Η Εθνική Ασφαλιστική Πλατινένιος Χορηγός στο Συνέδριο της Ναυτεμπορικής

Η Εθνική Ασφαλιστική υποστήριξε χορηγικά, ως Πλατινένιος Χορηγός, το Οικονομικό – Επιχειρηματικό Συνέδριο της Ναυτεμπορικής, με τίτλο: «Αναβαθμίζοντας την Ελλάδα», που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά η ιστορική εφημερίδα. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στους συμμετέχοντες περιλαμβάνονταν υπουργοί της Ελληνικής Κυβέρνησης και κορυφαία στελέχη της οικονομικής και επιχειρηματικής ζωής της χώρας.

Μεταξύ άλλων, τέθηκαν επι τάπητος ζητήματα για την επενδυτική βαθμίδα και τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να ακολουθήσουν, για την ενεργειακή και κλιματική κρίση και την ποιοτική αναβάθμιση των υποδομών, για την εκπαίδευση που «συναντά» το εργασιακό περιβάλλον και για τις επιχειρήσεις που προσπαθούν να επενδύσουν σε μια αγορά που αναζητά καινοτομία, ταχύτητα και ανταγωνιστικό φορολογικό σύστημα.

Η Εθνική Ασφαλιστική εξακολουθεί να υποστηρίζει δυναμικά τις υψηλού επιπέδου οικονομικές και επιχειρηματικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στη χώρα και στοχεύουν στην ανάδειξη του ελληνικού επιχειρηματικού και οικονομικού περιβάλλοντος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*