back to top
29.3 C
Athens
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2026

8η μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων η VE2 Rally Team στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023, με την υποστήριξη του myZen

Ένα διαφορετικό και ιδιαίτερα απαιτητικό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ολοκληρώθηκε, προσφέροντας θέαμα και έντονες στιγμές συγκίνησης σε πλήθος κόσμου που παρακολούθησε τις απλές και ειδικές διαδρομές του αγώνα. Η Groupama Ασφαλιστική και το online κανάλι ασφάλισης αυτοκίνητου της, myZen.gr, στάθηκαν στο πλευρό της ελληνικής VE2 Rally Team.

Με οδηγό και συνοδηγό αντίστοιχα τον Βασίλειο και τον Ιωάννη Βελάνη, η VE2 Rally Team κατάφερε να κατακτήσει την 8η θέση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων που συμμετείχαν στον αγώνα, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους δυσκολότερους των τελευταίων ετών, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικράτησαν τις προηγούμενες ημέρες σε όλη τη χώρα και άλλαξαν άρδην τις συνθήκες του οδοστρώματος, καθιστώντας το εξαιρετικά ολισθηρό και λασπωμένο. Ωστόσο, το πλήρωμα της VE2 Rally Team κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του και να ανέβει στη ράμπα του τερματισμού.

- Advertisement -

Η μηχανική βλάβη, η οποία προέκυψε στο τιμόνι του οχήματος κατά τη διάρκεια του δεύτερου σκέλους, δεν πτόησε τους έμπειρους οδηγούς της ομάδας, οι οποίοι επέστρεψαν δυναμικά στο τελευταίο σκέλος του αγώνα, προσφέροντας ένα μοναδικό αγωνιστικό θέαμα μέχρι τη γραμμή τερματισμού στη Λαμία, κερδίζοντας το χειροκρότημα των θεατών.

Η Groupama Ασφαλιστική και το myZen.gr, υπερήφανοι υποστηρικτές της VE2 Rally Team, συγχαίρουν τους οδηγούς, οι οποίοι απέδειξαν για άλλη μια φορά πως, με την κατάλληλη προετοιμασία, τα εμπόδια και οι πιο αντίξοες συνθήκες μπορούν να υπερνικηθούν. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των ασφαλισμένων της που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Στην Εθνική Ασφαλιστική, αναγνωρίζουμε τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι μας λόγω των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών.

Anytime και Public ενώνουν δυνάμεις και αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης

Η Anytime και τα Public εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στην καθημερινότητα των πελατών τους

Η ERGO στο πλευρό των συνεργατών του Εταιρικού της Δικτύου με δύο ταξίδια επιβράβευσης στην Πράγα και το Καρπενήσι

Η ERGO Ασφαλιστική επιβράβευσε για μία ακόμη χρονιά τους συνεργάτες του Εταιρικού της Δικτύου που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους...

Infotrust Insurance Agents: Επένδυση 1,5 εκατ. ευρώ στη νέα ιδιόκτητη έδρα 

Σε νέα ιδιόκτητα γραφεία μεταφέρεται η Infotrust Insurance Agents, σηματοδοτώντας ένα ακόμη βήμα στην αναπτυξιακή της πορεία και επενδύοντας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των ασφαλισμένων της που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Στην Εθνική Ασφαλιστική, αναγνωρίζουμε τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι μας λόγω των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών.

Το πρώτο εποπτικό πλαίσιο στην αγορά αντασφάλισης της Λιβύης

Το νομοθετικό κενό των 20 ετών στην αγορά αντασφάλισης καλύπτει το νέο εποπτικό πλαίσιο στο κλάδο σύμφωνα με την κυβέρνηση της Λιβύης.

Κατερίνα Χαραλαμπίδου, MDRT Hellas: Θα θέλαμε το MDRT Day by MCC Hellas 2026 να αφήσει ένα συναίσθημα

Με αφορμή την έναρξη του κύκλου των Media Partnerships, το MDRT Hellas προχωρά στη φετινή του επικοινωνιακή διαδρομή προς το MDRT Day

Ποιες αποζημιώσεις και ενισχύσεις θα λάβουν οι πυρόπληκτοι

Την ανάγκη άμεσης στήριξης των πολιτών που επλήγησαν από τις μεγάλες πυρκαγιές υπογράμμισε ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Anytime και Public ενώνουν δυνάμεις και αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης

Η Anytime και τα Public εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στην καθημερινότητα των πελατών τους