτηκαν το στολίδι της Βαρκελώνης την επιβλητική Sagrada Familia, το έργο ζωής του Γκαουντί για 40 ολόκληρα χρόνια. Η εκκλησία είναι πλέον επισκέψιμη και ο καθένας μπορεί να θαυμάσει το μεγαλείο της.

Η επόμενη ημέρα ξεκίνησε με επίσκεψη στο μουσείο Πικάσο, όπου όλοι θαύμασαν τα πρώιμα έργα του καλλιτέχνη και κατανόησαν την μεταμόρφωση του μέσα στα χρόνια. Επισκέφτηκαν την Barceloneta όπου περπάτησαν δίπλα στην θάλασσα και γεύτηκαν λαχταριστές λιχουδιές. 

Και εκεί που λες δεν γίνεται καλύτερο, γνώρισαν την λάμψη, τον ρυθμό και τον παλμό της πόλης το βράδυ.

Το ΠΑΡΟΝ συγχαίρει τους επιτυχόντες για αυτό το εξαιρετικό ταξίδι και ευχαριστεί θερμά την ασφαλιστική εταιρία EUROLIFE FFH και πιο συγκεκριμένα τον Δ/ντή Πωλήσεων κύριο Νίκο Χουλιάρα που συνόδευσε την αποστολή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*