back to top
24.9 C
Athens
Κυριακή 17 Μαΐου 2026

Νέες δράσεις από την πρωτοβουλία «Save the Day» της Anytime για την Οδική Ασφάλεια

Η Anytime της Interamerican, αναγνωρίζοντας τη σημασία της οδικής ασφάλειας, συνεχίζει τις δράσεις της πρωτοβουλίας «Save the Day», του προγράμματος ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης που εστιάζει στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, με κύριο στόχο τη μηδενική απώλεια ανθρώπινων ζωών στον δρόμο.

Το «Save the Day» συστήθηκε στο κοινό, βάζοντας τα πρώτα θεμέλια σε αυτή την πρωτοβουλία της Anytime, μέσα από τη συνεργασία με τη σχολή ασφαλούς οδήγησης Driving Academy. Οι ασφαλισμένοι της Anytime είχαν τη δυνατότητα μέσα από μια σειρά ενεργειών αποκλειστικά για εκείνους, να παρακολουθήσουν ειδικά σεμινάρια, ώστε να αλλάξουν κακές καθημερινές συνήθειες στον δρόμο και να υιοθετήσουν μία θετική οδηγική κουλτούρα.

- Advertisement -

Μετρώντας τα πρώτα θετικά αποτελέσματα στην απήχηση της δράσης, το «Save the Day» έκανε το επόμενο μεγάλο βήμα, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τη σημασία της ασφάλειας στο δρόμο. Με αυτή την έμπνευση ως «όχημα», το «Save the Day» συστήνεται στους επιβάτες που χρησιμοποιούν το μετρό για τις καθημερινές τους μετακινήσεις, ντύνοντας συρμούς των γραμμών 2 και 3 με ηχηρά μηνύματα, που αναδεικνύουν τους λόγους που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα, αλλά και ταυτόχρονα ενθαρρύνουν τους πολίτες σε υπεύθυνη και ασφαλή οδήγηση.

- Advertisement -

Ένας από τους βασικούς πυλώνες της πρωτοβουλίας «Save the Day» αποτελεί και η ενίσχυση της ευαισθητοποίησης και της εκπαίδευσης των παιδιών από μικρή ηλικία. Με πρωταγωνιστές τα παιδιά των υπαλλήλων του Ομίλου Interamerican και υπό την καθοδήγηση του Λάμπρου Φισφή, τα κεντρικά γραφεία της Interamerican, διαμορφώθηκαν ως σχολική αίθουσα, δημιουργώντας έτσι ένα φιλικό και εκπαιδευτικό περιβάλλον. Οι ευφάνταστες απαντήσεις τους και η μοναδική οπτική των παιδιών στις ερωτήσεις σχετικά με την οδήγηση, είχαν ως αποτέλεσμα την παραγωγή τριών διαδραστικών βίντεο, με απολαυστικές ατάκες, που όμως τονίζουν την αναγκαιότητα της ένταξης της οδηγικής εκπαίδευσης στις νεαρές ηλικίες.

Τα επόμενα βήματα της πρωτοβουλίας «Save the Day» περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά προγράμματα οδικής ασφάλειας για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενημερωτικές καμπάνιες στα social media, ενώ θα δοθούν σημαντικές  υπηρεσίες στους ασφαλισμένους της Anytime, που σκοπό θα έχουν την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Όλες οι δράσεις της πρωτοβουλίας «Save the Day» αποδεικνύουν έμπρακτα, τη σταθερή δέσμευση της Anytime να συμβάλει στην προαγωγή της οδικής ασφάλειας με όχημα τη σωστή εκπαίδευση και πρόληψη, να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα των οδηγών και να υλοποιεί δράσεις, που έχουν θετικό αντίκτυπο στους ανθρώπους και την κοινωνία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Anytime ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία – Βίντεο

Έμφαση στην ενίσχυση των πωλήσεων, στην αναγνωρισιμότητα του brand και στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών

Αλλαγή νοοτροπίας τώρα – πριν από την επόμενη καταστροφή

Η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί με όρους «μετά την καταστροφή»

Anytime: Δυναμική είσοδος στη Ρουμανία με αιχμή το «no-surprise insurance»

Το «Insurance World» βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της εταιρείας στο Βουκουρέστι

Η Interamerican AI-Marketing Brand της Χρονιάς

Στ. Φαλκονάκης: «Για εμάς, το ΑΙ δεν είναι μια εφήμερη τάση, αλλά ο καταλύτης που μετασχηματίζει ριζικά την εμπειρία του πελάτη»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Έξυπνες διαβάσεις: τι είναι, τι ισχύει και τι πρέπει να κάνουν οι οδηγοί;

Ένας αναλυτικός, χρηστικός οδηγός από την πλατφόρμα Pricefox

Μάθετε γιατί η Coface φέρνει νέα εποχή στην ασφάλιση πιστώσεων στην Ελλάδα

Η εταιρεία στοχεύει να αυξήσει τα μερίδια της στην ελληνική αγορά, παίρνοντας δουλειές και από μικρομεσαίες επιχειρήσεις

To ΕΕΑ… πρασίνισε πυρόπληκτη περιοχή του Χαλανδρίου

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο Άνω Πάτημα, όπου έφτασαν οι φωτιές του 2024, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αναγέννησης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης

Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης Ασφαλιστικού Πράκτορα

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 18 Ιούνιου, ενόψει των εξετάσεων της Θεσσαλονίκης στις 27 του μήνα

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Σοβαροί κίνδυνοι για τους ψηφιακούς καταναλωτές από το νέο ν/σ για την αυτοματοποιημένη ανταλλαγή δικαιολογητικών – Ποιες λύσεις προτείνει το ΙΝΚΑ

Με το πρόσχημα της ψηφιακής «απλούστευσης», τονίζει το ΙΝΚΑ, οι πολίτες εκτίθενται σε πρωτοφανείς κινδύνους υποκλοπής ταυτότητας και οικονομικής εξαπάτησης

Έξυπνες διαβάσεις: τι είναι, τι ισχύει και τι πρέπει να κάνουν οι οδηγοί;

Ένας αναλυτικός, χρηστικός οδηγός από την πλατφόρμα Pricefox

Hackathon Reimagining eHealth in Crete: Οι ομάδες που διακρίθηκαν και οι λύσεις που παρουσίασαν

Ο διαγωνισμός ανέδειξε προτάσεις που συνδυάζουν τεχνολογία, καινοτομία και κοινωνικό αντίκτυπο

Πού επενδύει σήμερα ο μέσος Έλληνας;

Η μελέτη του ΙΟΒΕ «Αποταμιευτικοί λογαριασμοί νοικοκυριών για επενδύσεις στην κεφαλαιαγορά» παρουσιάστηκε σε κοινή εκδήλωση με τη Euronext Athens