ERGO Ασφαλιστική: Στρατηγική συνεργασία με το Ερρίκος Ντυνάν

Η ERGO Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της παρουσίας της στις Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, ένα από τα πλέον σύγχρονα νοσηλευτικά κέντρα στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, το οποίο έχει τη Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης από τον διεθνή οργανισμό Joint Commission International (JCI).

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία, η οποία έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή, εξασφαλίζει στους ασφαλισμένους της ERGO σειρά πλεονεκτημάτων. Πέραν της απρόσκοπτης πρόσβασης και άμεσης εξυπηρέτησής τους, οι ασφαλισμένοι της ERGO μπορούν να επωφεληθούν από τις πλέον σύγχρονες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Παράλληλα, προβλέπονται απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία και στο τμήμα επειγόντων περιστατικών σε 8 ειδικότητες, προνομιακός κατάλογος με βάση το ΦΕΚ σε προγραμματισμένες διαγνωστικές εξετάσεις, όπου δε γίνεται χρήση παραπεμπτικού ΕΟΠΥΥ, πακέτα μικρών και πολύ μικρών επεμβάσεων στα εξωτερικά ιατρεία χωρίς συμμετοχή για τους ασφαλισμένους, δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού έως το ποσό των 500 ευρώ ανά περιστατικό, προνομιακοί όροι νοσηλείας με απορρόφηση συμμετοχής του ασφαλισμένου έως και 1.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής του ΕΟΠΥΥ). Στις περιπτώσεις νοσηλείας, η συμφωνία προβλέπει δωρεάν μετακίνηση με ασθενοφόρο εντός Αττικής.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση στο αμφιθέατρο του Ερρίκος Ντυνάν για τους Συνεργάτες του Εταιρικού Δικτύου της ERGO Ασφαλιστικής, όπου υπήρξε αναλυτική ενημέρωση και παρουσίαση όλων των παραμέτρων και των πλεονεκτημάτων της συνεργασίας. Η παρουσία ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στους χώρους του νοσοκομείου (εξωτερικά ιατρεία, διαγνωστικές υπηρεσίες, επείγοντα περιστατικά, δωμάτια νοσηλείας).

Ο κ. Αλέξανδρος Λιάνος, Διευθυντής Αποζημιώσεων Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας της ERGO, δήλωσε σχετικά ότι: «Η συμφωνία με το Ερρίκος Ντυνάν εγκαινιάζει μια νέα εποχή για τους ασφαλισμένους και το δίκτυο μας. Το Ερρίκος Ντυνάν είναι ένα από τα καλύτερα νοσηλευτήρια της χώρας και αποτελεί πρότυπο ποιότητας. Με τη συμφωνία αυτή, εμπλουτίζουμε τα προνόμια των ασφαλισμένων μας με νέες παροχές, τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες από επιστημονικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και την πλέον επωφελή τιμολογιακή πολιτική. Με το βλέμμα μας στραμμένο στην υγεία και φροντίδα των πελατών μας, καινοτομούμε διαρκώς δημιουργώντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και κοινωνικής ευθύνης, όπως αυτές που προσφέρει το Ερρίκος Ντυνάν».

Από την πλευρά του, ο κ. Νικόλαος Κόλλιας Διευθυντής Δ/νσης Εμπορικής Ανάπτυξης Marketing & Επικοινωνίας από το Ερρίκος Ντυνάν δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την ERGO Ασφαλιστική μας τιμά ιδιαίτερα και αποτελεί για μας κάτι περισσότερο από μια απλή σύμπραξη, αφού αντιπροσωπεύει τη σύνδεση δύο οργανισμών που μοιράζονται όχι μόνο κοινές επιχειρηματικές στρατηγικές, αλλά και βαθιά ριζωμένες αξίες και αρχές. Η προσέγγιση της ERGO Ασφαλιστικής, που τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της, συνδέεται αρμονικά με τη δική μας προσήλωση στην υψηλή ποιότητα υγειονομικής περίθαλψης. Η επιλογή του νοσηλευτηρίου Ερρίκος Ντυνάν βασίστηκε στη συνεχή προσήλωσή μας στην επένδυση σε υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό και καινοτόμες τεχνολογίες και τη δέσμευσή μας να παρέχουμε την πλέον ασφαλή και αποτελεσματική φροντίδα στους ασθενείς, κριτήρια που αποτελούν θεμέλια της αντίστοιχης φιλοσοφίας της ERGO Ασφαλιστικής και συντελούν στην ενίσχυση του κοινού μας στόχου για υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και φροντίδας για τον άνθρωπο.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*