Ε.Ε.Α. – «Θάλπος-Ψυχική Υγεία» εγκαινιάζουν το πρώτο Κέντρο Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων στην Αθήνα

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών πρωτοπορεί και, μαζί με τον Φορέα «Θάλπος-Ψυχική Υγεία» εγκαινιάζουν το πρώτο Κέντρο Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων, το οποίο θα μπορούν να επισκέπτονται δωρεάν οι επιχειρηματίες, οι εργαζόμενοι τους και τα μέλη των οικογενειών τους.

Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία είχε ανακοινωθεί στις 25/1/2023, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, στο πλαίσιο συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α., και λίγους μόλις μήνες μετά γίνεται πράξη.

Η εκδήλωση των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17/7/2023 στις 19:30, στο Μοναστηράκι (οδός Βύσσης 23), παρουσία υπουργών, βουλευτών, εκπροσώπων κομμάτων, της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων της επιχειρηματικότητας αλλά και της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. και του «Θάλπος».

Με την παρουσία τους αναμένεται να τιμήσουν την εκδήλωση ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Υγείας, αρμόδιος για την Ψυχική Υγεία, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*