Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στρατηγικός συνομιλητής του υπουργείου Υγείας της Αιγύπτου 

Τις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Αθήνα επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας της Αιγύπτου Καθηγητής Khaled Abdel Ghaffar, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, λίγο πριν τη συνάντησή του με την ηγεσία του ελληνικού υπουργείου Υγείας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Γιώργος Ευ. Σπανός, ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας Νίκος Μαραθιάς και ο Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών Μιχάλης Θεοδωρίδης ξενάγησαν τον υπουργό στο Κεντρικό Εργαστήριο του Ομίλου το οποίο διαχειρίζεται περισσότερα από 10.000 δείγματα κάθε μέρα, με ρομποτικά συστήματα που εγγυώνται την ασφάλεια και αξιοπιστία για κάθε εξέταση. 

Η αιγυπτιακή αποστολή έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το καθετοποιημένο μοντέλο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας (που συνδυάζει όλες τις υπηρεσίες σε έναν χώρο) το οποίο δεν εφαρμόζεται στην Αίγυπτο. 

Στη διάρκεια της συνάντησης με τη διοίκηση και τα στελέχη του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας σε πολλαπλούς τομείς της παροχής υπηρεσιών υγείας.   

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρέσβης της Αιγύπτου στην Αθήνα Omar Amer Youssef, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας για τις Διεθνείς Σχέσεις Dr. Hatem Amer, όπως και στελέχη και συνεργάτες του αιγυπτιακού υπουργείου Υγείας.

Παρών ήταν επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών δρ Βασίλης Αποστολόπουλος. Εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και Ιατρικό Αθηνών έχουν υπογράψει μνημόνιο στρατηγικής συνεργασίας με στόχο την παροχή καινοτόμων, ολοκληρωμένων, ποιοτικών και οικονομικά προσιτών υπηρεσιών υγείας, σε όλο το φάσμα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Η συνάντηση με την αιγυπτιακή αποστολή βασίστηκε στο μνημόνιο αυτό. 

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ βρίσκεται στην κορυφή της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, με πολλαπλές διακρίσεις και υπηρεσίες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια. Είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση, με 72 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 Γενικές Κλινικές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 2 Διατροφολογικά και ένα Εργομετρικό Κέντρο, ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών και 4 Οδοντιατρεία.

Κάθε χρόνο, πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται τις υπηρεσίες του Ομίλου ο οποίος απασχολεί 3.000 εργαζομένους, ανάμεσά τους 700 γιατρούς με άρτια κατάρτιση με μεγάλη εμπειρία. 

Στη νέα της εποχή, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσεγγίζει ολιστικά την Υγεία και την Πρόληψη, υπηρετώντας πάντα το όραμα της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών.   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*