back to top
13.4 C
Athens
Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2025

Νέες δράσεις από την πρωτοβουλία «Save the Day» της Anytime για την Οδική Ασφάλεια

Η Anytime της Interamerican, αναγνωρίζοντας τη σημασία της οδικής ασφάλειας, συνεχίζει τις δράσεις της πρωτοβουλίας «Save the Day», του προγράμματος ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης που εστιάζει στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, με κύριο στόχο τη μηδενική απώλεια ανθρώπινων ζωών στον δρόμο.

Το «Save the Day» συστήθηκε στο κοινό, βάζοντας τα πρώτα θεμέλια σε αυτή την πρωτοβουλία της Anytime, μέσα από τη συνεργασία με τη σχολή ασφαλούς οδήγησης Driving Academy. Οι ασφαλισμένοι της Anytime είχαν τη δυνατότητα μέσα από μια σειρά ενεργειών αποκλειστικά για εκείνους, να παρακολουθήσουν ειδικά σεμινάρια, ώστε να αλλάξουν κακές καθημερινές συνήθειες στον δρόμο και να υιοθετήσουν μία θετική οδηγική κουλτούρα.

- Advertisement -

Μετρώντας τα πρώτα θετικά αποτελέσματα στην απήχηση της δράσης, το «Save the Day» έκανε το επόμενο μεγάλο βήμα, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τη σημασία της ασφάλειας στο δρόμο. Με αυτή την έμπνευση ως «όχημα», το «Save the Day» συστήνεται στους επιβάτες που χρησιμοποιούν το μετρό για τις καθημερινές τους μετακινήσεις, ντύνοντας συρμούς των γραμμών 2 και 3 με ηχηρά μηνύματα, που αναδεικνύουν τους λόγους που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα, αλλά και ταυτόχρονα ενθαρρύνουν τους πολίτες σε υπεύθυνη και ασφαλή οδήγηση.

- Advertisement -

Ένας από τους βασικούς πυλώνες της πρωτοβουλίας «Save the Day» αποτελεί και η ενίσχυση της ευαισθητοποίησης και της εκπαίδευσης των παιδιών από μικρή ηλικία. Με πρωταγωνιστές τα παιδιά των υπαλλήλων του Ομίλου Interamerican και υπό την καθοδήγηση του Λάμπρου Φισφή, τα κεντρικά γραφεία της Interamerican, διαμορφώθηκαν ως σχολική αίθουσα, δημιουργώντας έτσι ένα φιλικό και εκπαιδευτικό περιβάλλον. Οι ευφάνταστες απαντήσεις τους και η μοναδική οπτική των παιδιών στις ερωτήσεις σχετικά με την οδήγηση, είχαν ως αποτέλεσμα την παραγωγή τριών διαδραστικών βίντεο, με απολαυστικές ατάκες, που όμως τονίζουν την αναγκαιότητα της ένταξης της οδηγικής εκπαίδευσης στις νεαρές ηλικίες.

Τα επόμενα βήματα της πρωτοβουλίας «Save the Day» περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά προγράμματα οδικής ασφάλειας για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενημερωτικές καμπάνιες στα social media, ενώ θα δοθούν σημαντικές  υπηρεσίες στους ασφαλισμένους της Anytime, που σκοπό θα έχουν την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Όλες οι δράσεις της πρωτοβουλίας «Save the Day» αποδεικνύουν έμπρακτα, τη σταθερή δέσμευση της Anytime να συμβάλει στην προαγωγή της οδικής ασφάλειας με όχημα τη σωστή εκπαίδευση και πρόληψη, να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα των οδηγών και να υλοποιεί δράσεις, που έχουν θετικό αντίκτυπο στους ανθρώπους και την κοινωνία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Από την αρχή «ο ρυπαίνων πληρώνει» στην πράσινη ασφάλιση: Ο ρόλος της ασφαλιστικής αγοράς

Η διπλή πρόκληση για την εγχώρια αγορά και τα οφέλη που κομίζει η «Green Line» της Interamerican σε πελάτες και συνεργάτες

Η KPMG φέρνει την Άννα Ευθυμίου και κορυφαία στελέχη στο μεγάλο debate για την ασφαλιστική αγορά

Με αυξημένο ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσίαση της Ετήσιας Έρευνας της KPMG, ενός από τα ισχυρότερα εργαλεία ανάγνωσης του κλάδου

«The Future of Insurance»: Η KPMG στην Ελλάδα παρουσιάζει τη 15η Ετήσια Έκθεση για την Ιδιωτική Ασφαλιστική Αγορά

Ένα πολύτιμο εργαλείο στρατηγικής ανάλυσης του εγχώριου ασφαλιστικού κλάδου θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση στο Electra Palace Athens στις 9/12

Ημερίδα ΕΑΕΕ και UNSAR στη Ρουμανία για την Περιβαλλοντική Ευθύνη

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος LIFE PROFILE για την αποτελεσματική διαχείριση περιβαλλοντικών κινδύνων

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

H Eurolife FFH στηρίζει το ΕΕΑ για την παροχή δωρεάν επαναπιστοποιήσεων στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Η Eurolife FFH επενδύει διαχρονικά στη γνώση και στην εξέλιξη των στελεχών του ασφαλιστικού κλάδου

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη «In Motion for Everyone»: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

Στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας, ο Ευ. Αυγουλάς και η Ι.Μ. Γκέρτσου πρόσφεραν μια βιωματική εμπειρία εξοικείωσης με την αναπηρία

Η Humanity Greece χαρτογραφεί για πρώτη φορά τον εθελοντισμό στην Ελλάδα – Βίντεο

Και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού φωταγωγεί εμβληματικά σημεία της χώρας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Από την αρχή «ο ρυπαίνων πληρώνει» στην πράσινη ασφάλιση: Ο ρόλος της ασφαλιστικής αγοράς

Η διπλή πρόκληση για την εγχώρια αγορά και τα οφέλη που κομίζει η «Green Line» της Interamerican σε πελάτες και συνεργάτες

Ανακοίνωση ΣΕΑΔΙΔΕ για την επιβολή δικαιώματος συμβολαίου

Για κατάφωρη παραβίαση τόσο των βασικών όρων των υφιστάμενων συμβάσεων όσο και των συναλλακτικών ηθών κάνει λόγο ο Σύνδεσμος

Παράταση προθεσμίας Υποβολής ΑΠΔ Κοινών Επιχειρήσεων του e-ΕΦΚΑ

Η παράταση δεν αφορά την καταβολή των αντίστοιχων ασφαλιστικών εισφορών

Εικονικές συνταγές: Εξάρθρωση κυκλώματος με στοιχεία ΕΟΠΥΥ

Οι ελεγκτές του ΕΟΠΥΥ αξιοποίησαν δείκτες συνταγογράφησης και το σύστημα red flag – Συλλήψεις και κατηγορίες

Μ. Παπαζαρκάδα: «Θέλουμε να είμαστε ο πρώτος συνεργάτης που σκέφτεται κάθε επιχειρηματίας όταν χρειάζεται ασφάλεια και αξιοπιστία» 

Η Country Manager της Coface στην Ελλάδα μιλά στο Insurance World και στον Λάμπρο Ρόδη για τη φιλοσοφία, τη στρατηγική και το όραμα της εταιρείας